Blog
Cannabis Vermalen Zonder Grinder
4 min

10 Manieren Om Cannabis Te Vermalen Zonder Grinder [2020 Update]

4 min

Dit is de survival gids voor het vermalen van je cannabis, die nog ontbrak in je leven. Barstensvol alternatieve methode om je cannabis te vermalen zonder grinder. We dekken de hele lading, van de meest briljante tot meest absurde manieren en alles ertussenin.

Waarom geen grinder?

Natuurlijk kan cannabis het beste worden vermalen met een grinder, maar zelfs de meest koppige, onbuigzame grinder liefhebber kan zichzelf wel op het juiste moment op de juiste plaats bevinden, maar in de afwezigheid van een grinder.

Als je omringd bent door goede vibes, maar geen enkele beschikbare, praktische manier kan vinden om je kruid te vermalen, kan dat een geweldige avond ruïneren. Festivals, concerten en andere openbare bijeenkomsten zijn geweldige momenten om te genieten van een paar joints met nieuwe en oude vrienden.

Maar wist je dat de gemiddelde grinder nauwelijks verder komt dan de koffietafel? Niet dat de grinder niet welkom is op een rockfestival, maar hij is eerder "the precious". Als er een object is waar een stoner aan gehecht is, zeker diegenen die de voorkeur geven aan joints, is het een betrouwbare, metalen grinder met meerdere lagen en genoeg ruimte onderin om de moon dust op te vangen. Zo'n felbegeerd product wordt dus eerder achtergelaten, als voorzorgsmaatregel, voordat het avontuur begonnen is.

Gerelateerd artikel

Top 10 Beste Wiet Grinders

Maar wat ook de reden is dat je geen grinder bij je hebt, vrees niet langer! Ook als je trouwens even MacGyver wil spelen, kan je in deze lijst terecht. Deze lijst is een verzameling van de beste, alternatieve methoden die wij konden bedenken tijdens een serieuze weekend sessie ...ehm ... brainstormsessie.

Misschien spreekt het vanzelf, maar als je iets anders gebruikt dan een cannabis grinder, kan dit ten koste gaan van de kwaliteit van je wiet. Maar we snappen best dat nood wet breekt. De hieronder genoemde methoden komen van pas bij een crisis. Wees echter liever voorbereid en bezoek onze headshop voor de perfecte grinder.

1. Gebruik je handen

Gebruik je handen

Dit is eigenlijk logisch, maar het vermalen en lospeuteren van je toppen met je vingers zal prima werken. Maar mocht je echter enorme kleverige toppen hebben, kan dit je vermogen om een spliff te rollen serieus beperken. Spiderman handen kunnen dan geweldig zijn om aan een web mee te slingeren, maar ze kunnen een zooitje maken van je joints. In sommige delen van de wereld is dit de standaard manier om toppen te vermalen, voornamelijk bij Mediterrane rokers.

2. Schaar en glaasje

Dit is een veel meer elegante oplossing. Natuurlijk heb je wat hulpmiddelen nodig, maar dit zijn standaard huishoudelijke artikelen met een nieuwe functie. Snel, schoon en enorm efficiënt. Waarschijnlijk de beste methode na het gebruik van een grinder. Je hoeft de top alleen maar in een smal glas te doen. Denk aan een borrelglas. Steek je schaar in het glas en begin als een gek te knippen. Het duurt niet lang voordat je top veranderd is in prachtige, kleine stukjes!

3. Koffiemolen

Koffiemolen

Oké, dit is een beetje valsspelen misschien, maar wederom is dit een huishoudelijk artikel dat ook als vrij efficiënte grinder kan fungeren. We raden aan dat je voorzichtig te werk gaat omdat koffiemolens vaak de toppen iets teveel verpulveren naar onze smaak. Ook zal je koffie nooit meer hetzelfde smaken en als je geluk hebt, zal de reis naar je werk de volgende morgen lijken op een prachtige droom.

4. Mes en snijplank

Het is je vast opgevallen dat dit thema terug komt. Voor wat het waard is, willen we graag eerst de reële vervangingen bespreken voordat we overgaan op de meer exotische methoden. Deze informatie kan op een dag letterlijk je sessie redden. Hoe dan ook, in bijna elke keuken is wel een mes en een snijplank te vinden. Zorg er alleen voor dat je gereedschap schoon is en je mes niet gekarteld.

5. Stamper en vijzel

Stamper en vijzel

Dat kind dat stiekem spullen stal uit het wetenschapslab wist dit al lang en gebruikte een stamper en vijzel om zijn toppen mee te vermalen totdat hij zijn eigen meth lab opstartte. Wetenschappers gebruiken dit stel om allerlei spul mee te vermalen, dus waarom zouden stoners dit niet kunnen? Werkt het beste met enorm droge toppen.

6. Niet vermalen! Pletten!

We zullen nooit iemand aanraden de stijltang van zijn vriendin te lenen. Dus misschien is het verstandig deze te stelen, super voorzichtig te zijn zodat je niets beschadigt en de stijltang te gebruiken als ze weg is. Als ze terugkomt, ben jij natuurlijk ontzettend stoned, maar dat is niets nieuws. De stijltang moet na het afkoelen natuurlijk wel ongehavend worden geretourneerd in het juiste kastje of laatje.

Nu dit duidelijk is, moet je een flinke top in bakpapier verpakken en het lekkers eruit knijpen tussen de verwarmde ijzers van de stijltang. In een paar minuten heb je wat kleverige hars als beloning voor deze perfecte misdaad. Dip je vloei, gooi je favoriete tabak er bovenop, rol en geniet.

video: HET MAKEN VAN ROSIN HASJ

7. Was het!

Als je een vrij avontuurlijke stoner bent die ook nog eens dol is op gadgets, dan is een ice washer echt wat voor jou. De Bubbleator van The Pollinator Company is de meest bekende ice hash machines. Simpel uitgelegd, gooi je er wat toppen, ijs en water in, schakel het apparaat aan en wacht op de magie. Vermalen is niet nodig en het eindproduct is eersteklas hasj, vrij van oplosmiddelen.

8. Shake it! (Als een baas)

Cannabis Grinden: Shake It

Pollen shakers zijn tegenwoordig vrij gemakkelijk verkrijgbaar en bieden een simpele methode om kristallen uit matige wiet te zeven en deze om te toveren tot eersteklas hasj. Plaats ongeveer 10 gram droge toppen in de shaker en plaats dit ongeveer 45 minuten in de vriezer. Vervolgens shake je je helemaal suf gedurende 10-15 minuten. We raden aan dat je je handen beschermt met een handdoek om bevroren vingers te voorkomen. Een bijzondere extractie, vrij van oplosmiddelen, maar wel iets meer arbeidsintensief.

9. Doe-het-zelf shaker (Pillendoosje en muntje)

Een andere economisch alternatief is een leeg pillendoosje zoeken en er een kleine munt en een beetje cannabis in te stoppen. Nu schud je of je leven er vanaf hangt. Reinheid is naast godzaligheid, dus zorg ervoor dat je het potje en het muntje goed schoonmaakt voor je begint. Deze methode is verrassend effectief en maakt geen troep.

10. Blend it! (Maar we hebben liever dat je dit niet doet)

Blend it! (Maar we hebben liever dat je dit niet doet)

Nood breekt wet. Als je jezelf in een "DIE-HARD" achtige situatie bevindt, waarbij je stukken glas uit je voeten moet plukken en het enige, onbeschadigde apparaat uit de furieuze schietpartijen in Nakatomi Towers een blender is, gooi dan de cannabis er maar in en rol een spliff voordat Hans Gruber zijn pistool herlaadt. Enorm inefficiënt en uitsluitend in noodgevallen.

We zullen onze grinders niet gauw dumpen en waarschijnlijk is de beste oplossing ook de simpelste. Niemand wil zijn favoriete grinder verliezen, dus houd hem in de buurt van je vloei en koop een goedkope grinder voor uitstapjes. Zie het als het meenemen van een Saturday Night Special; je kan er beter een hebben die niet nodig is, dan er eentje nodig hebben en niet hebben.

Grinders

Bekijk Grinders

Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Ordoñez bezit een AB Mass Media and Communications-diploma. Deze ervaren schrijver draait al 13 jaar mee en voorziet de lezer sinds 2017 van cannabisgerelateerde content. Hij heeft zijn diepgaande kennis over het onderwerp opgebouwd door persoonlijke ervaringen en nauwgezet onderzoek.
Headshop Producten
Zoeken in categorieën
of
Zoeken