Metalen Grinder Black Leaf XXL

(10)

Size does matter! Deze buitenproportionele vierdelige CNC grinder van Black Leaf is de perfecte keus voor als je een 'beetje' meer wiet wilt vermalen. De deksel glijdt over een nylon frictiering voor eenvoudig gebruik. Hij is geanodiseerd en heeft een 'BL' logo op de deksel. Wordt geleverd in een zijden zakje.

54,95 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (10)
 • Vragen (0)
 • Onze Review
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie
Metalen Grinder Black Leaf XXL Product Informatie
Hoogte 70 mm
Magneet Ja
Materiaal Metaal
Diameter 90mm
Aantal onderdelen 4

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (10)
  (10)
  31/Jul/2021

  Super Grinder
  Super Grinder works nicely big heavy duty love it

  20/Apr/2021

  Super
  Livraison rapide et en bon état. Grinder imposant de très bonne manufacture.

  15/Jan/2020

  Good size grinder
  Nice big grinder. Quality is good.

  09/Jan/2019

  mon avis
  bjr, tout d'abord, je n'ai rien a dire sur le site, ni sur la livraison. sur ma quinzaine de commenda, touts les colis sont toujours bien arriver a bon port, dans un etat nickel. pour le grinder, comme indiquer dans l'annonce format 'xl'. il pese +/-800gr, vous remplis la main de part sa taille, mouline tres bien, peux contenir facile de 5/10gr, la reserve a trichomes sous le tamis est juste enorme... mon seul defaut, malheureusement c'est le meme pour tout les fabricants : LES BAGUES EN NYLON sont bien trop fragile. mon grinder a un mois, je desire le nettoyer dans un bain marie, pour ce fait je tire toujours la bague en nylon avant le bain. et la voila deja cassee... comment puis-je avoir une nouvelle bague en teflon du diametre du monstre.... ps : j'ai un thorinder, et un solinder aussi ,et figurez-bvous que j'ai le meme probleme BAGUE CASSEE pourriez vosu m'aider a ce sujet, un grand merci d'avance a vous, bonne journee

  04/Jan/2018

  Top of the pop !
  Fonctionne parfaitement bien, pas besoin de faire trop d'effort pour grinder une grosse quantité, le réservoir est lui immense vous pouvez grinder au moins 3 fois avant de le remplir.

  15/Nov/2017

  Voor het grotere werk
  Heb deze grinder gekocht om grotere hoeveelheden kleine topjes te vermalen om aansluitend te zeven. Grinder werkt naar behoren al is de hoeveelheid die je in een keer kunt verwerken toch gering. Bij langdurig gebruik vervuilen de gaten waardoor het gruis naar beneden moeten vallen vrij snel. Ook de schroefdraad om de gemalen topjes uit de grinder te legen moet regelmatig gereinigd worden. Verder goed.

  15/Mar/2016

  Perfect
  Very good quality

  22/Sep/2015

  Mario C.
  Perfect logistics & customer care. Big enough size and perfectly engineered

  22/Jun/2015

  Top
  Fast shipment, top product

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Onze Review

Onze Review

Zamnesia Review: Black Leaf XXL Metalen Grinder

Ongeacht hoe je van cannabis geniet, zij het met een joint, bong, pijp of vaporizer, de stash moet worden vermalen. Doe dat met deze grinder!

Black Leaf XXL: De Supergrote Cannabis Grinder 

Cannabis, wiet, marihuana, ganja of kleverig kruid; noem het hoe je wilt, maar deze stash zal eerst moeten worden bewerkt, voordat je aan je sessie kunt beginnen. Hieronder valt meestal ook het vermalen van cannabis met een grinder. Als je al een tijdje wiet gebruikt, weet je vast al dat niet alle grinders gelijk zijn.

De meerderheid van de stoners zit niet te wachten op andere hulpmiddelen en methoden, zoals het snijden van de stash met een mes of het met de hand verkruimelen van de toppen. Elke gebruiker heeft een goede grinder nodig zodat het maximale uit de cannabis sessie kan worden gehaald.

Het is dus hoog tijd dat we de grootste en gruwelijkste grinder aan een test onderwerpen. Het is niet Batman's grinder, maar het is de Black Leaf XXL en deze heeft altijd trek in cannabis.

Black Leaf XXL: De Supergrote Cannabis Grinder

FORMAAT EN GEWICHT

Enorm! Echt, de Black Leaf XXL 90mm is een waar monster. Als je het met dit schatje niet redt, kun je beter een houtversnipperaar aanschaffen. Deze grinder is zeer sterk en supergroot, met minstens twee keer zoveel capaciteit als een standaard grinder. Ook is hij twee keer zo zwaar als een gemiddeld model.

BOUWKWALITEIT EN UITSTRALING

Zodra je deze grinder in handen krijgt, wordt direct duidelijk dat dit een goed ontworpen, luxe stoner hulpmiddel is. Het zwart fluwelen zakje is prachtig en waarschijnlijk gemaakt uit Dracula's cape. Binnenin schuilt een duister monster: 4-delig, solide metaal, CNC gefreesd aluminium en geheel zwart.

Niet overdadig gelabeld, uitsluitend voorzien van een BL logo. De grinder is groot, stoer en ietwat over de top, wat in dit geval goed werkt. Deze grinder wekt absoluut de indruk dat je erop kunt vertrouwen.

Black Leaf XXL Metalen Grinder: Bouwkwaliteit En Uitstraling

GEBRUIKSGEMAK

Black Leaf heeft een grinder gecreëerd die zelfs de vetste stash vermaalt en er ook nog eens prachtig uitziet. Laten we ingaan op de details. Net als de meeste 4-delige, metalen grinders, heb je een magnetisch deksel dat soepel langs een nylon wrijvingsring draait.

De bovenste, tweedelige, diamantgeslepen tanden doen het werk. Dan hebben we de kamer waar de luchtig gemalen wiet wacht op jouw kleverige vingers. Het enige doel van de onderste, afgeschermde kamer is het opvangen van trichomen.

Waar de XXL Black Leaf vooral in uitblinkt, is dat je maar één keer je cannabis hoeft te vermalen om er een hele dag mee te kunnen. Een lading van 1g is slechts een voorafje. 2g Wiet kan probleemloos met een aantal draaien worden verwerkt. En het beste is nog dat dit schatje je stash niet tot poeder vermaalt. Bewerkte toppen zien er prachtig en luchtig uit met deze grinder, zodat het roken een waar genot is.

SCHOONMAAK EN ONDERHOUD

Zoals voor alle grinders geldt, wordt het aangeraden je grinder af en toe schoon te maken, zodat alles goed blijft functioneren. De meeste stoners wachten hiermee tot de onderste pollen kamer een fatsoenlijke hoeveelheid maanstof heeft verzameld. Dit geldt ook voor de Black Leaf XXL.

Tenzij er een duidelijk probleem is, kun je blijven grinden. Vergeet niet dat deze grinder echt reusachtig is, dus het kan een paar maanden duren om een dikke laag trichomen op te bouwen. Een kleine verfkwast is een handig hulpmiddel om de grinder leeg te vegen.

Maar dit model wordt ook geleverd met een kleine schraper. Als het moment gekomen is om de hars bank te legen, kun je rekenen op minimaal een paar gram trichomen.

Black Leaf XXL Metalen Grinder: Schoonmaak En Onderhoud

KOSTEN

Dit is een luxueuze grinder voor grootverbruikers. De Black Leaf XXL is een grinder van topklasse en kost €54,95. Als je groter en beter wilt, moet je dus ook iets dieper in de buidel tasten. Als je het met deze niet redt, zal geen enkele grinder voldoen!

OBSERVATIES NA DE SESSIE

Na een aantal weken van dagelijks gebruik, stelt de grinder nog steeds niet teleur. Top voor top werd verslonden. De Black Leaf XXL weet van geen ophouden. Bovendien bleven de bovenste delen maar malen zonder verstopt te raken. Sommige grinders verliezen die soepele draaiactie na een paar sessies, maar deze niet.

Houd dit gevaarte te allen tijde achter slot en grendel. Een grinder van dit formaat is gewoon niet handig om mee te nemen. Als je de grinder toch wilt meenemen, wacht dan op de Zombie Apocalypse. Je moet echt 110% zeker zijn van je zaak voordat je schedels van "walkers" inslaat met de Black Leaf XXL.

CONCLUSIE: GROTE GEVAARLIJKE GRINDER VOOR GROOTGEBRUIKERS

De Black Leaf XXL is het geld absoluut waard als je dagelijks een flinke hoeveelheid cannabis gebruikt. Een grinder is onmisbaar in het kasteel van een stoner koning of -koningin. Dan kan het maar beter de grootste, meest indrukwekkende grinder zijn die je te pakken kunt krijgen.

Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Metalen Grinder Black Leaf XXL
Metalen Grinder Black Leaf XXL
Metalen Grinder Black Leaf XXL
Metalen Grinder Black Leaf XXL
Metalen Grinder Black Leaf XXL
Metalen Grinder Black Leaf XXL