Blog
Creatieve Geïmproviseerde Bongs & Pijpjes
2 min

Top 10 Zelfgemaakte Bongs en Pijpjes

2 min

Het ontdekken van nieuwe en interessante manieren om wiet te roken is altijd leuk, dus hier zijn wat doe-het-zelf ideeën!

Bongs en pijpen zijn magische dingen: Ze maken de ervaring van het roken van je cannabis zoveel prettiger. Voor de ondernemende stoner kan bijna alles worden gebruikt als bong of pijp, als je maar een beetje doorzettingsvermogen bezit. Dus hier is onze top 10 met geïmproviseerde en creatieve pijpen om zelf te proberen!

10 DE TOILETROL STOOMWALS

Een toiletrol stoomwals is echt zo gek als het klinkt, maar toch enorm effectief. Je hebt alleen een lege toiletrol nodig, wat toiletpapier en een beetje folie.

9. DE FOLIE PIJP

Als je alleen maar aluminiumfolie in huis hebt, dan kan je deze crisis oplossen met deze handige, folie wietpijp!

8. DE BLIKJESPIJP

Met alleen een leeg colablikje, wat schuurpapier en het lipje van je blikje kan je je nutteloze blikje omtoveren in een handige, kleine pijp. Als je heel erg avontuurlijk bent, kan je zelfs proberen er een waterpijp van te maken!

7. DE GRAVITY BONG

Een gravity bong gebruikt, heel simpel gezegd, luchtdruk en water om rook te trekken. Dit betekent dat een stoner, die graag high wil worden, veel vrijheid heeft om te improviseren. De meest voorkomende vorm van een DIY zwaartekracht bong is een bong van een emmer. Je hebt alleen een emmer, water, een fles en een of ander mondstuk nodig.

6. DE GLOEILAMP VAPORIZER

Waarom zou je roken als je kan vaporizen? Je moet iets meer moeite doen dan bij de overige suggesties, maar het is echt helemaal geweldig! Het enige probleem is dat het kan lijken of je crack rookt!

5. DE BOUTJES EN MOERTJES PIJP

Als het belangrijk is om onzichtbaar te roken, kan een DIY boutjes en moertjes pijp precies zijn wat je zoekt. Deze kan eenvoudig uit elkaar worden gehaald, zodat het lijkt op, nouja, boutjes en moertjes, waarna je de pijp weer in elkaar kan zetten als je hem nodig hebt. Over het algemeen kan je de onderdelen krijgen bij de ijzerhandel, als je ze maar niet vertelt waarvoor je ze nodig hebt!

4. DE AARDEBONG

De wauw-factor is hier groter dan dat het echt praktisch of efficiënt is, maar een aardebong kom je zeker niet vaak tegen!

3. DE LEGOPIJP

Deze is super eenvoudig in elkaar te bouwen en de enige beperking is je eigen fantasie. Je kan een kanaal uithollen met een boor of een daadwerkelijke pijp bouwen. Zorg er alleen voor dat je geen plastic gebruikt voor de kom!

2. DE PRINGLES BONG

Pringles en de munchies gaan hand in hand, dus het is niet verrassend als je een paar lege verpakkingen hebt liggen. Waarom gebruik je dit afval niet nuttig en til je de Pringles/cannabis relatie naar een hoger niveau met de Pringlesbusbong?

1. DE FRUITPIJP

Elke gezonde stoner heeft wel vers fruit liggen, dus grijp wat, hol uit en verander het in een funky en verse pijp! Afhankelijk van het gebruikte fruit, geniet je misschien ook van een fruitige rook!

Video id: 269574304

Natuurlijk kan je altijd een pijp of bong aanschaffen, maar als je krap bij kas zit, of gewoon inventief wil doen, dan kan je al deze ideetjes proberen. Er ligt een hele wereld met mogelijkheden voor je open en je hoeft slechts je creativiteit los te laten. Als je zelfs iets creatiefs gemaakt hebt, laat het ons dan weten in de reacties hieronder!

Opmerking: Zorg ervoor dat alle onderdelen, die je gebruikt om een bong/pijp mee te bouwen, veilig zijn. Het verhitten van plastic en metalen kan soms ongezonde dampen creëren, dus ga voorzichtig te werk als je die creativiteit laat losbarsten.

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
How To Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken