Blog
Top 10 Headshop
3 min

10 Luxe Stoneraccessoires Voor Elke Gelegenheid

3 min

Kan je stoner-leventje wel wat meer luxe gebruiken? Investeer dan in de volgende luxeproducten en ontdek wat essentieel is om alles uit het leven te halen. Of je nu naar een feest gaat, een afspraakje hebt of zelf kweekt, met deze producten vind je geheid wat je zoekt.

Iedereen kent de uitdrukking "Goedkoop is duurkoop". Dat gaat natuurlijk ook op voor alles wat met cannabis te maken heeft. Als je leven om wiet draait, komen daar een hoop gadgets en accessoires bij kijken. En er zijn altijd stoners die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten.

Dat is niet zo slim. Als je maximaal wilt genieten van wiet, zou je wat moeten investeren. Daarom is het belangrijk dat je het juiste product koopt - en niet eerst een prulartikel. Daar helpen we je graag bij. Hier volgt een opsomming van hoogwaardige, luxe cannabis-accessoires waar je werkelijk wat aan hebt.

THUISKWEKEN

THUISKWEKEN

1. 25th Anniversary Box Set Special (T.H.Seeds)

Wat is het eerste dat wietkwekers nodig hebben? Wietzaadjes natuurlijk! Kijk eens naar deze 25th Anniversary Box Set. Er zitten 30 prijswinnende cannabiszaden in, waarmee je de basis legt voor een solide en gevarieerd kweekseizoen. Profiteer snel van deze fantastische aanbieding. De zaden zijn hiermee 40% goedkoper dan de officiële verkoopprijs. Met variëteiten als Bubble Gum, Fresh Cookies en Darkstar Kush zit je altijd op rozen!

Heb je eenmaal besloten welke wietzaadjes je gaat gebruiken, dan moet je vervolgens kiezen welke kweekmethode je toepast. Ben je daar nog niet helemaal uit? Lees dan onze uitgebreide kweekgids.

DE BLITS MAKEN OP EEN FEEST

DE BLITS MAKEN OP EEN FEEST

2. Glazen Bong ROOR Dealers Cup

Uitgenodigd voor een feest met rookvrienden? Dan heb je wat zwaar geschut nodig. Met een schitterende bong als de ROOR Glass Bong Dealer's Cupmaak je een indrukwekkende entree. Deze waterpijp is 55cm groot, vervaardigd van 7mm dik glas en wordt geleverd met een glazen screen en downstem. Iedereen die de bong aangereikt krijgt, geniet met volle teugen van een kolossale hijs. Het is dan ook een exemplaar van wereldklasse.

3. Twisty Glass Blunt

Ben je een bluntroker in hart en nieren? Kies dan voor de superspeciale Twisty Glass Blunt Super Big. Er gaat wel 56g wiet in! Perfect voor een feestje. Het betreft hier de grootste glazen blunt die ooit geproduceerd is. Een unicum. Wil je jezelf en andere feestgangers eens echt verwennen? Kies dan voor de Super Big. Neem hem mee naar een feest en iedereen valt van verbazing om.

JE DATE INPALMEN

JE AFSPRAAKJE INPALMEN

4. SHINE 24K Gouden, Pre-Rolled Cones

Als je een afspraakje hebt, is dat een uitstekende gelegenheid om te laten zien dat je een fijnbesnaarde stoner bent. Het is echter wel verstandig om wat minder te roken. Bovendien kun je beter je kolossale bong thuislaten als je naar de bioscoop gaat. Joints komen in deze situatie beter van pas. En als je dan toch gaat blowen, waarom dan niet op een chique manier, met de SHINE 24K Gold Rolling Papers? Met deze gouden jointhuls ziet iedereen dat je van de goede dingen des levens houdt.

5. EHLE Glazen e.Tips

Of ga nog een stapje verder door EHLE Glass e.Tips te gebruiken. Dankzij deze glazen filtertips til je je joints, op een elegante manier, naar een nog hoger niveau. Combineer deze twee producten en je afspraakje wordt getrakteerd op een fantastische manier om van een joint te genieten. 

6. Novi Plasma Aansteker

Wil je je date helemaal in vuur en vlam zetten, imponeer dan met de gelikte Novi Plasma Aansteker. Je slaat een modderfiguur als je je afspraakje laat klooien met een slecht werkende aansteker die niet windbestendig is. Ga voor de aansteker van Novi en steek de joint van je date zelfverzekerd aan.

JE WIET BEWAREN

JE WIET BEWAREN

7. Smokus Focus Display Jar

Wil je met je oogst pronken? Dat kan gemakkelijk met de Smokus Focus Display Jar. Vertel je vrienden dat 'kijken mag, maar aanraken niet'. Met deze premium voorraadpot heb je een prachtige plek voor je stash. Deze pot is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en uitgerust met een helder ledlampje onder het deksel. Je hebt je favoriete wietsoorten nog nooit zo prachtig verlicht gezien. Bovendien vind je een vergrootglas aan de bovenkant van de pot, zodat je je toppen van dichtbij kunt bewonderen. Bekijk de schoonheid van je wiettoppen voordat je het luchtdichte deksel opendraait en ze eruit haalt voor een rooksessie.

IN JE UPPIE BLOWEND DOOR DE STAD DWALEN

IN JE UPPIE BLOWEND DOOR DE STAD DWALEN

8. Small Taster (Marley Natural)

Soms wil je een wietpijpje dat er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook een geweldige functie heeft. De Small Taster van Marley Natural vat dit ethos samen. Het resultaat is een luxueuze wietpijp die een ongeëvenaarde rookervaring biedt. De Small Taster is een mondgeblazen glazen wietpijpje. Deze is bevestigd aan een basis van zwart walnotenhout en afgewerkt met natuurlijke carnaubawas. Dit gebruiksvriendelijke wietpijpje zal zeker indruk maken en dankzij twee afneembare onderdelen past hij gemakkelijk in je zak. Waarom zou je genoegen nemen met minder als het gaat om je rooksessies?

ALLEEN THUIS ROKEN

Alleen Thuis Roken

9. Volcano Hybrid

Het is een zalig gevoel als je thuiskomt en er staat een fantastisch apparaat op je te wachten. Tijd om jezelf eens te verwennen. Er gaat werkelijk niets boven de Volcano Hybrid vaporizer. Het apparaat staat te boek als het beste van het beste op het gebied van vapen. Allereerst stel je hiermee de temperatuur, zowel in Fahrenheit als Celsius, fijn mee af. Daarnaast is de vaporizer voorzien van een degelijke luchtpomp, verwarmingselement en geluiddemper. Het product mag dan wel aan de dure kant zijn, maar er zit 3 jaar fabrieksgarantie op, dus je hebt er met een gerust hart jarenlang plezier van. 

10. SLX 2.0 Non-Stick Grinder

De Volcano Hybrid werkt het best als je wiet fijn vermalen is. En waar doe je dat nu beter mee dan met de SLX 2.0 Non-Stick Grinder? Dit product is voorzien van een gifvrij, keramisch antikleeflaagje. Er gaat dus gegarandeerd niets van je kostbare wiet verloren. Bovendien zit er een kief-zeef in, waarmee je dus ook in staat bent deze delicatesse op te vangen.

Als ervaren stoner kies je natuurlijk voor kwaliteitsproducten. Maar een beetje luxe kan ook geen kwaad. Met bovenstaande producten kan het niet misgaan. Kijk wat voor jou van pas komt en geniet ervan!

Luke Sholl
Luke Sholl
Luke Sholl schrijft al meer dan tien jaar over cannabis, het gezondheidspotentieel van cannabinoïden en de positieve invloed van de natuur. Hij werkt voor diverse op cannabinoïden gerichte websites en publiceert gevarieerde digitale content, ondersteund door gedegen technische kennis en grondig onderzoek.
Headshop Producten
Zoeken in categorieën
of
Zoeken