Blog
Top 5 Cannabissoorten Van De Westkust
2 min

Top 5 Cannabissoorten Van De Westkust

2 min

De westkust van de VS staat bekend voor het produceren van een aantal van de meest beroemde soorten; maar welke zijn nu de allerbeste? En waar is dat magische land die ze produceert?

De westkust van de VS staat bekend voor het produceren van een aantal van de meest beroemde soorten; maar welke zijn nu de allerbeste? En waar is dat magische land die ze produceert?

Tegenwoordig zijn er veel heftige en legendarische soorten op de internationale cannabis markt en veel van die soorten zijn gekweekt in de Emerald Triangle, het Amerikaanse walhalla van de cannabis kweek. De Emerald Triangle vinden we in de westkust van de VS, in de noordelijke regio van Californië en staat bekend als de grootste cannabis producerende regio in de VS, bestaand uit Humboldt County, Mendocino County en Trinity County.

Vanaf de jaren '60, overspoelde de kweek van cannabis de regio en gedacht wordt dat sommige kwekers in die regio tot wel een biljoen dollar per jaar verdienen. En dit neemt alleen maar toe vanwege de legalisatie van medicinale marihuana. Het kweken van cannabis in de regio wordt nu beschouwd als een manier van leven en bijna iedereen die er woont is op de een of andere manier gelinkt aan de cannabis industrie.

Gerelateerd artikel

Top 10 Cannabis Strains Uit De VS

De enorme activiteit in cannabis county heeft diverse legendarische soorten voortgebracht en deze soorten worden beschouwd als de allerbesten verkrijgbaar. Hier is de top 5 planten die hun oorsprong vinden aan de westkust:

1. OG Kush

OG Kush

Waarschijnlijk een van de meeste beroemde soorten allertijden. OG Kush is een ware legende. Het was door de jaren heen de allereerste keus van vele rocksterren, rappers en beroemdheden, maar deze soort veroverde ook de algemene markt. Deze hybride wordt gekenmerkt door de krachtige, euforische en vrolijke high en de smaak doet denken aan dennen met aardse, zoete ondertonen. Het is een ware ster en de favoriet van liefhebbers over de hele wereld.

bekijk OG Kush

2. Bubba Kush

Bubba Kush

Bubba Kush komt uit dezelfde familie als OG Kush en heeft alles wat iemand zich maar kan wensen in een Indica dominante soort. De bloeiperiode is snel, ze levert zware oogsten en een sterke, ontspannende lichamelijke Indica stone. Als we het hebben over het THC-gehalte, is Bubba Kush niet zo sterk als OG Kush, maar is toch een sterke kandidaat die argelozen kan verrassen. Het is alweer een Kush die een reputatie heeft onder de ware stoners vanwege haar hoge kwaliteit. Bubba Kush heeft een overwegend zoete smaak, met dennen en aardse ondertonen.

bekijk Bubba Kush

Gerelateerd artikel

Beoordeling: Bubba Kush

3. Trainwreck

Fast Eddy By Royal Queen Seeds

Trainweck doet haar naam eer aan. Men is van mening dat dit een van de allersterkste Sativa dominante soorten is, die haar oorsprong in Californië vindt. En nog steeds heeft zij een reputatie voor het opwekken van een van de sterkste psychedelische en mentale ervaringen. Gerookt kan je rekenen op een sterke dennensmaak, met aardse ondertonen en een vleugje citroen. Ze biedt de hoge opbrengsten van een Sativa plant, maar de snelle bloeitijden van een Indica. Wanneer je deze eigenschappen combineert, heb je een ware kolos in handen. Beginners, wees voorzichtig!

bekijk Trainwreck

4. Blue Dream

Blue Dream

Deze kruising tussen Blueberry en Haze is een lust voor het oog in je kweekruimte. Haar ijsblauwe bladeren en met toppen beladen takken worden bedekt met ijzige kristallen, wat werkelijk waar een betoverend en prachtig gezicht is. Ze levert een krachtige gemengde mentale en lichamelijke high waarbij de beste eigenschappen van beide ouders bewaard zijn gebleven. De spieren worden ontspannen en de geest komt tot rust, wegdrijvend in een euforische roes. Blue Dream heeft een uitgesproken, fruitige, zoete smaak, dankzij haar Blueberry erfgoed, opgevolgd door subtiele aardse ondertonen. Het is de combinatie van deze geweldige smaak en sterke high die haar zo populair hebben gemaakt bij zowel kwekers als gebruikers.

bekijk Blue Dream

5. ChemDawg

ChemDawg

Geen enkel lijstje met de Top 5 soorten van de westkust zou compleet zijn zonder de beroemde ChemDawg te noemen. ChemDawg, waarvan ook gedacht wordt dat het een van de ouders is van OG Kush, is op zichzelf al een ware legende die sterke en krachtige smaken combineert met een net zo sterke, sativa dominante high. Het is een stukje westkust historie en een gedegen favoriet van vele liefhebbers. De smaak is een gevarieerde mix van dennen en kerosine, wat dit een zeer interessante, maar enorm plezierige mix maakt. De geleverde knock-out wordt beschreven als gigantisch, dus deze is niet bedoeld voor onervaren gebruikers.

bekijk ChemDawg

Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Ordoñez bezit een AB Mass Media and Communications-diploma. Deze ervaren schrijver draait al 13 jaar mee en voorziet de lezer sinds 2017 van cannabisgerelateerde content. Hij heeft zijn diepgaande kennis over het onderwerp opgebouwd door persoonlijke ervaringen en nauwgezet onderzoek.
Seedshop Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken