Blog
Glow Tray
2 min

Glow Tray: Fleur Je Draairitueel Op

2 min

Glow Tray verandert voorgoed het ritueel van het rollen. Met de ontwikkeling van trays met toffe designs en exclusieve samenwerkingen met andere bedrijven hebben ze echt voor ieder wat wils. De gemene deler: verbluffende trays waarop je je wiet kunt fijnmalen, joints kunt draaien of je vaporizer kunt vullen. Draai op de juiste manier met Glow Tray!

Vaak speelt de omgeving een belangrijkere rol bij het roken of vapen dan je beseft. Je hebt vast weleens meegemaakt dat je met vrienden diep verzonken was in een sessie, die vervolgens ruw werd verstoord door een fel licht dat iemand aandeed om een joint te draaien. En niets brengt je sneller weer met beide benen op de grond dan het gevoel dat er een schijnwerper op je staat gericht!

Om dit te verhelpen, heeft Glow Tray rolling trays ontworpen die voorop lopen op de concurrentie, doordat ze ingetogen verlichting en een stevig oppervlak bieden dat perfect is voor alle blowers, stoners en vaporizer-fanaten.

Glow Tray: Superverlichtend

Glow Tray: Superverlichtend

Het in Amerika gevestigde Glow Tray produceert unieke rolling trays voor elke soort wietfan, van de sporadische gebruiker tot de dagelijkse blower. Elke tray biedt voldoende ruimte en is voorzien van ingebouwde led-verlichting, aangedreven door een 1800mAh accu die je via USB-C kunt opladen.

Het resultaat: een rolling tray met superieure verlichting die geen afbreuk doet aan de sfeer van een feestje of een avondje film kijken met vrienden. Druk simpelweg op de knop en de tray licht op, zodat je het perfecte oppervlak hebt om je wiet te vermalen, joints te draaien of je vaporizer te vullen. Deze trays zijn bovendien verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en uitvoeringen, zodat je genoeg keuze hebt!

Gerelateerd artikel

De Beste Rookaccessoires Die Elke Stoner Nodig Heeft

Glow Tray producten — Glansrijk Draaien

Glow Tray Producten

De reputatie van Glow Tray op het gebied van hoogwaardige rolling trays leidde ook tot samenwerkingen met prominente cannabisbedrijven. Daarbij hebben ze artwork en foto's van bekende figuren op hun trays afgebeeld. Kortom, er is een tray voor iedereen. Met dat in ons achterhoofd hebben we een aantal opvallende Glow Trays geselecteerd die nu te koop zijn:

Glow Tray x Runtz

Glow Tray x Runtz

Deze ongelooflijke collab tussen Glow Tray en kledingbedrijf Runtz leverde rolling trays op die echt in het oog springen en verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen, van oranje en gele trays tot de stijlvolle White Runtz tray. Het was nog nooit zo makkelijk om een tray te vinden die je ware verlichting biedt!

Met een batterijduur van meer dan zes uur is deze tray ideaal voor langdurige sessies met vrienden. Het robuuste oppervlak heeft een lengte van 28cm en breedte van 21,5cm. Daarmee blijft de tray moeiteloos op je schoot liggen terwijl je je volgende joint klaarmaakt. Vanwege de slanke uitvoering (3cm dik) kun je hem bovendien makkelijk in je rugzak stoppen.

Glow Tray x Alien Labs

Glow Tray x Alien Labs

In samenwerking met het cannabisbedrijf Alien Labs heeft Glow Tray een unieke, schitterende groene tray ontwikkeld met het Alien Labs logo. Wanneer je op de knop drukt, krijgt deze tray een griezelige, buitenaards groene gloed die je wiet er onweerstaanbaar uit laat zien!

De led-verlichting biedt zes kleuropties die je makkelijk kunt instellen tot je de gewenste sfeer krijgt. Als de stemming er echt goed in zit, kun je de 'partymodus' selecteren voor een betoverende lichtshow die volledig je aandacht opeist, terwijl de effecten van je favoriete soort je in hun greep houden. En met dank aan de afgeronde en opstaande randen verlies je nooit een kruimel wiet als de tray op je schoot ligt.

Glow Tray x Chi Modu

Glow Tray x Chi Modu

Deze rolling trays zijn speciaal gemaakt voor liefhebbers van old school hiphop. In het kader van een collab tussen Glow Tray en de inmiddels overleden fotograaf Chi Modu is een drietal trays ontwikkeld met iconische foto's van bekende namen uit de hiphopscene. Ter ere van de West Coast rap kun je uit Tupac, Eazy-E en Snoop Dogg kiezen.

Perfect als je wilt ontspannen, je favoriete 90's rap wilt luisteren en wilt genieten van je favoriete soorten. Eén druk op de knop is alles wat je hoeft te doen om het gezicht van je gekozen rapicoon te verlichten. Of je ze nu als collector's item wilt of dagelijks wilt gebruiken, deze rolling trays zijn echt bijzonder!

Gerelateerd artikel

Hoe Rol Je Een Perfecte Joint?

Get Your Glow On

Get Your Glow On

Glow Tray schijnt een ander licht op wat een rolling tray kan zijn en is een ware trendsetter in de wereld van de rookaccessoires. Regelmatig verschijnen er nieuwe, aantrekkelijke trays, waarmee het nog nooit zo makkelijk was om een rolling tray te bemachtigen die bij jouw leefstijl en persoonlijkheid past. En is dat uiteindelijk niet waar het in de cannabiscultuur allemaal om draait? Gelukkig hoef je niet ver te zoeken om er eentje aan te schaffen. Ga gewoon naar de Zamnesia Headshop en maak je keuze.

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Headshop Producten
Zoeken in categorieën
of
Zoeken