Blog
Stash Producten
2 min

Top 3 Hulpmiddelen Om Je Stash Onderweg Te Verbergen

2 min

Of je nu op je werk bent, op straat loopt of een avondje gaat stappen, je wilt er altijd voor zorgen dat je stash niet opvalt.

Laten we er niet omheen draaien; we hebben allemaal wel dingen die we liever verbergen voor nieuwsgierige blikken als we onderweg zijn, zij het een speciaal sieraad, contant geld, een persoonlijk document, medicijnen of een bepaalde substantie.

Gelukkig hebben we hieraan gedacht en een grote selectie stash producten in huis gehaald, die perfect zijn voor het opbergen van je stash en voor het vermijden van ongewenste aandacht. Het beste is nog dat al deze producten gemakkelijk mee te nemen zijn en met gemak in je rugzak, tas of zelfs in je zak passen.

Gerelateerd artikel

De Beste Geheime Plekjes Om Je Cannabis Stash Te Verstoppen

JE GEHEIME STASH ONDERWEG VERBERGEN? PROBEER DEZE PRODUCTEN!

Dus, waar wacht je nog op? Bekijk de lijst hieronder en bezoek onze online headshop voor onze volledige selectie stash producten, rookaccessoires en nog veel meer.

  • ROLL UP PORTEMONNEE

De Roll Up Wallet van Wolf Productions is een van de minst opvallende producten om je stash in te verstoppen als je op pad bent. Deze is speciaal ontworpen om eruit te zien als een standaard portemonnee, maar bevat diverse verborgen vakjes voor je lange vloei, tips, aansteker en nog veel meer.

De Roll Up Wallet bevat ook een klein opvouwbaar hulpmiddel voor het draaien, en een geheim vakje om je favoriete rookbenodigdheden in te verbergen. Stop al je materieel in het vakje, rol de portemonnee op, sluit hem af en voilà; het ziet eruit als een gewone portefeuille, maar dan met een heleboel lekkers onder de met klittenband verzegelde buitenkant.

De portemonnee bestaat uit een stevige stof en duurzame ritsen, waardoor dit een gedegen, lang-meegaande oplossing is voor je stash.

ROLL UP PORTEMONNEEBekijk Product

  • HAARBORSTEL

Of je nu onderweg bent naar een feestje, naar kantoor of een middagje gaat winkelen, deze onschuldig ogende haarborstel is perfect om je meest waardevolle of geheime producten in op te bergen. Voor het ongeoefende oog ziet deze borstel eruit als een conventionele borstel en zo voelt hij ook aan. Onder het borstelgedeelte zit echter een groot compartiment verborgen om je stash in te bewaren.

Maar dat is nog niet alles; onze haarborstel wordt geleverd met een heleboel accessoires die ideaal zijn voor onderweg. Denk aan een kleine pijp, een one-hitter en een klein glazen flesje. Verwijder simpelweg het borstelgedeelte, berg je producten op, plaats de borstel terug en je bent klaar om te vertrekken.

Stash Haar Borstelbekijk Product

  • STASHBOX TIGHTVAC

Onze TightVac Stashbox is het ultieme hulpmiddel om je stash te beschermen tegen nieuwsgierige blikken. Deze goed afgedichte buis, met een lengte van 14cm en een diameter van 8.1cm, is ideaal om je meest waardevolle bezittingen in op te bergen. Open simpelweg de deksel, gooi je stash erin en ga de deur uit.

De Tightvac Stashbox heeft een opbergruimte van ruim 0,5 liter. De afsluiting is fantastisch en voorkomt het lekken van geurtjes waarmee je wel eens de aandacht zou kunnen trekken. De Stashbox is gemaakt van duurzaam plastic en geweldig voor het opbergen van allerlei spulletjes, van rookbenodigdheden tot sieraden en nog veel meer.

STASHBOX TIGHTVACbekijk Product

BESTEL JOUW STASH PRODUCTEN VANDAAG NOG!

Wil je je stash ook discreet opbergen? Bij Zamnesia hebben we de beste stash producten in voorraad zodat je je lekkernijen kunt verstoppen, of je nu thuis, op je werk of onderweg bent. Voor meer van dit soort producten en andere accessoires, surf je vandaag nog naar onze headshop.

Steven Voser
Steven Voser
Steven Voser is een onafhankelijke cannabisjournalist met meer dan zes jaar ervaring in het schrijven over alles omtrent wiet: hoe je het kweekt, hoe je er optimaal van geniet, maar ook de groeiende industrie en het onduidelijke juridische landschap eromheen.
Headshop Producten
Zoeken in categorieën
of
Zoeken