Smokus Focus Display Jar

(2)

Soms is het fijn om even te genieten van de mooie dingen in het leven. Plaats je favoriete soort in een van deze potten om deze op je gemak eens goed te bekijken. Elke pot heeft zijn eigen unieke eigenschappen om aan jouw wensen te voldoen. Hiermee kun je je toppen langdurig bewaren en bekijken!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Smokus Focus - Display Jar: Koester de mooie dingen

Zoek je een unieke manier om je stash te tonen, bewaren en tevens uitstekend in de gaten te kunnen houden? Dan ben je bij de collectie van Smokus Focus aan het juiste adres. Hier zijn drie verschillende soorten display-potten die wiet-connaisseurs van diverse pluimage tevredenstellen.

Smokus Focus Horizon

Een zakformaat pot (75mm) voor het opbergen en bekijken van je favoriete kruid. De Horizon is 100% luchtdicht en bevat een felle led die je met een schuifknopje (aan de zijkant) aan en uit kunt zetten. De batterij voor dit licht is bovendien USB-oplaadbaar. Bovenop zit een 5x-vergrootglas, zodat je je geliefde soort zeer gedetailleerd kunt bekijken.

Smokus Focus Jetpack Infinity

De Jetpack Infinity is niet alleen een zakformaat oplossing (44mm) voor het bekijken van je wiet, maar heeft tevens eigenschappen die hem onderscheiden van andere potten. Met dank aan een kinderslot dat ongewilde handen uit je voorraad houdt, kun je je cannabis met een gerust hart opbergen. Zoals gebruikelijk is bij alle potten van Smokus Focus, houdt de 100% luchtdichte sluiting je toppen vers en gereed voor gebruik.

De Jetpack Infinity is voorzien van een ingebouwd reuk-venster, waardoor je het aroma kunt ruiken. Net als de Horizon heeft deze pot bovenop een 5x-vergrootglas en een ultraheldere led die alle details van je kruid belicht.

Smokus Focus Eclipse

Als laatste de Eclipse. Deze pot is met 103mm iets hoger dan de andere modellen. Hij is daarbij voorzien van een 8x-vergrootglas die in combinatie met de oplaadbare felle led een kristalhelder beeld van je cannabis geeft. Met een luchtdichte sluiting en afsluitbaar deksel hoef je niet bang te zijn dat deze pot zijn inhoud verraadt.

Smokus Focus heeft diverse hoogwaardige, degelijke en duurzame potten geproduceerd, uitstekend voor de collectie van elke connaisseur.

Smokus Focus Comet

De visionairs bij Smokus Focus presenteren een onweerstaanbaar product. De Comet Voorraadpot is een bijzondere opslagoplossing. Dankzij de luchtdichte afsluiting is deze pot ideaal voor op reis. Bovendien kun je er maar liefst 3,5g wiet in kwijt! En het leukste komt nog: het deksel is uitgerust met LED-verlichting en een loep, zodat je je toppen kunt bewonderen!

Smokus Focus Display Jar Product Informatie
Opties Geurdicht
Type Potten, Accessoires

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  27/Oct/2022

  Naam is leuk..
  Naam is leuk, maar kwalitatief vind ik de 420 jar beter. Deze is van plastic,.. waar de 420 van glas is en ook goedkoper en handiger open te maken vind ik..

  D. W.
  30/Dec/2021

  Superbe
  J’ai ete surprise par sa petite taille mais la personne à qui je l’ai offert en ai ravi. Il l’A-DO-RE. La petite taille permet le transport en toute discrétion et s’avère être un avantage. C’est le mini musée de la weed grâce à son éclairage et sa loupe. Superbe objet.

  C. C.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Smokus Focus Display Jar
Smokus Focus Display Jar
Smokus Focus Display Jar
Smokus Focus Display Jar
Smokus Focus Display Jar
Smokus Focus Display Jar
Smokus Focus Display Jar
Smokus Focus Display Jar
Smokus Focus Display Jar
Smokus Focus Display Jar
Smokus Focus Display Jar
Smokus Focus Display Jar
Smokus Focus Display Jar
Smokus Focus Display Jar