Blog
Top 5 Onverwoestbare Pijpen Voor Onderweg
2 min

Top 5 Onverwoestbare Pijpen Voor Onderweg

2 min
Headshop Toplijstjes

Roken onderweg kan moeilijk zijn als je gewend bent aan de fijnere luxe van een pijp. Gelukkig is er voldoende keuze voor degenen die reizen, en deze komt in de vorm van deze vijf robuuste pijpen.

Een super luxe glazen pijp is misschien een uitstekende manier om van jouw top te genieten, maar als het om reizen gaat, kan een fragiele pijp onpraktisch zijn. Als je veel reist, en toch je wiet wilt genieten, dan zal een andere benadering moet worden genomen. Hiervan uitgaande, hebben wij een lijst samengesteld van onze top 5 onverwoestbare pijpen, zodat jij altijd een duurzaam, praktisch en makkelijk te verbergen pijp terzijde hebt! Dit zijn niet alleen perfecte reisgenoten, maar ze zijn ook ideaal voor diegenen die wat avontuurlijker leven en graag genieten van het buitenleven!

5. De Zeepsteen Pijp

DE ZEEPSTEEN PIJP

De zeepsteen pijp is simpel, discreet, kostenefficiënt en elegant. De eigenschappen van de zeepsteen zorgen ervoor dat rook snel koelt en geven het duurzaamheid. Deze specifieke pijp komt met een handige deksel, voor het veilig houden van jouw stash en dat geeft de pijp een onopmerkende look voor stealthy reizen. Met 9cm lang, is het ook van redelijk formaat, waardoor opslag makkelijk is en het makkelijk in jouw zak past tijdens een wandeling.

4. Fold-A-Pipe

fold-a-pipe

De fold-a-pipe brengt ruimtebesparend en praktisch naar nog grotere hoogten, met een klein vel roestvrij staal, dat jouw origami-skills test door het in een volledig functionele pijp te vouwen. Het resultaat is een licht, duurzaam en eerlijk gezegd indrukwekkend stuk gereedschap. Veel discreter komen ze niet!

3. De Piece Pipe

DE PIECE PIPE

Als het gaat om veelzijdige kwaliteiten, zijn er weinig pijpen die kunnen concurreren met de bekroonde Piece Pipe. Vermomd als sleutelhanger, deze dappere kleine pijp meet slechts 3.5cm lang en kan ten allen tijde bij je zijn. Het is gebouwd als een tank, kan makkelijk schoongemaakt worden en biedt zelfs een klein stash-compartiment. De kom kan snel uit het omhulsel gehaald worden, voor een snelle en discrete hit. De Piece Pipe kan ook in drie aparte stukken uit elkaar gehaald worden voor makkelijk onderhoud en schoonmaken. De sleutelhanger zelf lijkt op een dikke laiserpointer en zal weinig argwaan wekken.

2. De Bud Bomb

DE BUD BOMB

De Bud Bomb is een juweeltje van duurzaamheid en design. Gemaakt van roestvrij staal, deze pijp gebruikt een ingewikkelde interne metalen spiraal om de rook te koelen voordat het via het gevormde mondstuk wordt geïnhaleerd. De kom heeft ook drie luchtgaten, om de verbrandingscapaciteit te verhogen. Het resultaat: de rook is dichter en vloeiender dan bij de meeste andere pijpen. De Bud Bomb kan in 4 delen uit elkaar gehaald worden voor makkelijk schoonmaken. Het combineert luxe design met duurbaarheid in een van de beste pijpen beschikbaar op dit moment.

1. Het Silver Palm Leaf Pijpje

HET SILVER PALM LEAF PIJPJE

Ook bekend als de credit card pijp (vanwege de grootte en vorm), het Silver Palm Leaf pijpje is een hoogtepunt van engineering en design. Het is zo goed gemaakt, dat het een tijd getoond werd in het Victoria & Albert Museum in Londen – een museum dat bekend staat om haar eerbetoon aan contemporary en modern design. De Silver Palm Leaf pijp was zelfs genomineerd voor een BBC design award, voordat de jury erachter kwam wat het beoogde gebruik was! Dus, wat is er zo speciaal aan? Naast een stijlvolle afwerking, heeft de pijp een netwerk van groeven waarover de rook glijdt en waardoor de rook gekoeld wordt voordat het bij het mondstuk aankomt. Het is gebouwd om lang mee te gaan en gecombineerd met de vorm en grootte is dit de ideale reisgenoot – wat je ook doet. Het is discreet, praktisch, robuust, stijlvol en produceert rook van hoge kwaliteit – hier is erg weinig op aan te merken!

Uiteindelijk moet je natuurlijk een pijp kiezen die het beste bij jouw omstandigheden past, maar als je op zoek bent naar een pijp die duurzaamheid biedt, dan hoef je niet verder te zoeken dan naar wat hierboven opgesomd is. Dit zijn de ultieme onverwoestbare pijpen voor jouw reizen.

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Headshop Toplijstjes
Zoeken in categorieën
of
Zoeken