De Top 5 geheime plekken om thuis je stash te verstoppen

Gepubliceerd op:
Categorieën : BlogCannabisTop lijsjtes
Laatst bewerkt :

De Top 5 geheime plekken om thuis je stash te verstoppen


Het opbergen van je wiet kan lastig zijn, zeker als je met mensen woont die niet echt cannabis-vriendelijk zijn. Hier zijn dus een paar ideetjes om je op weg te helpen.

In een ideale wereld zouden we allemaal in wietvriendelijke huishoudens wonen, waarbij het vrienden, familie en huisgenoten niet uitmaakt of je af en toe een joint opsteekt. Hoewel sommigen misschien zo'n ideaal plekje gevonden hebben, zijn er ook veel mensen die hun gewoonte en, nog belangrijker, hun stash moeten verbergen. Dus hier is een lijstje met de beste plekken om je cannabis te verstoppen in je huis.

DE BASIS

Voordat we overgaan naar de daadwerkelijke lijst, zijn hier nog een aantal tips en overwegingen waar je rekening mee moet houden bij alle geheime plekken.

De allerbelangrijkste overweging is de geur. Ongeacht waar je je marihuana bewaart, als iemand een vleugje van het prikkelende aroma kan ruiken, dan wordt je voorraad ontdekt. Daarom is de belangrijkste prioriteit het vinden van een bakje waarin de geur van je wiet volledig gevangen wordt. Als je iets moet hebben dat niet groot is en veelzijdig genoeg om in een kleine plekje te passen, dan is een geur- en luchtdicht zakje het beste.

Het volgende punt is dat je je wiet ergens moet bewaren waar huisgenoten nooit hoeven te komen. Zo verminder je het risico op ontdekking.

5. OUDE ELEKTRONICA

Ongebruikte elektronica, zoals een oude radio, telefoon of PC zijn ideale plekken om je stash in te bewaren. Veel van deze producten worden vaak bewaard als reserve, maar worden nooit echt gebruikt. Het is ideaal als je iets hebt met een batterijhouder of een ander, eenvoudig te openen klepje, waardoor de toegang eenvoudig is. Verzeker echter wel dat het gekozen artikel echt nooit meer wordt gebruikt. Je wil niet dat er stroom door het apparaat vloeit en het bakje of zakje van je cannabis smelt; niet alleen is je stash verwoest, het is ook nog eens brandgevaarlijk. Als een alternatief kan je het kleine doosje gebruiken waar je telefoon of ander artikel in geleverd werd. Veel mensen bewaren de doosjes om de oordopjes, instructieboekjes en andere bijgeleverde accessoires te bewaren, dus het is niet ongebruikelijk de doosjes te zien en het is onwaarschijnlijk dat het door anderen wordt geopend.

4. DE ROTS

Een namaakrots, oorspronkelijk bedacht om je reservesleutel te bewaren, is een ideale oplossing om een kleine stash in je tuin te verbergen, waarbij je de kans op ontdekking nog verder verkleint. Zorg er wel voor dat je wiet in een waterbestendig zakje zit en dat je de rots in een relatief beschermd gebied plaatst. Het kan ook verdacht zijn als je steeds in je tuin rondbanjert, dus zorg ervoor dat dit werkt voor jouw situatie.

3. EEN DUBBELE BODEM

Als je een beetje handig bent en bereid bent om zelf aan de slag te gaan, dan kan het bouwen van een dubbele bodem in een la een geweldige manier zijn om je stash te verstoppen. Hiermee is het bijna onmogelijk je wiet op te sporen en alleen personen, die specifiek op zoek zijn, zouden het kunnen ontdekken. Je moet alleen bereid zijn een beetje te doe-het-zelven. We hebben een snelle, eenvoudig te volgen gids samengesteld, waarin we uitleggen hoe je zelf aan de slag kan.

2. LEGE VERPAKKINGEN

We hebben het hier over verpakkingen die alleen door jou worden gebruikt en die je in het zicht kan bewaren. Denk aan: Lege deodorant verpakkingen, shampoo flessen, verpakking van vitaminen, schoonmaakmiddel of iets soortgelijks. Je moet alleen verzekeren dat het dopje eenvoudig kan worden verwijderd (zodat het er niet uitziet alsof ermee geknoeid is) en dat het een product is die door niemand anders wordt gebruikt. Als het idee je aanstaat, maar je liever iets speciaal gemaakt hebt, dan kan dit stash blikje met geheim vakje ideaal zijn.

1. DE TOILETBORSTEL

Als je een simpele, nietszeggende toiletborstel hebt staan in je badkamer, dan kan je overwegen die te vervangen met een stash toiletborstel. Het is een simpele, functionele toiletborstel met een geheime, afsluitbare ruimte onderin. Het is iets dat waarschijnlijk niet regelmatig wordt verplaatst of gebruikt, waarmee je de kans op ontdekking verkleint, zeker als jij degene bent die het meeste schoonmaakwerk oppakt. Zorg er alleen voor dat de aankoop/vervanging onopgemerkt gaat.

Het verstoppen van je stash op inventieve en slinkse manieren kan in het begin lastig zijn, maar met bovenstaande voorbeelden ervaar je hopelijk geen problemen meer. Je kan ook proberen zelf een oplossing te bedenken; je enige beperking is je eigen fantasie. Als jij zelf een fantastische plek hebt voor je geheime voorraad, laat het ons dan weten in de reacties hieronder!

Gerelateerde Producten