Blog
Discreet Cannabis Roken
4 min

Tips Voor Discreet Roken | Stoned Worden Zonder Dat Iemand Dit Doorheeft

4 min

Woon je ergens waar je legaal wiet mag roken, maar zijn er mensen om je heen die je gebruik afkeuren? Het is moeilijk te geloven dat dergelijke personen nog steeds bestaan. Maar soms kun je er niet omheen.

Het is moeilijk te geloven dat dergelijke personen nog steeds bestaan. Maar soms kun je er niet omheen. Denk aan een weekendje weg met oma, een trip met collega's die niet cannabisvriendelijk zijn of de kinderen die het hele weekend thuis zijn.

Er zijn echter manieren om je snode plannetjes uit te voeren en toch van je ganja te genieten. Probeer deze tips als je je gewoonte moet verbergen:

GEBRUIK EEN VAPORIZER OF ONE-HITTER

GEBRUIK EEN VAPORIZER OF ONE-HITTER

Als je droge kruiden of oliën verdampt, is de geur veel discreter dan bij het verbranden van wiet. Het aroma is mild en gedempt in plaats van verbrand en prikkelend. Daarnaast verspreidt het zich sneller en blijft het niet zo sterk in je kleding of haar hangen. Na een paar minuten is de geur nog wel merkbaar, maar het opvallende cannabisaroma is verdwenen.

De meeste draagbare vaporizers zien er ook discreet uit. Ze zijn klein en je kunt zeggen dat het een e-sigaret is. Wil je echt discreet blijven? Kies dan voor reeds gevulde cartridges. De meeste zijn gemaakt met THC-isolaat, dus je vermijdt hiermee de natuurlijke wietgeurtjes. Ze ruiken naar standaard e-liquids. Als je kiest voor de discrete JUUL-stijl vape-pen, houd deze dan uit de buurt van nieuwsgierige kinderen. Die zijn dol op dit soort gadgets.

Een one-hitter is bijna net zo goed als een vaporizer. In sommige gevallen zelfs beter. Je hebt geen werkende batterij nodig om genoeg rook op te wekken voor een high. One-hitters geven nauwelijks geurtjes af en zien er meestal uit als een normale sigaret.

Lock-N-Load One Hitter Chillumbekijk Product

VERBERG DE GEUR

VERBERG DE GEUR

Zelfs als je de geur minimaliseert, is een geoefende neus nog steeds in staat het aroma op te pikken. Misschien een ex-gebruiker?

Om dat heerlijke cannabisparfum te verdoezelen, heb je luchtstroom nodig. Daarom is het vaak beter buiten te roken. De wind verdrijft de rook in slechts een paar minuten. Zit je binnen? Blaas dan de rook naar buiten door het raam of via een afzuigkap.

Wierook is de historische dekmantel voor cannabisgebruikers. Het is echter zo synoniem aan stoners dat discretie niet meer aan de orde is. Probeer daarom geurkaarsen, vooral de exemplaren die in tabakswinkels te krijgen zijn. Deze bevatten extra olie om geuren te maskeren. Steek er eentje aan voordat je cannabis rookt en laat de kaars minimaal 30 minuten branden.

Om de rook in de kiem te smoren, gebruik je een sploof. De Smoke Buddy is de populairste commerciële versie, maar het is ook mogelijk er zelf een te maken. Vul een wc-rol met drogerdoekjes, bedek een uiteinde met een ander drogerdoekje en gebruik een elastiekje om het doekje op zijn plaats te houden. Blaas rook in het open uiteinde. Door het drogerdoekje komt uitsluitend de frisse geur van wasgoed!

VERBERG JE STASH

VERBERG JE STASH

De geur tot een minimum beperken, is zinloos als iemand je stash vindt. Soms is het lastig een verstopplek te vinden, zeker als je nieuwsgierige gasten hebt. Je kent het type wel, de persoon die altijd in je badkamerkastjes snuffelt als hij naar het toilet gaat.

Deze opties komen wellicht van pas:

  • Verstop je stash buiten in een waterdicht bakje of in een namaaksteen.
  • Verstop het in elektronica die niemand meer gebruikt, zoals een walkman.
  • Maak een dubbele bodem in een lade om je stash te verbergen.
  • Koop een stashsafe die eruitziet als een boek of zelfs een blik spinazie.
  • Is de stang in je kledingkast hol? Dit is een geweldige plek!
  • Zorg ook dat je de geur van je droge toppen onder controle houdt. Doe er in elk geval twee zakjes omheen.

Gerelateerd artikel

De Beste Geheime Plekjes Om Je Cannabis Stash Te Verstoppen

GEBRUIK ALTERNATIEVE CONSUMPTIEMETHODEN

GEBRUIK ALTERNATIEVE CONSUMPTIEMETHODEN

Nu de legalisatie in volle gang is, heb je meer opties om discreet cannabis te gebruiken. Het is mogelijk roken en vapen te vermijden om echt niet op te vallen. Hier zijn andere manieren om je dagelijkse dosis THC te ontvangen:

  • EDIBLES

Als je edibles gebruikt, kamp je niet met rook, damp, prikkelende geuren, apparatuur of andere zaken. Geniet van een verrijkte brownie, snoepje of andere snack om de klus te klaren.

Gerelateerd artikel

Wat Zijn De Voor- En Nadelen Van Cannabis Edibles?

  • TRANSDERMALE PLEISTERS

Je hoeft niet eens te kauwen om high te worden met deze nieuwe producten. Plak gewoon een pleister op een verborgen plek op je lijf! Je ontvangt een continue aanvoer THC die via je huid in de bloedbaan terechtkomt. Niemand die het ziet.

  • SUBLINGUALE OPTIES EN INHALATOREN

Als je deze producten in het zicht gebruikt, roept dit meer vragen op dan wanneer je een bong op tafel zet. Gebruik ze echter privé en niemand weet wat je uitspookt. Sprays voor sublinguale toediening en inhalators verdelen cannabinoïden over de membranen in je lichaam. Daar worden de verbindingen snel geabsorbeerd voor een bijna onmiddellijke high.

CANNABIS MICRODOSEREN

CANNABIS MICRODOSEREN

Als je meerdere keren per dag van nuchter naar high springt, is het overduidelijk dat je aan de snoeppot gezeten hebt. Maar wie ziet het verschil als je 24/7 van een milde buzz geniet?

Met de opkomst van edibles voor medicinaal gebruik is het microdoseren van cannabis de laatste trend. Er zijn veel mensen die hun dosis onjuist inschatten, wat leidt tot een ongelooflijke high. Fabrikanten van edibles spelen hierop in en bieden producten aan met slechts 2-3mg THC. Je hebt 10mg nodig voor een gematigde high.

Het effect van een edible komt langzaam op, soms wel twee uur na inname. Het gevoel blijft daarbij zes tot acht uur hangen. Met een microdosering is het mogelijk elke twee uur te genieten van een klein snoepje om een milde, maar constante stone te behouden.

HOE VERBERG JE DAT JE STONED BENT?

HOE VERBERG JE DAT JE STONED BENT?

Al je harde werk om je high te verdoezelen, is nutteloos als iemand je rode ogen ziet of bemerkt dat je naar wiet ruikt. Met deze tips zie je er nuchter uit, ook al ben je zo high als maar kan.

Ontdoe jezelf van alle cannabisgeurtjes. Als je rookt of verdampt, duik dan altijd even de badkamer in. Poets je tanden, gebruik mondwater en was je handen. Heb je lang haar? Ruik dan even. Als het naar rook ruikt, borstel je het goed uit, gebruik je een geurige spray en borstel je die door je haar. In een noodgeval neem je een douche en trek je andere kleding aan.

Zijn je ogen rood en je mond droog? Drink water en gebruik Open Your Eyes of andere oogdruppels voor rokers.

Open Your Eyesbekijk Product

Roepen je badkamerbezoekjes vragen op? Probeer je adem dan te verbeteren met kauwgom, pepermunt of een sterke kop koffie. Pindakaas werkt ook en gerechten met veel uien houden gegarandeerd mensen op afstand.

Tot slot is het mogelijk te leren je niet stoned te gedragen, terwijl je dit wel bent. Word niet stil, maar houd je verhalen kort en beperk willekeurige opmerkingen tot een minimum. Korte antwoorden zijn goed. Wat je ook doet, ga niet als een waanzinnige gieren om grapjes die niet grappig zijn. Leg ook niet uit hoe je de muziek ziet spelen en vraag niet wie de hond groen heeft geverfd. Waarschijnlijk was jij het.

CONCLUSIE

Is de discrete consumptie van cannabis nieuw voor je? De nieuwe producten uit de opkomende cannabisindustrie maken dit gemakkelijker dan ooit. Tenminste, als je ergens woont waar ze legaal te koop zijn. Is dit niet het geval, dan is discretie ook mogelijk met old-school methoden en standaard cannabistoppen. Zodra je de trucs onder de knie hebt, val je niet meer op, als een echte wiet-ninja.

Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Ordoñez bezit een AB Mass Media and Communications-diploma. Deze ervaren schrijver draait al 13 jaar mee en voorziet de lezer sinds 2017 van cannabisgerelateerde content. Hij heeft zijn diepgaande kennis over het onderwerp opgebouwd door persoonlijke ervaringen en nauwgezet onderzoek.
How To Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken