Blog
Thuis Wiet Roken
4 min

De Beste Plekken Om Thuis Wiet Te Roken

4 min

We hebben allemaal ons lievelingsplekje om gezellig thuis te roken. Sommigen vinden discretie belangrijk. Anderen zijn gewoon op zoek naar luxe. Of je nu een heimelijke roker bent of slechts op zoek naar de comfortabel plekje. Deze gids helpt je zeker en vast de beste locatie in huis te vinden om high te worden.

Of je nu lekker op jezelf woont, met vrienden of nog bij je familie thuis. Iedereen heeft wel een favoriet plekje om lekker aan een spliff, bong of vaporizer te lurken. Waar dat is, hangt van een paar zaken af: hoe nieuwsgierig is je huisbaas, wat vinden je ouders of vrienden van je ontspannende gewoonte, of gewoon hoe lui je bent.

ULTIEME ERVARINGEN EN DE BESTE LOCATIES

ULTIEME ERVARINGEN EN DE BESTE LOCATIES

Iedereen heeft wel een favoriete opsteeklocatie. Dat is voor sommigen lekker in de buitenlucht, en anderen kiezen ervoor hun hoofd in de subwoofer van hun geluidsinstallatie te stoppen. De meesten vinden het wel best, zolang ze maar lekker plat op hun rug naar het plafond kunnen staren.

  • TERRAS OF TUIN

Als je het prettig vindt om buiten stoned te worden, zou je ook de tuin eens kunnen proberen. Wij moeten erkennen dat een outdoor rookervaring naar onze mening werkelijk fantastisch is, en dat we nadien altijd constateren dat de tuin er keurig verzorgd uitziet. Je zou jezelf zomaar geroepen kunnen voelen om een guerilla-kweekje op te zetten als tijdverdrijf! Voor de meesten van ons zijn een luie stoel onder een stralend blauwe hemel het toppunt van genot terwijl we ons tegoed doen aan een heerlijk rokertje.

  • JE EIGEN KAMERTJE

De grootste luie luxe van alles, waar je er een kunt draaien, een passend muziekje kunt opzetten, het licht een beetje kunt dimmen en achterover leunen - en dat allemaal onder handbereik. Dit is misschien wel de beste van alle plekken, waar je heerlijk vrij bent in je eigen stulpje. Pas er echter wel voor op dat je het jezelf niet te comfortabel maakt, je zou hier wel eens te lang kunnen blijven rondhangen. Ga lekker buitenspelen, luiwammes!

  • DE DRIEZITSBANK

Nog zo'n lekkere luie toplocatie. Hier kun je volop genieten van alle ruimte die de bank te bieden heeft, met alle noodzakelijke behoeften onder handbereik, zoals de afstandsbediening van de Smart-TV, spelcomputer en muziek. Zorg er wel voor dat je wat te drinken en lekkere gezonde snacks neerzet, want het kan zomaar gebeuren dat je daar voorlopig geparkeerd bent.

  • HET DAK OP

Hogerop kun je het niet zoeken. Niemand kan je zien of horen, en je hebt er een prachtig uitzicht - ook biedt deze plek je de mogelijkheid om mensen te begluren. Wat is er nu beter dan een verheven rooksessie met uitzicht op straat? Als je in de gelukkige omstandigheid verkeert toegang te hebben tot een plekje op het dak weet ik zeker dat je wel weet hoe fantastisch dat is! Maar wees wel voorzichtig - haal geen rare streken uit op het dak, als je niet het dak op kunt, leg je er dan bij neer. Ga niet uit je dak als je niet op het dak kunt komen, dat zou wel eens gevaarlijk kunnen zijn.

Gerelateerd artikel

Top 10 Plaatsen Om Te Trippen

DE BESTE PLEKKEN OM NIET BETRAPT TE WORDEN

stoners vinden het heerlijk om in bad te roken

Als onontdekt blijven je primaire doel is als je thuis high wilt worden - zijn er, of weet je vast wel een paar plekjes in huis waar je niet betrapt kunt worden. Er is niets erger dan een heterdaadje, terwijl je zit te blowen.

  • DE BADKAMER

Sommige stoners vinden het heerlijk om in bad te roken. Er zijn er ook die maniertjes bedacht hebben zodat ze niet in de badkamer betrapt kunnen worden, ze zetten de airconditioner aan, of doen net alsof ze aan het douchen zijn. Listige rokers nemen een hete douche, omdat ze veronderstellen dat de hete stoom na het roken de geur versluiert. Je kunt ook een luchtverfrisser gebruiken, of heet water met shampoo of badschuim in het bad laten lopen, zodat het weer lekker fris en fruitig ruikt als je klaar bent.

Wij kennen persoonlijk enkele doorgewinterde stoners die niets lekkerder vinden dan een warm bad 's middags als ze een dagje vrij zijn, en tijdens het badderen een heerlijke joint roken. We moeten direct toegeven dat dit helemaal niet zo'n slecht plan is, hoewel je er donder op kunt zeggen dat we dan in slaap zouden vallen en het erop zou uitdraaien dat we er bij het verlaten van de badkamer als een verschrompelde krent uit zouden zien. Als je denkt dat je niet in slaap zult vallen als je high in bad zit steek dan ook gezellig een paar romantische waxinelichtjes aan.

  • DE GARAGE

Waarschijnlijk niet zo weelderig als in bad, maar je bezorgt in ieder geval niemand een hartverzakking. De geur blijft waarschijnlijk wel in de garage hangen - als het niet per ongeluk door een kier op straat komt. Maar tenzij je in een drukke straat woont, maakt het niets uit - maar hou wel je hoofd erbij.

Je zou zelfs de garage kunnen opleuken door er een mooie vintage leunstoel neer te zetten, of iets anders waarvan je denkt dat het je verblijf aldaar een beetje kan veraangenamen. En als de tuin groot genoeg is, hebben jullie misschien wel zo'n leuke blokhut staan waar je je discreet kunt terugtrekken.

  • DE KELDERRUIMTE

Denk je toch eens even in wat je met een rookschuilkelder allemaal zou kunnen doen! Als hij groot genoeg is, zou je er wel een biljarttafel, flipperkast, spelcomputer, geluidsinstallatie, canapé of zelfs een zitzak kwijt kunnen - de kelder is je oester. Het zou kunnen zijn dat vanwege budgettaire omstandigheden dit soort dromen altijd dromen zullen blijven. Maar een kelder is een fantastisch idee als je niet op heterdaad betrapt wilt worden - mat name door die vervelende nieuwsgierige buren die overal hun neus insteken.

EXTRA WIET-VERSTOP-OPLOSSINGEN

EXTRA WIET-VERSTOP-OPLOSSINGEN

  • Verstop je stash

Als het echt noodzakelijk is om van de radar te blijven met wat je allemaal uitspookt, is het misschien de moeite waard om eens over een stash-product na te denken. Op die manier ben je gedekt als iemand nieuwsgierig wordt. Er zijn allemaal grappige stash producten verkrijgbaar zoals: wandklokken, cameralenzen, of gewoon een handig klein dingetje dat je eenvoudig kunt verbergen.

  • Tijdsbepaling

Een doorslaggevend onderdeel van het stiekeme roken is de tijdsbepaling. Als je weet wanneer iedereen uit huis is, of je buren op de camping in Friesland zitten, dan kun je daar je voordeel mee doen. Als dit allemaal niet lukt, kun je ook nog net doen alsof je vriend(in) aan de telefoon is, of de eerder genoemde badkamer-truc toepassen.

  • Open een raam

Gooi het raam open, kop naar buiten. Dit zal de geur binnenshuis reduceren en een beetje tocht veroorzaken.

Gerelateerd artikel

De Beste Geheime Plekjes Om Je Cannabis Stash Te Verstoppen

MASKEER DE GEUR VAN CANNABIS

MASKEER DE GEUR VAN CANNABIS

Gebruik een ventilator. Vooral in combinatie met een geopend raam is dit een goed plan van aanpak om de geur te verspreiden. Je kunt het beste naar een kamer gaan waar al een ventilator aanwezig is zodat niemand achterdochtig wordt als ze je met een ventilator door het huis zien zeulen.

Vergeet vooral niet goed je tandjes te poetsen, handjes te wassen, en je haar te wassen met een heerlijk geurende shampoo. De geur kan blijven hangen omdat je haar poreus is, en cannabinoïden plakken ook aan je huid.

Je kunt natuurlijk ook een paar heerlijk geurende stokjes wierook aansteken of een bundel Witte Salie om je rookactie met rook te versluieren met een verrukkelijke geur om helemaal in de stemming te raken. Als je niet van dit soort luchtjes houdt, zou je ook een geur neutralisator of deodorant-spray kunnen gebruiken. Kaarsen met een geurtje, zoals de Yankee Candle kunnen ook soelaas bieden. Al deze zaken brengen de nasale-receptoren in staat van verwarring en zijn daarom een prima keuze.

Helemaal een goede uitkomst zijn de zogenaamde vaporizers, misschien heb je er al een? Hoewel ze wel geur produceren is die lang niet zo sterk, en het blijft niet zo lang in je kleren hangen. Een ander bijkomend voordeel is dat je sneller klaar bent en de tijd die je er mee bezig bent niet zo opvallend is.

Oh ja! Het is van het grootste belang dat als je in de badkamer of je slaapkamer rookt - alle kieren van de deur goed dichtplakt met kleefband! Sommigen gebruiken schone, frisse, pasgewassen handdoeken zodat naastgelegen ruimtes fris blijven ruiken en de frisse lucht zich in tegengestelde richting beweegt.

Iedereen heeft andere behoeften en eisen als het op het ideale rookplekje aankomt. Voor de één is dat beschutting, voor de ander gemak, terwijl dat voor velen voor de mooie omgeving is. Mocht je het maar lastig vinden om voor jezelf het meest geschikte plekje te vinden, dan hopen we van ganser harte dat dit artikel je steunt in je zoektocht.

Luke Sholl
Luke Sholl
Luke Sholl schrijft al meer dan tien jaar over cannabis, het gezondheidspotentieel van cannabinoïden en de positieve invloed van de natuur. Hij werkt voor diverse op cannabinoïden gerichte websites en publiceert gevarieerde digitale content, ondersteund door gedegen technische kennis en grondig onderzoek.
Lifestyle Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken