Blog
Manieren Om Cannabis Te Roken
4 min

De 10 Beste Manieren Om Cannabis Te Roken

4 min

Als je nu de voorkeur geeft aan bedaarde, lichte hijsen of aan het nemen van grote teugen rook; je kunt meer dan één manier vinden om je favoriete kruid te inhaleren.

De 10 Beste Manieren Om Cannabis Te Roken
https://www.zamnesia.nl/img/cms/Blog/1189_Methods_For_Smoking_Cannabis/NEW2/The-10-Best-Ways-To-Smoke-Cannabis-HEADER.jpg

Het roken van wiet kent geen beperkingen. Er zijn in feite veel manieren waarop je cannabis kunt roken. Hoewel sommige methoden niet zo gezond zijn als andere, kan het geen kwaad om het hier en daar wat spannender te maken.

Of je nu de voorkeur geeft aan bedaarde, lichte hijsen of aan het nemen van grote teugen rook; je kunt meer dan één manier vinden om je favoriete kruid te inhaleren. Het is echter moeilijk te zeggen wat de ultieme methode is om cannabis te roken. Uiteindelijk gaat het erom wat het beste voor jou werkt en waar jij van geniet. Als je op zoek bent naar nieuwe manieren om cannabis te roken, of simpelweg de opties wilt bekijken; hier zijn de tien beste manieren waarop je cannabis kunt roken.

1. BONG

Als je een cannabis-fijnproever bent die ervan houdt om enorme hits te nemen, zijn waterpijpen een uitstekende manier om cannabis te roken. Ze zijn er niet alleen in vele soorten en maten; waterpijpen zorgen ook voor veel rook bij een simpele hijs.

Het grootste voordeel van deze inhaleer-methode is dat een waterpijp water bevat. Behalve dat het water de rook afkoelt, werkt het ook als een filter doordat het dingen zoals hars en nicotine minimaliseert. Een ander voordeel van een waterpijp is het feit dat je er zelf een kunt maken. Als je echter liever een hoogwaardige pijp wilt kopen, bekijk dan de uitstekende selectie op Zamnesia's headshop. Van glas tot acryl, de mogelijkheden zijn eindeloos.

2. GLAZEN PIJPJES

Glaspijpen zijn een uitstekende manier om cannabis te inhaleren. Ze zijn niet alleen gemakkelijk mee te nemen, het is ook eenvoudig om ermee te roken. En, niet te vergeten, ze zijn er in vele kleuren en stijlen. Sommige veranderen zelfs van kleur als je ermee rookt. Bovendien zijn sommige pijpen glow in the dark.

Hoewel ze de neiging hebben aan de kleine kant te zijn, kun je er toch behoorlijk mooie hijsen mee nemen. Doordat ze gemakkelijk zijn mee te nemen, zijn de pijpen een populaire keuze voor gebruikers die vaak op pad zijn. Als je zoekt naar een snelle manier om high te worden, zou een glaspijp de beste keuze voor jou kunnen zijn. Gelukkig heeft Zamnesia's headshop genoeg opties tegen betaalbare prijzen.

3. APPELPIJP

Waarom niet wat fruit toevoegen aan je rooksessie? Het is zo gebeurd om op een creatieve en handige manier wiet te roken. Het klinkt misschien vreemd, maar het is eigenlijk een van de meest populaire manieren om cannabis in te nemen. Ook is het maken van een appelpijp best makkelijk. Eerst pak je een appel en snijd je aan de bovenkant een kom.

Ook is het belangrijk dat je een stukje creëert waar de rook doorheen kan komen. Dit kun je doen door de appel voorzichtig te doorboren. Alles wat je daarna moet doen, is een opening aan de zijkant maken voor je mond, de kom droogmaken, en klaar is kees. Als je je afvraagt of je rook naar appel zal smaken; het antwoord is 'ja', en die smaak is fantastisch.

4. JOINT

Ah, de joint. Bijna elke cannabisliefhebber kent en houdt van de joint. Vooral joints zijn een van de meest goedkope manieren om cannabis te consumeren. Niet alleen zijn de papiertjes goedkoop, je hebt ook niet veel wiet nodig.

Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over dat ze breken. Ook kun je ze gemakkelijk met één hand roken. Afhankelijk van de vloeitjes die je koopt, die zowel natuurlijk als niet zo natuurlijk kunnen zijn, zijn joints niet zo ruig als andere cannabisconsumptiemethoden. Nog cooler is het feit dat je kunstwerken kunt maken bij het rollen van joints, van kruisen tot kegels.

Gerelateerd artikel

Top 10 Tobacco Alternatives For Spliffs

5. BLUNT

Hoewel blunts een tabaksproduct zijn, gebruiken veel mensen ze alleen voor wiet. Mensen roken blunts vooral uit discretie. Bovendien zijn blunts er in veel smaken, wat een andere reden is waarom mensen er van houden.

Ook belangrijk is dat ze langer meegaan en gemakkelijk te rollen zijn. Daarnaast kun je er veel wiet in doen, zodat je wat kunt delen met je vrienden, of niet. Vergeet echter niet dat blunts tabak bevatten. Dit maakt ze dus een minder gezonde cannabisconsumptiemethode.

6. VAPORIZER

Vapen is niet per se hetzelfde als roken, maar het is toch een consumptiemethode. In feite is vaping niet slecht voor de longen, omdat er geen vuur nodig is. Over het algemeen verhitten vaporizers je cannabis genoeg om van de THC te kunnen genieten zonder de onnodige rook.

Over THC gesproken, je kunt met vaporizing 100% ervan gebruiken. Nog beter; er zijn veel verschillende soorten vaporizers. Of je nu een on-the-go-gebruiker bent of een thuisroker, bekijk Zamnesia's vaporshop voor een grote verscheidenheid aan magnifieke vaporizers.

Gerelateerd artikel

The Difference Between Portable And Desktop Vaporizers

7. STEAMROLLER

Op zoek naar grote hits, maar niet van een waterpijp? Zo ja, probeer een steamroller. Steamrollers zijn meestal simpele, lange buizen. Er bestaan echter andere unieke designs. Het goede aan steamrollers is dat je je cannabis er snel en gemakkelijk mee kunt innemen. Anders dan een waterpijp bevatten steamrollers geen water of andere extra's.

GLass Shabong XL VPbekijk Glazen Shabong XL

8. PLASTIC FLESBONG

Heb je geen bong bij de hand? Geen probleem! Maak er gewoon één met een plastic fles. Snijd simpelweg een gat in de fles, plaats er een pijpekop in of gaasje op en inhaleer door het drinkgat.

Wil je het nog eenvoudiger maken? Met de Speer Bong Maker van Zamnesia verander je elke plastic fles binnen een aantal seconden in een bruikbare bong. De 17cm lange speer doorboort gemakkelijk elk kunststof en wordt geleverd met een afneembare pijpekop. Perfect voor blowers die veel onderweg zijn!

9. SILICONEN BONGS

Aanvankelijk lijken ze wellicht onconventioneel, maar siliconen bongs zijn zowel effectief als betrouwbaar. Hiermee hoef je je geen zorgen meer te maken over het omstoten en breken van je bong. Siliconen zijn robuust, flexibel en lichtgewicht. Bovendien zijn deze bongs perfect voor een dagje weg of een weekendtrip. Ze zijn daarbij veilig in een rugzak of tas te vervoeren.

Daarnaast zijn siliconen bongs supereenvoudig schoon te maken. Gooi simpelweg het water weg, plaats de bong in de vaatwasser en wacht tot deze klaar is. Neem geen genoegen met verstopte of bruin gekleurde glazen bongs. Stap over op een siliconen model en ontdek hoe gemakkelijk deze toestellen zijn.

10. GRAVITY BONG

Als je alledaagse waterpijp je niet zoveel hits geeft als je wilt, dan brengt de gravity waterpijp je zeker een stapje hoger. In feite zijn er geen gekke dingen nodig voor deze waterpijp. Je kunt er zelfs één maken met huishoudelijke artikelen. 

Gerelateerd artikel

Hoe Maak En Gebruik Je Een Gravity Bong?

Om een gravity waterpijp te maken, heb je een 2-literfles nodig en een andere fles of koker van een veel groter formaat. Ook kun je je badkuip of gootsteen gebruiken. Vervolgens snijd je voorzichtig voor minder dan de helft het onderste deel van de fles, en plaats je deze in de grote hoeveelheid water. Daarna maak je een kom van de bovenkant van de 2-literfles. Ten slotte pak je de kom en steek je die aan, terwijl je langzaam de fles optilt, en deze zich vult met rook. Uiteindelijk inhaleer je een vrij massale rookwolk.

Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Ordoñez bezit een AB Mass Media and Communications-diploma. Deze ervaren schrijver draait al 13 jaar mee en voorziet de lezer sinds 2017 van cannabisgerelateerde content. Hij heeft zijn diepgaande kennis over het onderwerp opgebouwd door persoonlijke ervaringen en nauwgezet onderzoek.
Headshop Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken