Gelato-K (Kannabia) feminized

(3)

Gelato-K van Kannabia, nageslacht van de heerlijke Gelato en Bubba Kush, maakt haar ouders zeker trots. En niet alleen vanwege haar prachtige uiterlijk waar ze de naam “The Beautiful Girl” aan dankt. De toppen van deze schitterende sativa hybride leveren overheerlijke, zoete en fruitige smaken. Ze geven je een krachtig, maar aangenaam evenwichtig effect; stimulerend en tegelijk ontspannend.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Kannabia - Gelato-K: Heerlijke Sativa Schoonheid

Om Gelato-K te maken, namen de veredelaars bij Kannabia geen risico’s. Ze gebruikten niets minder dan de beste Amerikaanse genen. De veredelaars combineerden twee buitengewone soorten met elkaar. Namelijk de overheerlijke Gelato uit Californië met formidabele Cookies genetica en Bubba Kush, een soort die berucht is om haar zware, verdovende effect. Het liefdeskind van dit merkwaardige koppel, Gelato-K, overtreft haar uitstekende ouders op veel vlakken.

Hoewel Gelato-K buiten te kweken is, komt deze schoonheid binnen echt tot haar recht. Ze groeit uit tot een middelgrote en stekelige plant, die in no time vele aromatische en harsrijke toppen herbergt. In tegenstelling tot andere sativa’s is haar bloeitijd zeer kort. Ze heeft namelijk maar 8–10 weken nodig om haar toppen te laten rijpen. Als ze de oogsttijd nadert, vertoont Gelato-K spectaculaire blauwe en violette kleuren. Daardoor bestaat er weinig twijfel over waarom we haar ook wel “The Beautiful Girl” noemen. Op dit punt weet je dat het niet lang meer duurt voordat een fijne 500g/m² uit je tent te oogsten is. Dit is tot 650g per plant als je haar buiten teelt, waar ze in oktober klaar is.

Het roken van Gelato-K herinnert je zonder twijfel direct aan haar hoogwaardige ouders. Haar intense, zoete en fruitige smaken met verfrissende vleugjes citroen maken haar heerlijke rookwaar. Zelfs de meest kieskeurige cannabis connaisseur stelt ze niet teleur. Met 20% THC is ze krachtig genoeg om al na een paar hijsjes een sterk effect te geven. Rook deze dame en je voelt geweldige golven van euforie en vrolijkheid. Alle stress en een slecht humeur verdwijnen als sneeuw voor de zon. Voordat je het weet, heb je een grote glimlach op je gezicht. En dat terwijl je lichaam geniet van de diepste ontspanning! Met dit effect is Gelato-K geweldig voor overdag, maar ook voor de avond wanneer je wilt ontspannen.

Kannabia’s Gelato-K is een spectaculaire sativa hybride die eruit springt met vele kwaliteiten. Een hoogwaardige plant om te telen en niet alleen voor sativa liefhebbers!

Gelato-K (Kannabia) feminized Product Informatie
Merk Kannabia
Ouders Gelato x Bubba Kush
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 18%
CBD 0-1%
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 600-650 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
  (3)
  Bekijk alle reviews
  29/Nov/2023

  Kein einziger samen ist gekeimt
  Also wirklich grauenhafte samen hier von kanabia nicht weiter zu empfehlen

  D. C.
  27/Apr/2022

  GELATO-K (KANNABIA) FÉMINISÉE
  Aucune des 5 graines a germé. Très déçu...

  P. M.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Gelato-K (Kannabia) feminized
Gelato-K (Kannabia) feminized