Blog
Blue 2.0 (Kannabia x Zamnesia) feminized
3 min

Het Toppunt Van Cannabisevolutie: Blue 2.0

3 min

Zamnesia heeft samengewerkt met Kannabia Seeds om een limited edition-soort te creëren waar kwekers van dromen. De vakkundig ontwikkelde sativa-indica-hybride is sterk op alle fronten. Zo heeft ze ongelofelijke toppen, bedwelmende aroma’s en een buitengewone bloeitijd. Lees verder en ontdek waarom Blue 2.0 het toppunt van hybride-evolutie vormt.

Stel dat je een checklist zou hebben voor de perfecte wietsoort, wat zou je dan wensen? Grote oogsten, toppen ter grootte van colablikjes, vlugge bloeitijden en waarschijnlijk topsmaken, met een evenwichtige high? Hoewel je misschien denkt aan het klassieke “dat klinkt te goed om waar te zijn”, geloven we daar bij Zamnesia niet in. In plaats daarvan vinden we dat de ultieme soort werkelijkheid moet worden voor kwekers overal ter wereld.

ZAMNESIA EN KANNABIA: EEN DROOMSAMENWERKING

We hebben samengewerkt met de vakkundige veredelaars van Kannabia om iets te leveren dat alle verwachtingen overtreft. Bovendien ontstijgt het alles wat er maar in het handboek voor cannabisveredeling staat. Blue 2.0 is het resultaat van onze eigen Blue Dream, gekruist met Mataró Blue van Kannabia. Je moet er echter snel bij zijn; ze is slechts in een gelimiteerde oplage van 500 pakjes verkrijgbaar!

WAT IS KANNABIA SEED COMPANY?

WHAT%20IS%20KANNABIA%20SEED%20COMPANY%20v2

De Spaanse cannabisscene is rijk aan ongelofelijke veredelaars en genetica van wereldklasse. Opvallen is daarom niet gemakkelijk. Met meer dan 10 jaar ervaring en een omvangrijke online catalogus met zaden, heeft Kannabia Seed Bank echter een toppositie verworven en weten te behouden.

Met een industrie die elk jaar in rap tempo verandert, moeten zadenbanken innoveren met kweektechnieken. Tenminste, wil men de beste cannabis kunnen leveren. Kannabia is jarenlang bezig geweest met de ontwikkeling van dergelijke systemen. Deze verzekeren dat de zadenbank de sterkste soorten biedt. En niet alleen dat, maar tevens de best mogelijke versies van die strains. Toen het tijd werd om samen te werken, bestond er geen twijfel over dat we iets unieks konden creëren. Het enige dat we hoefden te doen, was de juiste moederplanten uitkiezen.

Blue 2.0

Bekijk Product

BLUE 2.0 VERWEZENLIJKT JE DROMEN

De basis van elke soort, of dat nu een indica, sativa, hybride of autoflower betreft, zijn de genen. Zonder beproefde en bewezen genetica is het onmogelijk om grote toppen met hemelse smaken te verkrijgen. Hoe ervaren je als teler ook bent. De beloning van een geslaagde genetische samenvoeging is echter een lust voor het oog.

Die volmaaktheid is beter te begrijpen als je kijkt naar de ouders van Blue 2.0. Mataró Blue is een meervoudig prijswinnende soort van Kannabia die internationaal geroemd wordt. Ze staat bekend om haar grote en zware opbrengsten en intens zoete bessensmaken. Deze krachtpatser van een indica bevat daarbij meer dan 20% THC. De “Yin” voor de "Yang" van Mataró Blue is niets minder dan Blue Dream van Zamnesia Seeds.

Blue Dream is een uitbundige sativa die hoog en fier overeind staat. Haar paarse toppen glinsteren daarbij met een ijzig blauwe tint. De THC-gehaltes zijn al even indrukwekkend. Deze nemen je mee op een euforische reis die een aantal uren duurt. Hierna gaat dit over in een subtiele, maar geruststellende lichamelijke high.

Gerelateerd artikel

Indica Vs. Sativa: Doet Het Er In 2024 Nog Toe?

Blue 2.0 is de droom van elke cannabisfanaat. Ze heeft de beste kwaliteiten van beide ouders en levert die op ongeëvenaarde wijze. De blauwachtige tinten in haar toppen zijn daarbij behouden gebleven. Evenals de zoete, onweerstaanbare smaak. Je smaakpapillen worden dus door dezelfde frisse bessen-sensatie overladen.

Misschien nog wel het opwindendste aan deze iconische samenstelling, is de high van Blue 2.0. Indica- en sativagenen komen in perfecte harmonie samen en leveren een buitengewoon evenwichtige roes op. De eerste paar hijsjes resulteren in kalmerende golven van euforie. Vervolgens bouwt de sensatie zich op tot de roker zich creatief en energiek voelt. Niet te overweldigend, maar ook niet te slap. Precies goed dus.

BLUE 2.0 IS NET ZO FIJN OM TE KWEKEN ALS OM TE ROKEN

Blue 2.0 Is Net Zo Fijn Om Te Kweken Als Om Te Roken

Wellicht denk je dat je tijdens de teelt een uitgebreide lijst met vereisten moet volgen, om haar weelderige toppen te bemachtigen. Daar is echter absoluut geen sprake van. In plaats daarvan floreert Blue 2.0 zowel binnen als buiten. Haar slungelige takken en korte afstanden tussen de nodes, gaan tijdens de laatste fase van de bloei een eigen leven leiden. De uitbarsting in activiteit resulteert in een dikke centrale top. Daarbij krijgt de plant al snel een struikvormige structuur met glinsterende toppen en bedwelmende aroma’s.

Onder normale omstandigheden hebben soorten van deze kwaliteit meer tijd nodig om te bloeien. Zoals we echter al hebben laten doorschemeren, is Blue 2.0 niet bepaald een doorsnee soort. Zelfs met 50% van haar sativagenen, duurt de bloei een uiterst respectabele 63 dagen. Dit is een kleine prijs voor de opbrengsten die kwekers mogen verwachten. Zelfs als complete beginner ben je in staat 600g/m² binnen te halen. We zijn dan ook serieus als we zeggen dat Blue 2.0 op alle fronten sterk is.

Blue 2.0 is de soort die het allemaal waarmaakt, in een korter tijdsbestek dan veel andere goede sativa’s uit de branche. Het enige nadeel is het gelimiteerde aantal zaden dat verkrijgbaar is! Met slechts 500 pakjes (5 zaden per pakje) moet je er snel bij zijn. Tenminste, wil je een soort ervaren die aan alles voldoet van de perfecte cannabischecklist. Koop Blue 2.0 van Zamnesia vandaag nog!

Luke Sholl
Luke Sholl
Luke Sholl schrijft al meer dan tien jaar over cannabis, het gezondheidspotentieel van cannabinoïden en de positieve invloed van de natuur. Hij werkt voor diverse op cannabinoïden gerichte websites en publiceert gevarieerde digitale content, ondersteund door gedegen technische kennis en grondig onderzoek.
Limited Edition Strains Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken