Blog
Cannabis Soorten Creativiteit Stimuleren
3 min

Top 10 Cannabis Soorten Die De Creativiteit Stimuleren

3 min
Seedshop Top Lists

Wees nooit meer bang voor een creatieve blokkade, omdat je met deze soorten de grenzen van je verbeelding kan doorbreken.

De beste opwekkende en creatieve soorten hebben meestal een Sativa dominante achtergond. Hun energieke en hallucinogene aard leent zichzelf voor de creatieve kunsten. Het heeft geen zin om couch-locked te raken door een sterke Indica als je de volgende Sixtijnse Kapel probeert te schilderen!

De meest zuivere rook, met minimale plantenmaterie, krijg je natuurlijk met een vaporizer. Ook kan een geconcentreerde vorm van de genoemde soorten worden overwogen. Hoogwaardige concentraten, zoals bubble hash of butaan hasj olie, zijn de beste kandidaten en bieden jou die instant, creatieve hit zonder het hoesten en proesten dat soms volgt na het roken van je blunt.

Gerelateerd artikel

Cannabis Seedfinder: Vind De Beste Wietzaadjes

Top 10 creatieve en opwekkende soorten

De 10 beste soorten om je creatieve buien te stimuleren en die kleine ideeën om te toveren tot meesterwerken.

#1 Trainwreck

Trainwreck (Humboldt Seeds)

Trainwreck is gebaseerd op een soort, waarvan het verhaal gaat dat dit het resultaat was van een treinongeluk in de buurt van twee broers, waardoor ze, uit angst te worden ontdekt, gedwongen werden hun gewas te oogsten. Zoals de naam al suggereert, kan het gebruik van deze soort de beginnende roker "slopen", waardoor de gedreven gebruiker al snel overweldigd raakt. Deze soms overweldigende high verslaan, kan soms lastig zijn, maar de creatieve beloningen zijn overvloedig, want ze wekt een sterke, vrolijke, cerebrale high op.

#2 Sour Diesel

Sour Diesel (Royal Queen Seeds)

Sour Diesel is oorspronkelijk afkomstig uit Californië en deze wereldberoemde dame straalt een prikkelend, geurig aroma uit. Met bijna 90% sativa genen, is ze de eerste keuze geworden voor veel beroemdheden en ze is dan ook in meerdere nummers genoemd, deels vanwege haar uitgesproken geur. Ze wordt geroemd als een van de meest krachtige cannabis soorten op aarde, dus ze zal je vast niet teleurstellen.

#3 AK-47

AK-47 (Serious Seeds)

AK-47 is een Cannabis Cup winnaar, maar ze heeft veel meer prijzen gewonnen. Ze is treffend vernoemd naar het beruchte Kalashnikov geweer en deze soort is al net zo betrouwbaar en efficiënt. Ze is een snelle en eenvoudig te kweken soort, waardoor AK-47 perfect is voor die ontluikende artiesten die ook recreatief cannabis kweken. Ze wordt vaak het "One Hit Wonder" genoemd en je zal vol kracht in je creatieve projecten duiken, dankzij de motiverende high.

#4 Blue Dream

Blue Dream (Humboldt Seeds)

Deze zeer gewilde, Californische Top 10 kandidaat is een combinatie van Haze en Blueberry genen. Blue Dream wekt een tweeledige high op; de citroenachtige, sterke aroma's slaan eerst in, waardoor je die kenmerkende Sativa high ervaart. Niet lang na het surfen op de golven van die opwekkende high, zal je fase twee ontmoeten: Een meer ontspannende high die ook helpt pijn te verlichten. Perfect om te ontspannen na een drukke dag nieuwe ideeën ontwikkelen.

#5 Amnesia Haze

Amnesia Haze (Royal Queen Seeds)

Ondanks haar naam, is dit een soort die je niet snel zal vergeten. Amnesia Haze mengt genen van beide kanten van de Atlantische Oceaan. Ze is een klassieker in de Nederlandse coffeeshops en haar geestelijk gefocuste high helpt de zorgen van de dag te verdrijven. Al wat er overblijft voor jou is deze nieuw gevonden vrijheid van zelfbewustzijn aangrijpen en aan de slag te gaan!

#6 Durban Poison

Durban Poison (Dutch Passion)

Laat je niet foppen door de naam. Durban Poison is puur natuur en een 100% niet gehybridiseerde Sativa, die uitsluitend de beste genen bezit. Haar oorsprong ligt in Zuid-Afrika en ze heeft een unieke smaak, die doet denken aan drop of anijs. Ondanks deze unieke smaak, wekt ze een high op waar we allemaal van houden, perfect om overdag te roken met een THC-gehalte van ongeveer 8-9%. Subtiel genoeg om te ondersteunen bij die lange projecten.

#7 Arjans Haze

Arjan's Haze 3 (Greenhouse Seeds)

"Wie het kleine niet eert... is het grote niet weerd." Dit moet je onthouden als het gaat om deze kleine, maar sterke soort. Arjans Haze kan zowel binnen als buiten een gigantische oogst leveren, ondanks het feit dat ze een van de kleinste Sativa's op de markt is. Het zou dom zijn haar te onderschatten. Ze is zoet en fruitig van aard en ontwikkelt grote, kaarsvormige bloemen met verleidelijke, lichtoranje plekjes. Niet alleen haar high is inspirerend; haar uiterlijk is dat ook.

8# Kali Mist

Kali Mist (Serious Seeds)

Veel vrouwen geven de voorkeur aan deze soort, omdat Kali Mist kan helpen bij menstruatiepijn. En deze 90% Sativa soort verlicht niet alleen pijn, ze bezit alle kenmerkende eigenschappen waar creatieve mannen en vrouwen aan gewend zijn. Ze is relatief goed bestand tegen schimmel, dus je hoeft je hierover geen zorgen te maken terwijl je werkt aan je volgende doorbraak.

9# Choco Candy

Choco Candy (Zambeza)

Choco Candy is niet alleen een traktatie voor de geest, maar ook voor zoetekauwen. Visioenen van chocoladefonteinen vullen je geest, terwijl je geniet van het zoete, aardse aroma van deze ongelooflijk zoete soort. De high is ongelooflijk soepel en de energieke en opwekkende aard zal een fantastische aanvulling zijn voor diegenen die de grenzen van de keuken willen verkennen.

10# Jack Herer

Jack Herer (Greenhouse Seeds)

Deze soort, Jack Herer, is een eerbetoon aan de marihuana activist Jack Herer. Deze doorgewinterde, ontelbaar vaak bekroonde, veteraan levert een prettige, aanhoudende high die perfect is voor diegenen die worstelen met deadlines en last minute creaties. Buiten kan ze enorm gul zijn en gigantische oogsten produceren. De belangrijkste beslissing die je moet nemen, is of je deze krachtige soort voor jezelf wil houden, of je vrienden wil laten meedelen in de eeuwigdurende, creatieve high.

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Seedshop Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken