Blog
Cannabissoorten Slappe Lach
5 min

Top 10 Cannabissoorten Die De Slappe Lach Veroorzaken

5 min
Seedshop Top Lists

De slappe lach is een van de leukste effecten van het high worden. We hebben de 10 beste cannabissoorten voor je verzameld die gegarandeerd je stemming verbeteren, met een serieuze aanval van de slappe lach als gevolg.

De slappe lach is ongetwijfeld een van de beste dingen die je kunt krijgen van het consumeren van hoogwaardige toppen. Heb je weleens met een stel vrienden rondgehangen terwijl de joints en bongs vrolijk rondgingen totdat iemand een mop vertelde waardoor iedereen minutenlang onbedaarlijk moest lachen? Dat gevoel is erg aanstekelijk. Een uitbarsting van de slappe lach heeft tot gevolg dat alle medestoners in de kamer hun buik moeten vasthouden en door al het geschater van de bank afrollen van de pret.

DE OORZAAK VAN DE SLAPPE LACH

Maar waarom veroorzaakt cannabis nu precies dat effect? Er blijken meerdere factoren te zijn die dit fenomeen beïnvloeden. Om te beginnen, is van cannabis bekend dat het de bloedstroom naar bepaalde gebieden in de hersenen versterkt. Hieronder vallen de kleine hersenen, de rechter frontale kwab en de linker temporale kwab. De rechter frontale kwab wordt in verband gebracht met gevoel voor humor. Zou dat dan de relatie kunnen zijn tussen cannabis consumptie en de slappe lach?

Gerelateerd artikel

Waarom Je Moet Lachen Van Cannabis

Een andere reden waarom cannabis een lachkick zou kunnen veroorzaken, is te wijten aan het vrijkomen van neurotransmitters. Iedere cannabisgebruiker weet dat cannabis in staat is je stemming te verbeteren, door de aanmaak van endorfine en dopamine. Deze neurotransmitters brengt men in verband met geluksgevoelens, stemmingsverbetering, beloning en tevredenheid. Als je dit in overweging neemt, is het niet zo verwonderlijk dat cannabis deze uitbarstingen van gelach kan veroorzaken.

Cannabis wordt tevens in verband gebracht met het verminderen van spanning. Mogelijk veroorzaakt dit ontspannende en kalmerende effect een vrolijke bui, waardoor de perceptie van humor wordt versterkt.

Top 10 cannabis strains waardoor je gaat giechelen

Ben jij iemand die graag rookt om stoom af te blazen en om lekker te lachen? Bekijk dan onderstaande soorten die ongetwijfeld de slappe lach zullen veroorzaken.

PINEAPPLE EXPRESS

Pineapple Express (Zambeza Seeds)

Deze sterke indica-dominante soort zou je moeten helpen ontspannen, je stoned laten voelen en voor veel positieve vibes en lachaanvallen moeten zorgen. De toppen van Pineapple Express hebben een THC-gehalte van 19%; dat zorgt ervoor dat je snel melig wordt. Als je deze soort in een bong, pijp of joint doet, veroorzaakt dat een langdurende high met een energieke buzz. Dit houdt je hoofd lekker bezig en laat je overal de humor van inzien.

De belangrijkste effecten na het roken van deze soort bestaan uit vrolijke, opwekkende en euforische gevoelens. Je krijgt van deze plant niet alleen de slappe lach. Ze levert ook zoete, fruitige en tropische smaken, zodat het allemaal nog genoeglijker wordt.

SeedfinderKlik hier

LAUGHING BUDDHA

Laughing Buddha (Barney's Farm)

Zoals de naam al enigszins verklapt, is Laughing Buddha een goede soort om rokers te helpen ontspannen en in een stemming te brengen waarin de slappe lach bijna altijd optreedt. Deze soort is een sativa-dominante kruising die 20% indica- en 80% sativa-genetica bevat. De aanwezigheid van sativa in Laughing Buddha maakt haar een goede keuze als je de slappe lach wilt krijgen. Ze veroorzaakt een prettige cerebrale high en een flinke portie alertheid. Deze soort is een Cannabis Cup-winnaar vanwege de potentie en doeltreffendheid.

Vanwege de aardachtige, kruidige en salie-aroma's veroorzaakt Laughing Buddha bij rokers een ontspannen en tevreden gevoel. De aanwezigheid van sativa mondt uit in geluksgevoelens, creativiteit en gevoel voor humor. Door de positieve energie die je voelt als je deze soort rookt, kom je in de stemming voor het voeren van grappige gesprekken en het oprakelen van opwindende en hilarische verhalen.

AUTO BLUE DIESEL

Auto Blue Diesel (Advanced Seeds)

Auto Blue Diesel is het resultaat van het kruisen van ruderalis-, sativa- en indica-genetica. Deze combinatie heeft gezorgd voor krachtige toppen die een THC-gehalte hebben van om en nabij de 16%. Dat is meer dan voldoende om zowat om alles in lachen uit te barsten. Blue Diesel is lichtelijk sativa-dominant; ze ontspant de gebruiker en veroorzaakt tegelijkertijd een warme fysieke high.

Deze ontspannen toestand is bijzonder geschikt voor het kijken naar een grappige voorstelling en voor het moppen tappen met een stel vrienden. De vrolijke en euforische high die Auto Blue Diesel veroorzaakt, zorgt ervoor dat je binnen no-time over de grond rolt van het lachen. Heerlijk tonen van bessen en diesel blijven in je mond hangen als je haar rookt.

Gerelateerd artikel

Hoe Voorkom Je Een Cannabis Couch-Lock?

LIBERTY HAZE

Liberty Haze (Barney's Farm)

Liberty Haze biedt een evenwichtige hybride high die je slechte bui zomaar doet verdwijnen, waardoor je ontspant en weer kunt lachen. De toppen van deze soort produceren een reusachtig THC-gehalte van 25% en bevatten tevens 1,8% CBD. Deze soort is een Cannabis Cup High Times-winnaar. Dat wil zeggen dat ze effectieve, complexe en krachtige effecten veroorzaakt.

De high van Liberty Haze komt snel opzetten en houdt lang aan. Rokers worden er energiek en positief door en krijgen hoogstwaarschijnlijk de slappe lach. Het imposante THC-gehalte van deze plant, gecombineerd met de indica-genetica, ontspannen het lichaam en stimuleren de geest. Als je Liberty Haze rookt, moet je niet vreemd opkijken als je in een lichte psychedelische, euforische staat geraakt - dat hoort er allemaal bij!

MAPLE LEAF

Maple Leaf (Sensi Seeds)

Maple Leaf is een zuivere indica-soort, verkregen uit Afghani-genetica. De hoge THC- en CBD-gehaltes, gegenereerd door de enorme hoeveelheid trichomen van deze soort, zijn de sleutel naar een giechelige high. De fysieke high van Maple Leaf is extreem krachtig en houdt lang aan, uitmondend in een kalme relaxte geestestoestand.

De zoete vanille-aroma's die deze plant verspreidt, gaan hand in hand met de sterke en slaperige high. Dit is beslist een van de beste soorten als het tijd is voor een vrolijke avond met veel gelach.

DOCTOR JAMAICA

Docter Jamaica (Vision Seeds)

Doctor Jamaica is verwant aan de legendarische strain California Orange. Net zoals haar voorganger, is ze afkomstig van de Amerikaanse Westkust en geliefd vanwege haar milde high en gelukzalige effecten. Doctor Jamaica is een perfecte kruising van 50% indica-genetica en 50% sativa. Haar prettige high zorgt dan ook voor lichamelijke ontspanning en stimulatie van de geest. De strain genereert glinsterende toppen die een keurig THC-gehalte van 15% aanmaken.

Doctor Jamaica blaast je geest niet naar een andere dimensie. Haar gemiddelde THC-gehalte is echter genoeg voor een vrolijke en sociale high die niet te overweldigend is. Ze is een uitstekende strain voor feestjes, samenkomsten en andere informele evenementen. Sterke geuren van citrus en fruit vergezellen haar prettige effecten.

WHITE STRAWBERRY SKUNK

White Strawberry Skunk (Strain Hunters)

White Strawberry Skunk is ook een gebalanceerde hybride. Deze plant is afkomstig van een enigszins onwaarschijnlijke locatie: Zwitserland. Dit land staat bekend om de creatie van hoogwaardige horloges en chocola en nu hebben ze er ook nog geweldige cannabis geproduceerd. Kwekers ontwikkelden White Strawberry Skunk met de ouderstrain Swiss Erdbeer.

Deze cultivar heeft een gemiddeld THC-gehalte en zorgt voor een snel inslaande high. Een of twee trekken zijn genoeg voor een onmiddellijke verandering van het humeur. Zelfs een slechte dag wordt euforisch als THC haar magische krachten uitoefent op het centrale zenuwstelsel. White Strawberry Skunk is een fantastische strain aan het eind van de dag om te ontspannen en te genieten van je vrije tijd.

MISTY GORILLA AUTOFLOWERING

Misty Gorilla Autoflowering (Zambeza Seeds)

Misty Gorilla Autoflowering is voortgekomen uit diverse generaties Gorilla, Cookies en ruderalis-genetica. Met een THC-gehalte van 20%, is ze een van de sterkere autoflowers die verkrijgbaar zijn. Deze fusie heeft gezorgd voor een strain met een korte bloeitijd, bevredigende oogst en ontzettend grappige effecten.

Misty Gorilla Autoflowering bombardeert de neuronen met THC. De molecule bindt aan CB1-receptoren op deze cellen en katalyseert een toename van dopamine. Het duurt niet lang voordat je een staat van euforie bereikt. Je merkt dat je makkelijker praat en het valt niet mee om die glimlach van je gezicht te krijgen.

AMNESIA HAZE AUTOMATIC

Amnesia Haze Automatic (Zamnesia Seeds)

Amnesia Haze Automatic is een trots lid van de Amnesia-familie. Specifieker is ze het nageslacht van de ouderstrain Amnesia Haze en een ruderalis-variëteit. De kwekers van deze cultivar hebben geprobeerd Amnesiagenen te introduceren in de autoflowering wereld. De snelgroeiende strain geeft een energieke boost met maar liefst 18% THC.

Amnesia Haze Automatic heeft effecten die niet onderdoen voor die van haar fotoperiode voorganger. De high geeft de geest helderheid en stimuleert abstract denken. Creatieve ideeën komen makkelijk op en je conversaties verlopen helder en samenhangend. Geniet van deze strain voordat je lange tijd moet werken. Ze geeft je daarbij een goede mentale boost. Pas echter op; je kunt zomaar in de lach schieten om de simpelste dingen!

SATIVA DREAM

Sativa Dream (Kannabia)

Je gaat van binnen los na het roken van een bowl met Sativa Dream. Niet omdat ze gevaarlijk is, maar omdat je zo hard moet lachen. Deze hybride is geteeld met Afghan en Nebula. Ze staat er daarbij om bekend dat ze een langdurige staat van euforie veroorzaakt. De perfecte strain voor avonden samen met je beste vrienden.

Als je deze toppen rookt, wees dan voorbereid op intense lachbuien. Een THC-gehalte van rond de 12% maakt je echter niet dol. Je geest blijft in plaats daarvan helder, terwijl je stemming verbetert.

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Seedshop Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken