Blog
Cannabissoorten Warm Klimaat
3 min

De Beste Cannabis Zaden Om Te Kweken In Een Warm Klimaat

3 min
Producten Seedshop

Niets is beter dan een grote stash eersteklas marihuana die buiten is gekweekt. Het aroma, de potentie en oogst worden allemaal versterkt door Moeder Natuur. Wie deze cannabis zaadjes in een warm klimaat van de zon laat genieten, kan met één oogst een voorraad eersteklas toppen binnenhalen die genoeg is voor een heel jaar.

TOP 5 IDEALE VARIANTEN VOOR WARMERE KLIMATEN

Een warm klimaat met veel zon - dat zijn de natuurlijkste omstandigheden om ganja te kweken. De meeste marihuana varianten doen het goed wanneer ze buiten met heet, droog weer worden gekweekt. Maar jij bent op zoek naar de allervurigste soorten die gigantisch veel opleveren.

En dan ben je bij de juiste cannabisblog beland. Onze top 5 van de beste cannabis zaden om in een warmer klimaat te kweken, zijn varianten die het buitenshuis extra goed doen. Geef deze feminized zaden een kans in de zon en het kan niet misgaan. Elke soort is geschikt voor beginnende kwekers en levert wiet van absolute topkwaliteit. We stellen je graag voor aan 5 superhete, kleverige dames.

Gerelateerd artikel

De Beste Cannabisplanten Om Buiten Te Kweken In Nederland

POWER PLANT XL

Power Plant XL (Zambeza)

Meestal worden sativa-dominante hybrides niet geassocieerd met een snelle bloei en een hoge productie, maar goed, Power Plant XL van Zambeza Seeds is dan ook een bijzonder geval. Deze feminized zaden zijn gewapend met Zuid-Afrikaanse genetica en zijn dol op heet weer. De bloeitijd is ontzettend kort. Eind september tot begin oktober kun je een eersteklas lading supertoppen oogsten. Maak je klaar voor een opbeurende, zoetzure, cerebrale rookervaring.

In een warm klimaat en met genoeg zonlicht kan Power Plant XL uitgroeien tot een grote, Skunky ganjaboom van ongeveer 2m hoog met een dennengeur. Met 500-600g per plant kunnen buitenoogsten behoorlijk indrukwekkend zijn. Het beste is dat je geen doorgewinterde, professionele kweker hoeft te zijn om Power Plant XL succesvol te kweken. Geen enkele andere sativa is nieuwe kwekers zo vergevingsgezind. Wie haar goed behandelt, wordt beloond met een enorme hoeveelheid eersteklas toppen.

TUTANKHAMON

Tutankhamon (Pyramid Seeds)

Als je dikke, faraowaardige cola’s wilt, dan kies je voor Tutankhamon van Pyramid Seeds. Deze feminized zaden zijn een selecte versie van AK-47 met een hoge opbrengst en een geweldige potentie. Het THC-gehalte kan de 22% aantikken en de opbrengst per plant kan de 500g overtreffen. De plantstructuur is kort, wijdvertakt en compact en de plant wordt meestal tussen de 1-1,5m hoog. Dus balkonkwekers, let op: met deze AK-47 heb je een enorm potentieel voor stiekeme kweek.

In een heet, droog klimaat zwellen de cola’s van Tutankhamon buitenshuis zichtbaar op, terwijl ze aan het rijpen zijn voor de oogst van halverwege oktober. De toppen raken bedekt met oranje haartjes. De plant heeft superstrakke, keiharde, kleverige toppen. Het is aan te raden wat te toppen en te ontbladeren, zodat er een maximale hoeveelheid prachtige cola’s wordt gestimuleerd en de zijtakken meer licht ontvangen. De superstrakke, indica-achtige toppen hebben buitengewone, euforische sativa-effecten. Deze hybride is perfect voor een warm klimaat, maar pas bij een hoger vochtgehalte wel op voor schimmel in deze grote cola’s.

SWEET TOOTH

Sweet Tooth (Barney's Farm)

Sweet Tooth is een moderne cannabisklassieker van Barney’s Farm. Deze veelzijdige indica-dominante hybride verscheen aan het begin van dit millennium op het toneel. Sindsdien heeft ze drie High Times Cannabis Cups op rij gewonnen en is het onder fijnproevers een favoriete keuze. Deze hybride heeft een ongelooflijke groeikracht en is goed bestand tegen schimmel. Dat dankt ze aan een diverse cannabiscocktail van Afghaanse, Hawaïaanse en Nepalese genetica.

De planten bereiken in warmere klimaten buitenshuis een hoogte van 1,5-2m. De productie kan tot wel 500g per plant zijn. De takken hebben aan het eind van de bloei ondersteuning nodig. Verder is Sweet Tooth geweldig om buitenshuis te kweken en zeer tolerant voor kunstmest. Eind september zijn de strakke, harsrijke, limoengroene cola’s klaar voor de oogst. Sweet Tooth heeft de heerlijke smaak van bessen en aardse aroma’s, gecombineerd met een hasj- en mangosmaak. De 20% THC zorgt voor een krachtige, langdurige, aangename cerebrale buzz.

BLUEBERRY

Blueberry (Dutch Passion)

Van alle eersteklas indica-stash wordt deze misschien wel het meest geprezen - we hebben het over de gekoesterde soort Blueberry. Stoners van over de hele wereld zijn al in de ban van deze soort sinds die in 1998 via Dutch Passion op de markt kwam. De genen zijn echter te herleiden naar Amerikaanse breeders uit de jaren '70 en veel zaadbanken hebben hun eigen versie van Blueberry. Maar wij zijn van mening dat Dutch Passion de echte variant in handen heeft.

Blueberry is een kleine plant en ontwikkelt meestal een dikke hoofdcola. Ze blijft vaak onder de 1m en heeft topping en/of training nodig om de hoogste top:blad-ratio te behalen. Haar toppen en bladeren kunnen in de late bloei blauwachtige tinten aannemen. Dat gebeurt als je Blueberry buiten kweekt, met overdag genoeg zonlicht en ’s nachts lage temperaturen (niet lager dan 10°C).

Helaas zijn de oogsten, potentie en blauwebessensmaak van deze soort afhankelijk van de ervaring van de kweker. Beginners kunnen per plant 50-100g fruitig, zwaar indica-rookwaar verwachten. Pro’s kunnen per welgetrainde plant wel 500g van de meest wietachtige, couch locking, zoete, besachtige toppen binnenhalen. Ze is van begin tot midden oktober klaar voor de oogst.

FRUIT SPIRIT

Fruit Spirit (Royal Queen Seeds)

Als klapper op de vuurpijl hebben we deze minder bekende wietsoort voor je bewaard. Fruit Spirit van Royal Queen Seeds is het resultaat van een kruising tussen de supersmakelijke Blueberry en de krachtige White Widow. Deze klassieke soort, die een flinke impact heeft, wordt in een warm klimaat met genoeg zon ongeveer 2m hoog. De hybride, met haar indrukwekkende afkomst, geeft de voorkeur aan een tropisch klimaat. Ze is dol op de zon en kan niet tegen kou.

Fruit Spirit heeft flink wat power in huis. Maak je klaar om door deze heerlijke, ijzige bessentoppen helemaal gekalmeerd te worden. Ideaal voor zowel beginners als ervaren kwekers. De oogsten en THC-gehaltes kunnen met minimale zorg en onderhoud goed uitpakken. Wie haar goed behandelt, kan eind september tot begin oktober een opbrengst van wel 500g per plant aan kleverige bessenstash oogsten.

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken