Rosin Hasj: Eenvoudig, Veilig En Krachtig


Laatst bewerkt :
Gepubliceerd op:
Categorieën : BlogCannabis

Rosin Hasj


Rosin Hasj is de nieuwe BHO! In tegenstelling tot BHO is het echter eenvoudig, veilig en snel te maken. Iedereen kan het doen!

De laatste paar jaar heeft BHO veel aandacht gekregen binnen de cannabis gemeenschap. Dit cannabis concentraat is aangekondigd als een van de meest krachtige vormen en elke hit komt net zo hard aan als de allereerste keer dat je rookte. Er kleven echter nadelen aan BHO. Het is ontzettend gevaarlijk om te maken omdat je butaan nodig hebt, een extreem ontvlambaar oplosmiddel. De procedure is ook enorm ingewikkeld en, als je het niet goed doet, zit je met een besmet, mogelijk gevaarlijk, product.

En nu is er dan Rosin Hasj. Rosin Hasj is een relatief nieuwe manier om cannabis hars te produceren en kan concurreren met BHO, als het gaat om kwaliteit. Wat Rosin Hasj zo aantrekkelijk maakt, en wat waarschijnlijk ook het einde van BHO betekent, is dat er geen oplosmiddelen of alcohol nodig zijn. Het kan helemaal veilig worden geproduceerd. Daarnaast is het extreem eenvoudig en relatief snel te maken. Wat je nodig hebt is wat wiet, een stijltang en wat bakpapier.

WAT IS ROSIN HASJ?

In feite is Rosin Hasj een oplosmiddelvrij cannabis olie concentraat, gemaakt van uitsluitend druk en hitte. Hierdoor is het veilig te onttrekken en het bevat ook geen verontreinigende stoffen, terwijl de kwaliteit van andere, populaire concentraten wel behouden blijft.

DE VOORDELEN

Er kleven veel voordelen aan Rosin Hasj. De belangrijkste is dat iedereen het kan maken, zonder de persoonlijke veiligheid in gevaar te brengen. Het eindproduct blijft ook puur, dus zelfs de amateur kan Rosin Hasj produceren, zonder risico op besmetting. Dit kan van BHO niet worden gezegd. Ook kan Rosin Hasj enorm snel worden gemaakt. Ervaren producenten kunnen het in minder dan 5 minuten doen. Het enige nadeel is dat het, vergeleken met BHO, niet eenvoudig is grote ladingen te maken. Maar voor de hobbyist zal dit geen probleem zijn, omdat je met deze techniek genoeg produceert voor een persoonlijke voorraad.

video: HET MAKEN VAN ROSIN HASJ

Je hebt nodig:

• Een platte stijltang (het liefst met digitale temperatuur controle)

• Bakpapier (gebruik geen wax- of vetvrij papier)

• Krachtige toppen

• Optioneel: oven handschoen – de stijltang kan heet worden.

Instructies

1. Bereid je toppen voor. Je wil ze redelijk klein hebben, zodat ze comfortabel in de stijltang passen.

2. Verwarm de stijltang tot 160-180 graden Celsius. Hoe hoger de temperatuur, hoe sneller je hars produceert. Feit is wel dat hogere temperaturen een donkerder eindproduct creëren.

3. Neem wat bakpapier en vouw dit in tweeën. Plaats een top in het midden (tussen de vouw en de rand).

4. Plaats het bakpapier, met top, tussen de ijzers van je stijltang.

5. Druk hard en gelijkmatig aan, maar niet zo hard dat je de stijltang breekt!

6. Houd het niet langer dan 3 seconden vast, want anders kan je de hars verbranden.

7. Haal voorzichtig het bakpapier tussen de ijzers vandaan. Zorg ervoor dat de top niet beweegt, anders kan deze de uitgeknepen hars wegvegen.

8. Open het papier en verplaats de top naar een nieuw plekje op het papier.

9. Herhaal het proces met de stijltang nogmaals (niet langer dan 3 seconden).

10. Herhaal nog een aantal keren, totdat er geen hars meer wordt geproduceerd.

11. Schraap alle hars samen, met behulp van een dapper en gebruik het wanneer je wilt!

Opmerking: De platte top zal nog steeds redelijk krachtig zijn, dus bewaar dit voor toekomstig gebruik, zoals in edibles.

Dat is alles! Iedereen kan nu krachtige cannabis olie maken, op een super eenvoudige en super veilige manier, in razendsnel tempo. Het kan echt het einde betekenen van BHO, waarin vertrouwd wordt op gevaarlijke technieken om het eindproduct te produceren. Geniet ervan!

Guest Writer

Gastschrijver
Zo af en toe dragen gastschrijvers bij aan ons blog op Zamnesia. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en verschillende ervaringen, waardoor hun kennis van onschatbare waarde is.

Ontdek onze schrijvers