Blog
Top 5 Onverwoestbare Wietpijpjes Voor Op Reis
3 min

Top 5 Onverwoestbare Wietpijpjes Voor Op Reis

3 min

Als je merkt dat het roken van wiet onderweg meer kopzorgen oplevert dan plezier, ben je niet de enige. Kapotte wietpijpjes, lege vaporizers en natte vloei behoren allemaal tot het verleden. Hier is onze top 5 van onverwoestbare wietpijpjes om mee te nemen op reis voor betrouwbare, discrete hijsjes. Elke keer opnieuw.

Als je op reis bent, kan het lastig zijn om je vaste rookgewoontes aan te houden. Soms voldoet die draagbare vaporizer gewoon niet aan je wensen. Ook begrijpen we dat je niet altijd zin hebt om een joint te rollen. Bovendien zijn deze opties niet de meest discrete manier om je favoriete kruid te roken terwijl je onderweg bent.

Discretie is vaak een van de belangrijkste factoren voor reizende stoners. Daarnaast zoeken velen ook een wietpijp die draagbaar, functioneel en zo goed als onverwoestbaar is. Met dat in gedachten hebben we een lijst samengesteld met de vijf beste wietpijpjes voor op reis, die naast al deze functies nog veel meer te bieden hebben.

5. Metalen Pijpje Hologram

Metalen Pijpje Hologram

Het Hologram pijpje is niet alleen betaalbaar, maar ook onverwoestbaar en daarmee voor elke stoner aantrekkelijk. Zowel gelegenheidsblowers als die hard wietgebruikers kunnen hem gebruiken als hoofd- of reservepijpje. Het resultaat is hetzelfde: telkens weer perfecte trekken.

Het pijpje is gemaakt van stevig en duurzaam metaal, 8cm lang en ideaal om mee te nemen of gewoon thuis te gebruiken. Aan het uiteinde bevindt zich een ruime bowl voor je gemalen wiet. Nadat je deze lekker vol hebt gestopt, is het gewoon een kwestie van aansteken en de ene na de andere heerlijke trek door het mondstuk nemen.

Naast gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit wil het oog natuurlijk ook wat. Daarom heeft het Metalen Pijpje Hologram een gekleurde hologram-decoratie. Met dit opvallende design maak je indruk op iedereen!

4. Smart Smoking Pipe Met Carbon Filter

Smart Smoking Pipe Met Carbon Filter

Gemaakt van stevig en robuust perenhout voldoet deze pijp sowieso al aan de eisen voor duurzaamheid. Het pijpje biedt echter ook een vlekkeloze rookervaring die alle soorten stoners zal aanspreken. Geschikt voor vervangbare koolstoffilters, is deze pijp onmiddellijk klaar voor gebruik, waarbij het filter helpt om contaminanten en vuil uit je mond en longen te houden.

Draai het bowl-gedeelte er gewoon af, en je kunt een filter plaatsen. Eenmaal klaar, plaats je dit gedeelte weer terug en kun je aan de slag. Vul de bowl met je favoriete wietsoort, steek de pijp aan en geniet van gefilterde hijsjes die krachtiger en veel schoner zijn!

Dit low profile apparaatje past moeiteloos in je tas of broekzak. Perfect voor onderweg. Zoals gezegd, is de perenhouten behuizing stevig en zal deze pijp lang meegaan. Daarnaast kun je het pijpje gemakkelijk uit elkaar halen en schoonmaken als dat nodig is.

3. Siliconen Pijpje Karma van PieceMaker

Siliconen Pijpje Karma Van Piecemaker

Het team van PieceMaker presenteert een draagbaar siliconen wietpijpje dat ideaal is om mee te nemen. Met voedselveilige siliconen, zal dit pijpje de smaak van de rook niet aantasten. Bovendien is hij bestand tegen hoge temperaturen en dus zo goed als onverwoestbaar.

Het maakt niet uit hoeveel je dit pijpje buigt, hij keert altijd terug naar zijn oorspronkelijke vorm. Deze strakke wietpijp heeft daarbij een eenvoudig, maar aantrekkelijk ontwerp dat volledige functionaliteit biedt. Het wietpijpje is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: zwart voor degenen die iets subtiels willen en "glow green" voor mensen die graag opvallen. Wat voor type roker je dus ook bent, je kunt gegarandeerd van deze draagbare wietpijp genieten.

Hoewel de pijp van siliconen is gemaakt, heeft de bowl een ingebouwd roestvrijstalen zeefje dat elke keer voor een smaakvolle hijs zorgt. Vul de bowl met je favoriete strain en je bent klaar om ervan te genieten. Als je verspreid over de dag wilt roken, kun je de meegeleverde handige deksel van de Karma siliconen pijp gebruiken. Zo is je wietpijpje klaar voor gebruik wanneer je maar wilt.

Gerelateerd artikel

Zijn Bongs, Pijpjes En Concentraat-Potjes Van Siliconen Gebruiksveilig?

2. Bud Bomb

Bud Bomb

Dit is echt een technisch meesterwerk. De Bud Bomb is een klein handig apparaatje en heeft alles wat je zoekt in een draagbaar wietpijpje, met een aantal geweldige functies. Hoewel je deze wietpijp niet aan je sleutelbos kunt hangen, is de Bud Bomb wel 100% draagbaar: dankzij een afmeting van slechts 10,3cm past hij gemakkelijk in je tas of broekzak.

De pijp is gemaakt van robuust metaal en bestaat uit vier in elkaar grijpende stukken. De bowl bevindt zich, zoals je zou verwachten, aan het uiteinde, dus het is gewoon een kwestie van deze los schroeven en vullen voor gebruik. Het interessantste deel is echter het luchtkanaal met een helix-ontwerp. Hierdoor kan de rook afkoelen voordat deze het mondstuk bereikt. Dit zorgt voor zachte en smaakvolle trekken.

Door het vierdelige ontwerp is schoonmaken ook super gemakkelijk. Met een wattenstaafje en ontsmettingsalcohol is je Bud Bomb binnen de kortste keren weer klaar voor gebruik. Geniet onderweg van een hoogwaardige rookervaring, elke keer weer.

1. Metalen Pijp Amazed van Red-Eye

Metalen Pijp Amazed Van Red-Eye

De Amazed van het team van Red-Eye biedt een geweldige manier om te roken tijdens het reizen. Op het eerste gezicht ziet dit wietpijpje van 8,2cm eruit als een vulpen die niet zou misstaan in een borstzak of jas. Verkrijgbaar in een reeks metallic kleuren, vind je er vast en zeker eentje die bij je stijl past.

Maar het uiterlijk van deze wietpijp is niet het enige wat opvalt. Het wietpijpje biedt ook een gemakkelijke en onopvallende rookervaring. Draai hem open, vul hem met je beste mengsel en schroef hem weer in elkaar voordat je hem aansteekt. Het 32cm lange luchtkanaal dat door het apparaat loopt, koelt de rook af voordat deze je mond bereikt. Dit zorgt voor lonende, smaakvolle en zachte rook. Het strakke metalen frame is uiterst stevig en robuust en is dus wel bestand tegen een stootje. Ideaal voor tijdens je reizen.

Top 5 onverwoestbare wietpijpjes voor op reis: welke kies jij?

Top 5 Onverwoestbare Wietpijpjes Voor Op Reis: Welke Kies Jij?

Net zoals bij al het andere wat te maken heeft met het roken van wiet, komt het bij het kiezen van een wietpijpje voor op reis allemaal neer op je persoonlijke voorkeur en omstandigheden. Als je op zoek bent naar een pijp die duurzaam is en functionaliteit biedt, dan zit je goed met de hierboven genoemde pijpjes. Wat je budget ook is, je kunt met deze hoogwaardige exemplaren onderweg genieten van zachte en smaakvolle trekken.

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Headshop Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken