Blog
Stash Producten
3 min

De Beste Geheime Plekjes Om Je Cannabis Stash Te Verstoppen

3 min
Headshop Top Lists

Het opbergen van je wiet kan lastig zijn, zeker als je met mensen woont die niet echt cannabis-vriendelijk zijn. Hier zijn dus een paar ideetjes om je op weg te helpen.

In een ideale wereld zouden we allemaal in wietvriendelijke huishoudens wonen, waarbij het vrienden, familie en huisgenoten niet uitmaakt of je af en toe een joint opsteekt. Hoewel sommigen misschien zo'n ideaal plekje gevonden hebben, zijn er ook veel mensen die hun gewoonte en, nog belangrijker, hun stash moeten verbergen. Dus hier is een lijstje met de beste plekken om je cannabis te verstoppen in je huis.

Overwegingen voordat je je voorraad verstopt

Voordat we overgaan naar de daadwerkelijke lijst, zijn hier nog een aantal tips en overwegingen waar je rekening mee moet houden bij alle geheime plekken.

De allerbelangrijkste overweging is de geur. Ongeacht waar je je marihuana bewaart, als iemand een vleugje van het prikkelende aroma kan ruiken, dan wordt je voorraad ontdekt. Daarom is de belangrijkste prioriteit het vinden van een bakje waarin de geur van je wiet volledig gevangen wordt. Als je iets moet hebben dat niet groot is en veelzijdig genoeg om in een kleine plekje te passen, dan is een geur- en luchtdicht zakje het beste.

Het volgende punt is dat je je wiet ergens moet bewaren waar huisgenoten nooit hoeven te komen. Zo verminder je het risico op ontdekking.

Video id: 342252723

De beste plekjes om je voorraad te verstoppen

Op zoek naar de ideale lokatie in huis om je stash te verstoppen? Hier zijn een paar suggesties.

Gebruik camouflerende uitrusting voor je voorraad

Heimelijke Huishoudartikelen Om Je Stash Te Verstoppen

We hebben het hier over verpakkingen die alleen door jou worden gebruikt en die je in het zicht kan bewaren. Denk aan: Lege deodorant verpakkingen, shampoo flessen, verpakking van vitaminen, schoonmaakmiddel of iets soortgelijks. Je moet alleen verzekeren dat het dopje eenvoudig kan worden verwijderd (zodat het er niet uitziet alsof ermee geknoeid is) en dat het een product is die door niemand anders wordt gebruikt. Kijk maar eens naar onderstaande voorbeelden!

  • DE TOILETBORSTEL

Als je een simpele, nietszeggende toiletborstel hebt staan in je badkamer, dan kan je overwegen die te vervangen met een stash toiletborstel. Het is een simpele, functionele toiletborstel met een geheime, afsluitbare ruimte onderin. Het is iets dat waarschijnlijk niet regelmatig wordt verplaatst of gebruikt, waarmee je de kans op ontdekking verkleint, zeker als jij degene bent die het meeste schoonmaakwerk oppakt. Zorg er alleen voor dat de aankoop/vervanging onopgemerkt gaat.

Het verstoppen van je stash op inventieve en slinkse manieren kan in het begin lastig zijn, maar met bovenstaande voorbeelden ervaar je hopelijk geen problemen meer. Je kan ook proberen zelf een oplossing te bedenken; je enige beperking is je eigen fantasie.

Stash Toiletborstelbekijk Product

  • EEN BOEK VOL GEHEIMEN

Deze bestseller bevat genoeg ruimte voor het bewaren van je kruiden en je rokersbenodigdheden op een verborgen plek. Oké, je bong past er niet in. Het boek vol geheimen bevat een verwijderbare rolling tray en genoeg ruimte om je favoriete lange vloei, aansteker, ginder, kortom je hele kit, in op te bergen. De boekband is van kunstleer en ziet eruit alsof het een echt oud boek met gebruikssporen is. De geheime boekenzijn leverbaar in twee formaten, groot en klein. Zo zit er altijd wel een bij die niet opvalt in je boekenkast.

Rolling Book Kavatza Pi Uniquebekijk Product

Verstop je cannabis voorraad buitenshuis

Verstop je cannabis voorraad buitenshuis

Misschien heb je wel last van schoonfamilie die de vervelende gewoonte heeft om onaangekondigd langs te komen wippen. Ook zou het zomaar kunnen zijn dat je een kamergenoot hebt die het verschil niet kan zien tussen jouw stash en die van zichzelf en dat je daarom steeds minder wiet in je voorraadpot vindt. In al die gevallen zou het wel eens een goed idee kunnen zijn om de hulp van de vrije natuur in te roepen. Zorg je ervoor dat je kostbare wiet water- en luchtdicht verpakt is, zoals in een Noaks Zip Bag? Dan kan er weinig misgaan. Verstop je cannabis onder een hoop stenen, in een bloemenperk, of pak het wat groter aan en duik in het struikgewas.

EEN DUBBELE BODEM

Een Dubbele Bodem Om Je Stash Te Verstoppen

Als je een beetje handig bent en bereid bent om zelf aan de slag te gaan, dan kan het bouwen van een dubbele bodem in een la een geweldige manier zijn om je stash te verstoppen. Hiermee is het bijna onmogelijk je wiet op te sporen en alleen personen, die specifiek op zoek zijn, zouden het kunnen ontdekken. Je moet alleen bereid zijn een beetje te doe-het-zelven. We hebben een snelle en eenvoudige gids samengesteld, waarin we uitleggen hoe je zelf aan de slag kan.

Gerelateerd artikel

Wiet Stash: Het Maken Van Een lade Met Geheim Compartiment

GEBRUIK OUDE ELEKTRONICA

Oude Elektronica Om Je Stash Te Verstoppen

Ongebruikte elektronica, zoals een oude radio, telefoon of PC zijn ideale plekken om je stash in te bewaren. Veel van deze producten worden vaak bewaard als reserve, maar worden nooit echt gebruikt. Het is ideaal als je iets hebt met een batterijhouder of een ander, eenvoudig te openen klepje, waardoor de toegang eenvoudig is.

Verzeker echter wel dat het gekozen artikel echt nooit meer wordt gebruikt. Je wil niet dat er stroom door het apparaat vloeit en het bakje of zakje van je cannabis smelt; niet alleen is je stash verwoest, het is ook nog eens brandgevaarlijk.

Als een alternatief kan je het kleine doosje gebruiken waar je telefoon of ander artikel in geleverd werd. Veel mensen bewaren de doosjes om de oordopjes, instructieboekjes en andere bijgeleverde accessoires te bewaren, dus het is niet ongebruikelijk de doosjes te zien en het is onwaarschijnlijk dat het door anderen wordt geopend.

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Headshop Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken