Blog
Marley Natural: Hoogwaardige Rookaccessoires Met Een Geweten
3 min

Marley Natural: Hoogwaardige Rookaccessoires Met Een Geweten

3 min

Marley Natural is het officiële cannabismerk van Bob Marley. Het bedrijf draagt zijn standpunten en ethiek uit en produceert hoogwaardige rookaccessoires en wietsoorten, maar steunt ook tal van liefdadigheidsinstellingen en goede doelen. Ontdek waar Marley Natural precies om draait en hoe jij met hun producten de wereld een stukje beter kunt maken.

Marley Natural staat bekend om zijn hoogwaardige wietsoorten en rookaccessoires, waarmee het merk in rap tempo een favoriet onder zowel beginnende als ervaren blowers is geworden. De goede, maar toegankelijke producten steken met kop en schouders boven die van concurrenten uit. Geen wonder dus dat Marley Natural in de cannabiswereld zo geliefd is geworden. Maar wat is nu het verhaal achter dit bedrijf? Hoe is het zo populair geworden en hoe kun je deze uitstekende accessoires bemachtigen? Laten we daar eens op ingaan (en op nog meer!).

Maak kennis met Marley Natural

Maak Kennis Met Marley Natural

Dat het bedrijf de naam Marley Natural heeft gekregen, is geen toeval en ook zeker geen schaamteloze manier om te cashen. Deze onderneming is echt het officiële merk van de wieticoon en reggaemuzikant Bob Marley. Hoewel hij in 1981 is overleden, is zijn invloed nog steeds in veel aspecten van het hedendaagse leven terug te vinden. Met dat in gedachten werd in 2016 (op de 71ste verjaardag van Bob Marley) met hulp van de familie Marley het merk Marley Natural opgericht.

Als eerbetoon aan zijn nalatenschap en ethiek draagt Marley Natural positiviteit, verbondenheid en verandering uit. Dit wordt gedaan middels natuurlijke producten, geïnspireerd op de bruisende energie van Jamaica en met het doel om het beste uit wiet te halen. Om met de woorden van Bob Marley te spreken: "Herb is the unification of mankind". En wie zijn wij om dit te weerleggen?

Gerelateerd artikel

De Beste Stoner Muziek Voor Als Je High Bent

Rise Up — Van Nature Meer Dan Een Cannabisonderneming

Marley Natural: Van Nature Meer Dan Een Cannabisonderneming

Aangezien eenheid, positiviteit en sociale verandering centraal stonden bij de persoonlijke opvattingen en de muziek van Bob Marley, heeft het team achter Marley Natural hiervan hun missie gemaakt. En omdat ze meer wilden doen dan alleen hoogwaardige rookaccessoires leveren, zijn ze ook samen gaan werken met non-profitorganisaties, zoals GlobalGiving, om wereldwijd goede doelen te steunen.

Deze projecten lopen uiteen, maar zijn allemaal gericht op milieu-gerelateerde en gemeenschapsgerichte doelen. Denk hierbij aan het steunen van werkgelegenheidskansen voor ex-gedetineerden in Amerika en steun voor het levensonderhoud van lokale vissers en boeren in Jamaica. Maar ook aan het beschermen van de Rastafari-cultuur in het dorp Pinnacle, waar deze cultuur ontstaan is.

Er zijn genoeg goede doelen die Marley Natural steunt. Dit cultureel en milieubewustzijn kun je alleen maar als extra reden zien om voor dit merk te kiezen. Weten dat je aankopen een actieve en positieve bijdrage leveren aan deze doelen, geven je als consument een gevoel van voldoening dat andere bedrijven niet altijd bieden.

Met een almaar groeiende lijst van goede doelen zet Marley Natural zijn bekendheid in om steeds meer gemeenschappen en milieubewuste projecten te steunen. Dit alles terwijl het hoogstaande cannabis-accessoires blijft produceren, met invloeden uit de natuur.

Rookaccessoires Met Respect Voor De Natuur

Marley Natural: Rookaccessoires Met Respect Voor De Natuur

Het eerste wat je merkt wanneer je de vele producten van Marley Natural bekijkt? Hoe modern en strak, maar ook hoe natuurlijk ze eruitzien. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe pijp, rolling tray of grinder; ze vallen allemaal op met hun stijlvolle look. Met een bedrijfsfilosofie die draait om behoud van de natuur, creëert Marley Natural producten om bewustwording en oprecht respect voor de natuur te bevorderen. Dit bereikt het merk door alleen duurzame materialen te gebruiken, zonder agressieve chemicaliën of kunststoffen.

Het hoofdbestanddeel van hun accessoires is robuust walnoot. Daardoor zien de producten van Marley Natural er niet alleen geweldig uit, maar zijn ze ook uitermate functioneel. Of het hout nu zit verwerkt in een tray of een doosje, het is altijd versierd met het bedrijfslogo als teken van kwaliteit. We worden als blowers echt verwend met de keuze die ze bieden. Hieronder een aantal producten die precies laten zien waar Marley Natural voor staat.

Gerelateerd artikel

De Beste Rookaccessoires Die Elke Stoner Nodig Heeft

Kleine grinder

Deze voortreffelijke reisformaat grinder is ideaal voor als je op pad gaat of gewoon iets zoekt om met trots in je rookruimte uit te stallen. Deze 4-delige vermaalmachine is gesneden uit Noord-Amerikaans zwart walnoothout en ziet er luxe en aantrekkelijk uit. In het omhulsel zitten 32 geanodiseerde aluminium tanden die elke wiettop moeiteloos fijnmalen.

Smoked Glass Spoon Pipe

Naast hout maakt Marley Natural ook gebruik van handgeblazen glas om hoogwaardige pijpjes te maken. Daar is deze Spoon Pipe een goed voorbeeld van. Dit zakformaat apparaat doet zijn werk niet alleen uitstekend, je zult ook versteld staan van de details. Met donker, rokerig glas en een gouden band rond de steel die richting het mondstuk gaat, kun je deze premium pijp maar moeilijk laten liggen!

Bubbler

Deze bubbler biedt het beste van beide werelden en overbrugt de kloof tussen pijpjes en bongs. De vrijstaande glazen waterpijp is gemaakt van handgeblazen glas en met walnoten details geaccentueerd. Al met al is dit een toestel dat zachte hijsjes levert en een ruime bowl heeft, die je meteen met je favoriete wiet kunt vullen.

Kristallen asbak

Dit unieke accessoire weet geweldige functionaliteit op de juiste manier met stijl te combineren. Naast een helder kristallen basis en details van zwart walnoothout blijft deze asbak goed op zijn plek staan, dankzij de met vilt beklede onderkant. Dit item staat schitterend op je salontafel en voegt aan elke rooksessie klasse toe.

Glazen Bong

Deze hoogwaardige bong met een klassieke vorm is gemaakt van robuust handgeblazen borosilicaatglas dat niet alleen bestand is tegen hitte, maar ook tegen een stootje kan. Het glas bevindt zich in een voet en hals van walnoothout. Dit zorgt voor een adembenemend, elegant uiterlijk. De bong is makkelijk en prettig om te gebruiken en met de ware cannabiskenner in gedachten ontwikkeld.

Zoals je ziet, zijn er genoeg producten van Marley Natural verkrijgbaar. En hoewel ze allemaal weer anders werken, hebben ze één ding gemeen: superieure kwaliteit en hoge functionaliteit. Bob Marley zei ooit: "Als je cannabis rookt, leer je jezelf beter kennen", en met Marley Natural is deze openbaring nooit ver weg.

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Headshop Producten
Zoeken in categorieën
of
Zoeken