Blog
Bewaar Je Cannabis In Stijl Met Smokus Focus Stash Jars
3 min

Bewaar Je Cannabis In Stijl Met Smokus Focus Stash Jars

3 min

Het is tijd afscheid te nemen van je plastic zakje. Met Smokus Focus kun je pronken met je wiet!

De schoonheid van cannabis is dat elke soort volkomen uniek is. Naast het opwekken van verschillende effecten en highs, zien cannabisplanten er ook uniek uit. Sommige toppen zijn bijvoorbeeld gedecoreerd met ijzige trichomen en oranje stampers, terwijl andere heldergroen en vurig zijn. Er bestaan ook cannabissoorten die zo donkerpaars kleuren dat ze bijna zwart lijken.

Het roken van de enorme variatie wiet is natuurlijk hartstikke leuk. Toch is het soms ook fijn achterover te leunen en je gekweekte toppen te bewonderen. Er zijn zoveel aspecten te ontdekken die jouw top uniek maken. Maar voor echte cannabis connaisseurs is het inspecteren van de toppen lastig als ze verpakt zijn in een goedkoop plastic zakje of een decoratieve bewaarpot. Gelukkig brengen de stash-potten van Smokus Focus daar verandering in.

Gerelateerd artikel

De Beste Manieren Om Je Wiet Te Bewaren En Vers Te Houden

DE GESCHIEDENIS VAN SMOKUS FOCUS

De Geschiedenis Van Smokus Focus

We weten dat cannabis creativiteit opwekt en zo is ook het idee achter Smokus Focus ontstaan. De oprichters Sam Whetsel en Danny Einhorn brachten een klamme zomeravond door op het strand in Charleston, in het zuiden van Californië. Ze rookten wat puike Californische wiet en mijmerden over de wereldwijde legalisering van cannabis. Ze baalden dat die verleidelijke, prachtige toppen voortdurend in ordinaire plastic zakjes en simpele potten werden bewaard. En zo werd ontstond een briljant plan voor het bewaren van cannabis.

Na die gedenkwaardige avond onderzochten ze alles over het bewaren van cannabis. Ze richtten zich op de beschikbare opties voor consumenten, maar ook op de cannabis sector in zijn geheel. Na veel speurwerk ontwikkelden ze een design die recht deed aan de schoonheid van de plant. In razend tempo verkochten ze honderden exemplaren. Een wilde ingeving, ontstaan tijdens een rooksessie, ontpopte zich begin 2016 tot een bloeiende handel. In 2018 vertrok Sam naar Denver, Colorado. Hij vestigde daar het hoofdkwartier van Smokus Focus en begon met wereldwijde verzending.

ETALEER JE FAVORIETE TOPPEN IN DE SMOKUS FOCUS STASH JAR

Veel producten om cannabis te bewaren, richten zich op het vers houden van je kostbare wiet. Producten die je cannabis toppen in al hun glorie uitvergroten, zijn echter zeldzaam. Of je nu een kweker of een bedrijfseigenaar bent, het is altijd een goed idee om je product prominent uit te stallen. De ongeëvenaarde Smokus Focus stash jars laten je cannabis schitteren.

Smokus Focus zet je favoriete toppen vol in de schijnwerpers, terwijl de kwaliteit niet verloren gaat. Geniet eerst visueel van je geliefde kruid voordat je het consumeert. Smokus Focus is voorzien van LED-lampjes en vergrootglazen die elk kenmerk van je plant versterken. Bovendien worden alle modellen van de Smokus Focus geleverd met een oplaadbare batterij die tenminste 12 uur meegaat. Dit is ideaal voor onderweg.

Smokus Focus lanceert binnenkort een speciale bewaarpot voor het tentoonstellen en bewaren van cannabis concentraten. Het bedrijf komt dit jaar nog met andere nieuwe en opwindende producten, dus houd dit in de gaten. Er wordt gekeken naar uitbreidingsmogelijkheden in de VS, Europa en Latijns-Amerika. Smokus Focus richt zich ook op Spannabis, Mary Jane in Berlijn, Amsterdam en andere plaatsen waar je cannabis van topkwaliteit kunt vinden. Op dit moment zijn er twee Smokus Focus uitvoeringen verkrijgbaar. Je gekoesterde stash, of het nu 3 of 7 gram is, kun je etaleren en bewaren in een Smokus Focus!

DE JETPACK

De Jetpack van Smokus Focus is een innovatieve voorraadpot. Deze stelt je in staat om je toppen te bekijken zonder het deksel te openen! Het 100% luchtdichte deksel heeft daarbij een venster met vergrootglas. Hiermee krijg je toegang tot de microwereld van trichomen en stampers. De pot bevat tevens een geurdeksel. Daarmee is het mogelijk het terpeen-profiel van de toppen snel te testen.

Het veilige deksel betekent dat het mogelijk is er discreet mee te reizen, aangezien er geen aroma’s ontsnappen die wenkbrauwen doen fronsen. De luchtdichte aard van de pot maakt hem ook geschikt voor het curen van kleine hoeveelheden cannabis. Gebruik het vergrootglasvenster om je toppen te controleren op eventuele schimmelvorming tijdens dit proces.

Om het af te maken, is de Jetpack een veilige en betrouwbare optie voor het bewaren van je wiet. Hij heeft een kindveilig deksel dat op slot gaat wanneer je het rechtsom draait. Ook is de pot voorzien van een ingebouwde bevestigingslus. Zo is het mogelijk je Jetpack aan de binnenkant van je reistas vast te maken en raak je hem niet kwijt.

Smokus Focus Jetpack

View The Jetpack

THE STASH

The Stash is slechts één van de modellen, verkrijgbaar in een zwart-witte uitvoering. In deze Smokus Focus stash jar kun je wel 3,5 gram wiet bewaren. Net als de andere types, is ook deze uitgevoerd met heldere LED-lampjes en sterk vergrotende lenzen. The Stash is het kleinste lid van de Smokus Focus familie. Met een diameter van 5,08cm en een lengte van 7,62cm is The Stash lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen, ideaal voor het onderweg bewaren van je ganja. Bovendien sluit The Stash hermetisch af, wat de versheid van elke top helpt verzekeren.

The Stash - Smokus FocusBekijk The Stash

THE MIDDLEMAN

Wil je tot 7 gram wiet bewaren? Kies dan voor The Middleman, uitsluitend in het wit verkrijgbaar. Net als The Stash is ook The Middleman voorzien van LED-verlichting en sterk vergrotende lenzen. Zo heb je een prachtig uitzicht op je marihuana. The Middleman is een slag groter dan The Stash. Deze pot heeft een diameter van 7,62cm en een hoogte van 10,1cm, waardoor het vervoer nog steeds gemakkelijk is. Gooi de pot simpelweg in je reis- of handtas. Ook deze bewaarpot sluit hermetisch af. Je zorgen over droge, brosse cannabis zijn dus voorbij.

VP MiddlemanBekijk The Middleman

Luke Sumpter
Luke Sumpter
Luke Sumpter heeft een diploma in de Klinische Gezondheidswetenschappen en een passie voor het kweken van planten. Inmiddels werkt hij al zeven jaar als professioneel journalist en schrijver op het gebied van cannabis en de wetenschap.
Headshop Producten
Zoeken in categorieën
of
Zoeken