Kryptonite (Pyramid Seeds) feminized

(3)

De feminized Kryptonite van Pyramid Seeds. Ze hebben verschillende fenotypen uit de berggebieden van Granada verzameld en gekruist. Het resultaat is een snelbloeiende Sativa met een sterk, behoorlijk narcotisch effect. Na een bloeiperiode van slechts 60-65 dagen is de groene Kryptonite klaar om elke Superman wannabe te vellen. 500-600 gram met 17% THC en 1,9% CBD.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Pyramid Seeds - Kryptonite: 80% Sativa met een sterk, behoorlijk narcotisch effect

Pyramid Seeds nam een aantal fenotypen uit de berggebieden van Granada en verenigde ze met hun eigen juweeltje Yumboldt. Het resultaat is een gemiddeld grote 80% Sativa variëteit met binnenshuis een - voor een Sativa - zeer korte bloeiperiode, namelijk 60-65 dagen. Buitenshuis is ze tegen het midden van september klaar om iedere Superman wannabe neer te leggen.

Kryptonite van Pyramid Seeds produceert dunne en lange, maar wel erg compacte en zware toppen, die versierd zijn met witte tot gele haren en een mooie laag van witte kristallen. Kryptonite brengt 500-600 gram zeer krachtige wiet op met een THC-gehalte van 17% en een CBD-gehalte van 1,9%. Ga zitten, pak je bong, vul de kom, neem een goede diepe hijs en je zult direct merken dat ze niet alleen snel is als het op bloeien aankomt - leun daarna achterover en geniet van het sterke, narcotische effect.

Kryptonite (Pyramid Seeds) feminized Product Informatie
Merk Pyramid Seeds
Ouders Kryptonite
Genetica 20% Indica / 80% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 17%
CBD 2%
CBD:THC 1 : 8.9
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
  (3)
  View all reviews
  18/May/2021

  Superman
  Genial Einfach zu kultivieren. Sehr zu empfehlen!!!

  M. B.
  12/Dec/2020

  Kryptonite !!! Einfach genial gut - vergisst man sein ganzes Leben nicht!!!
  Vor 20 Jahren in Amsterdam Original im Coffeeshop geraucht. Wahnsinn... ich dachte damals ich sei gegen alles gewappnet und Rauch locker 1g Kryptonite mit der Bong weg. Fehlanzeige. Nach einem Zug musste ich den Rest einpacken und mitnehmen. Von 35 Samen sind 31 gekeimt und gewachsen. Kryptonite hat einen eigenen, sehr guten Geschmack. Geht irgendwie in Richtung Multivitaminsaft. Auf jedenfall sehr lecker und hat auch einen starke Wirkung. Eine Pflanze die im Gedächtnis bleibt und zu meinen 10 Lieblingssorten gehört!

  E. F.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Kryptonite (Pyramid Seeds) feminized
Kryptonite (Pyramid Seeds) feminized