Blog
Top 10 Wiet Grinders
6 min

Top 10 Beste Wiet Grinders Van 2019

6 min
Headshop Products

Grinders hebben een revolutie in de preparatie van cannabis teweeggebracht. Geen met hars bedekte scharen en zwarte vingertoppen meer. Niet meer wachten op het perfectioneren van je mix. Vullen, draaien en perfect pluizige wiet is binnen seconden gereed. Zamnesia presenteert de top 10 grinders.

Een cannabis grinder is simpel te gebruiken gereedschap dat de preparatie van wiet snel, schoon en effectief maakt. Gedroogde cannabistoppen moeten uit elkaar gehaald worden voordat ze gerookt kunnen worden. Je verkozen consumptiewijze kan een joint, blunt, bong of vaporizer zijn.

Welke het ook mag zijn, je wiettoppen doen het beter als ze zijn vermalen tot kleine stukjes, waardoor het oppervlak toeneemt. Niet alleen maken grinders het proces eenvoudiger, ze verzekeren ook dat je geen wiet verspilt.

Andere methodes van voorbereiding kunnen plakkerig en rommelig zijn, zeker met het oog op de vele harsrijke variëteiten die verkrijgbaar zijn op de markt van tegenwoordig. Kleverige vingers maken het vullen van een bong of verdamper een drama. En vloei en blunts kunnen een frustrerende nachtmerrie worden.

Related Story

De Ultieme Gids Voor Grinders

Er zijn verschillende typen grinders. Sommige zijn zo eenvoudig als een rasp en in feite een kleine versie van een kaasschaaf, maar dan voor wiet. Andere basismodellen zijn voorzien van één kamer waarin de toppen vermalen worden, die vervolgens in een bowl gedaan worden.

Andere versies worden steeds uitgebreider met tot wel vier kamers! Deze varianten vangen de vermalen toppen en kief op in gescheiden ruimtes. Op deze manier kan de kief verzameld en bewaard worden. Het kan later worden samengeperst tot hasj of gebruikt worden voor het maken van concentraten.

ZAMNESIA’S TOP 10 CANNABIS GRINDERS

Het toegewijde team van Zamnesia heeft een hoop wiet van topkwaliteit verwerkt en gerookt met het oog op onderzoek. We hebben vele joints gerold en bongs gevuld tot in de late uren om je Zamnesia’s lijst met top tien cannabis grinders te bieden.

VIDEO: Top 10 Wiet Grinders

#1 RQS POLLINATOR – EEN VAN DE MEEST GRINDERS BIJ ZAMNESIA

Royal Queen Seeds Pollinator

Deze unieke grinder/pollinator, exclusief gemaakt voor Royal Queen Seeds, bevat een handzwengel, in tegenstelling tot de standaard roterende beweging bij het grinden. De interne gaasjes verdelen je cannabis in fijne deeltjes die direct klaar zijn voor gebruik.

De maalkamer geeft een ideaal luchtige textuur voor het rollen van een joint of vullen van een cone. Vaporizers houden van een gelijkmatig oppervlak waardoor de verhitting nog efficiënter gaat. Doeltreffender verdampen betekent dat er niks overblijft in de verhittingskamer.

Het onderste compartiment voor kief verzamelt de superfijne deeltjes, harsstof en losse klieren. Ga de uitdaging aan en kijk wat voor formaat bal van hasj je kunt maken in twaalf maanden. Of voeg de verzamelde kief simpelweg toe aan je mix.

De grinder is specifiek ontworpen voor cannabis en maakt je wiet optimaal geprepareerd. De RQS molen overtreft andere molen-type grinders, zoals koffiemolens of voedselverwerkers. Deze verpulveren je wiet niet op gewenste wijze. Slecht geprepareerde wiet kan de uiteindelijke kwaliteit van je stash beïnvloeden.

Verkrijgbaar in zwart met een wit RQS logo en witte belettering, is deze uitmuntende grinder het voorbeeld van wietefficiëntie. Hij heeft een diameter van 62mm en is 62mm hoog, perfect voor tafels, concerten en kamperen.

#2 EHLE GRINDER - PRODUCTEN DIE GEMAAKT ZIJN OM LANG MEE TE GAAN

EHLE XXL Grinder

Dit is een vette (en grote!) grinder/pollinator met veel vermogen die perfect is voor de grootgebruiker en veel kruiden per keer prepareert. Het stevige apparaat van EHLE is net zo robuust als hun serie beroemde bongs. Gemaakt van CNC aluminium van de hoogste kwaliteit, heeft deze supergrinder geen problemen om door welk kruid dan ook te snijden.

De EHLE XXL is een vierdelige grinder die ervoor zorgt dat je elk kostbaar deeltje wiet en hasj opvangt. Ieder onderdeel is gemakkelijk los te halen als dat nodig is. De extra pollenschraper verzekert dat je het laatste beetje aan kief van de bodem haalt. Als je hem niet gebruikt, houden twee magneten de XXL stevig gesloten zodat sterke aroma’s onder controle blijven en je kruid veilig opgesloten zit.

De EHLE XXL heeft een diameter van 75mm, wat hem een van de grootste grinders op de markt maakt. Als je ervan houdt om een hele avondsessie aan wiet in één handeling voor te bereiden, dan is de XXL echt voor jou. Het EHLE logo is in het deksel van de zware, geanodiseerde zwarte pracht gegraveerd en het deksel bevat een praktische uitsnede om een pakje vloei in te bewaren.

#3 GRINDER ZAMNESIA SPECIALE EDITIE - GOEDGEKEURD DOOR JOUW ZAMNESIA TEAM

Grinder Zamnesia Speciale Editie

Exclusief geproduceerd voor Zamnesia, is deze grinder gefreesd uit aluminium van de hoogste kwaliteit. Fijn om aan te raken, is dit gave apparaat gemakkelijk in gebruik en gespecialiseerd voor cannabis. Vlijmscherpe tanden maken snel gehakt van harsrijke brokken; toppen worden vermaald tot een perfect formaat met een simpele draai. Hoe je je cannabis ook het liefst hebt, het werkt altijd het beste als het gelijkmatig verkruimeld is. Met zijn soepele werking krijgt dit juweeltje het in no-time voor elkaar.

Interne magneten houden de twee helften stevig samen, wat rammelen in je zak en krachtige geuren minimaliseert. Het deksel is kunstmatig versierd met het iconische tribale Zamnesia logo. Het bevat ook een gegroefde rand voor een stevige grip. Met 38mm in diameter en 20mm qua diepte is dit de perfecte grinder voor de wietfanaat die vaak onderweg is.

Related Story

10 Manieren Om Cannabis Te Vermalen Zonder Grinder

#4 HOUTEN GRINDER XL – TIJDLOOS EN AUTHENTIEK

Houten Grinder XL

Handgemaakt door vakmensen in India op duurzame houtbasis, ziet deze extra grote grinder er fantastisch uit. Ook voelt hij fijn aan. Dit is een van de grootste grinders op de markt, ideaal voor op de koffietafel als een pronkstuk. Een perfect functioneel kunstobject.

De extra grote kamer en degelijke messing snijpinnen stellen je in staat een volledige avond aan cannabis in één keer voor te bereiden. Deze grinder kan een paar gram per keer verscheuren. Dat is het equivalent van een nacht lang joints draaien of het prepareren van meerdere bongs voor een hotbox sessie. De grinder laat zelfs de hardste toppen zien wie de baas is.

#5 BLACK LEAF THC GRINDER - DUITSE DEGELIJKHEID

Bericht van de redactie: De Zamnesia video "Top 10 Weed Grinders" kiest voor een andere topgrinder van Black Leaf als onze #5. Vind meer informatie over dit product hier.

Black Leaf THC Grinder

Deze met precisie vervaardigde aluminium grinder/pollinator van Black Leaf biedt een strakke, frictieloze beweging die grinden een moeiteloos proces maakt. Zijn grote capaciteit, gekartelde deksel en nylon wrijvingsring zijn de geheime wapens die het gemak van de grinder verklaren. De geanodiseerde afwerking is corrosiebestendig. En de THC formule op het deksel betekent dat er geen misverstand kan bestaan over waarvoor dit apparaat bedoeld is.

Vlijmscherpe, diamantvormige tanden scheuren door de hardste toppen zonder enige weerstand. Verwerk kristalrijke toppen tot fijne wiet die direct klaar voor gebruik is. En door de onderste kamer te openen, onthul je een verzameling aan kief. Waarom wachten? Voeg het simpelweg toe aan je kruid om je joint een volle smaak en maximale sterkte te geven.

Als de grinder niet gebruikt wordt, houdt het magnetische deksel de vierdelige samenstelling stevig op elkaar. Het apparaat is zakvriendelijk, 50mm in diameter en 40mm hoog. En bovendien duurzaam genoeg om een familie-erfstuk te worden. Groener wordt het niet dan met deze handzame en efficiënte grinder.

#6 SLX 2.0 - HANDIGE PLAKVRIJE BINNENKANT

SLX 2.0 Grinder

Hightech materialen maken de SLX 2.0 een uitzonderlijke grinder. De vier aluminium kamers zijn gemaakt van hetzelfde 7075 T6 materiaal dat in de ruimtevaartindustrie wordt gebruikt. Het gigantisch sterke aluminium is onverwoestbaar. Tenzij je van plan bent om de atmosfeer opnieuw binnen te vliegen zonder hitteschild, doorstaat deze grinder elke vorm van mishandeling.

Je hoeft nooit meer de plakkerige hars eruit te schrapen of isopropyl alcohol te gebruiken. De FDA-goedgekeurde geavanceerde, anti-plak keramische afwerking hoeft nooit schoongemaakt te worden. De tanden blijven scherp en onaangetast door harsophopingen.

Dezelfde aandacht voor kwaliteit kan worden teruggevonden in de stalen gaasjes die het kruid van de kristallen scheiden. De gaasjes zitten niet vast en laten zich gemakkelijk los en vast klikken. Twee niobium magneten houden het vierdelige apparaat stevig en strak gesloten. Rammelingen zijn niet te horen en er kan geen geur ontsnappen.

Er zijn twee formaten om uit te kiezen en een reeks aan kleuren. Het grote exemplaar is 62mm in diameter en bevat 55 diamantvormige tanden. De kleinere versie heeft een diameter van 50,8mm en 27 tanden.

#7 METALEN GRINDER 24K GOUD – PAK DIE SHINE!

Metalen Grinder 24K Goud

Er is niks mis met een beetje blingbling bij het grinden. Gestileerd als een solide gouden staaf, levert deze glimmende 24K-uitziende grinder solide gouden prestaties. Hij prepareert je wiet precies goed, al dat heerlijke kief opvangend en ondertussen er tof uitziend tijdens het proces.

De scherpe rand op de diamantvormige tanden verwerken gerijpte, uitgeharde cannabistoppen tot een piekfijne textuur. Een paar moeiteloze rotaties met het soepel draaiende deksel en je bent klaar om te beginnen. Deze 3-delige grinder bevat een fijn gaasje voor het filteren en opvangen van alle trichomen. Huisgemaakte hasj was niet eerder zo eenvoudig!

#8 SOLINDER GRINDER - TOFFE VORMGEVING

Solinder Grinder

De Solinder grinder/pollinator van After Grow is een aluminium grinder met vier kamers die eruitziet en aanvoelt als 100% kwaliteit. Een uniek en gepatenteerd golfpatroon in de snijtanden biedt een moeiteloze vermaling, zelfs met de meest hars-verharde toppen. De CNC aluminium componenten lopen nooit vast en blijven corrosievrij voor een leven lang soepel grinden.

De centrale kamer vangt je perfect voorbereide toppen zonder dat je een van hars zwart geworden vinger krijgt. De onderste kamer verzamelt alle trichomen en vermalen hars kwaliteit. Gebruik de inbegrepen schraper om de kief te verzamelen wanneer je wilt. Voeg het wellicht eens toe aan een pijp of bong als de kamer grotendeels gevuld is.

De grinder heeft een diameter van 62mm en is 48mm hoog. Het magnetische deksel houdt de componenten netjes en stevig samen. Dit voorkomt rammelingen in je tas en het ontsnappen van het onmiskenbare cannabisaroma. De Solinder is er in vijf geanodiseerde kleuren: zwart, groen, rood, blauw en oranje. De binnenkant is glad waardoor je hem eenvoudig kunt schoonmaken en hij weegt slechts 155g.

#9 SPEKSTEEN GRINDER - DUURZAAM PRODUCT VOOR DE NATUURLIEFHEBBER

Speksteen Grinder

Met kleurige vlekjes en een prachtig gemarmerd effect is elke zeepsteen grinder (ook wel speksteen genoemd) een uniek exemplaar. Hoog gepolijst, warmt de gladde speksteen snel op tot lichaamstemperatuur en voelt hij apart organisch aan. Schoonheid en functionaliteit is wat deze gebeeldhouwde grinder samenbrengt.

De hoge glans en nylon sluiting verzekeren een soepele en gemakkelijke beweging. De stevige metalen pinnen prepareren je toppen ideaal voor gebruik. Met 45mm in diameter en 25mm qua diepte past hij perfect in de hand, altijd klaar voor gebruik thuis of waar je hem dan ook nodig acht.

#10 DEATH STAR GRINDER - ONMIDDELIJKE VERNIETIGING VAN HARDE TOPPEN

Death Star Grinder

Je hoeft niet veel kracht te gebruiken om de donkere kant van het grinden te waarderen. Gemodelleerd als de Death Star, past deze grinder comfortabel in je handen, wat kruiden preparatie gemakkelijker maakt dan ooit. Binnenin doet het nieuwste van de cannabis grinding technologie het werk naar behoren.

Scherpe tanden en een ruime kamer reduceren rijpe toppen tot de ideale consistentie. Deze grinder richt bij toppen aan wat de echte Death Star deed met Alderaan. Het is een 60 x 50mm ellipsoïde van prachtig vormgegeven, buitengewone functionaliteit.

GRINDERS ZIJN EEN MUST!

Voorbij zijn de tijden van door hars verstopte scharen en zwarte vingertoppen die overal aan blijven plakken. Cannabis preparatie is nu vrij van drama vergeleken met de old school methoden dankzij de grinder. Een eenvoudige heen en weer beweging van je polsen verwerkt je wiet perfect luchtig en klaar voor gebruik, elke keer weer.

Electric Wombat

Geschreven door: Grant Robinson
Kunstenaar en Schrijver, Grant Robinson is een hovenier met een grote voorliefde voor buiten. Als hij niet bezig is met kweken is hij geneigd kunst te scheppen, met zijn hond van de natuur te genieten of zelf zijn eigen kleding te maken!

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Headshop Products
Zoeken in categorieën
of
Zoeken