Paddo Verwarmingsmat (Infrarood)

(1094)

Net als jij houden magic mushrooms ook niet van koude voeten - bij lage temperaturen groeien ze langzamer en het percentage dat het niet haalt kan significant toenemen. Als je ze een beetje extra zorg geeft in de vorm van een hittemat voor snellere kolonisatie en vruchtvorming. In plaats van de verwarming hoger te draaien kun je deze kleine hittemat gebruiken voor extra warmte voor je kroost.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1094)
 • Vragen (2)
 • Restricties
 • Video (1)
Meer informatie

Infrarood Mushroom Warmtemat: houd je psilocybine paddenstoelen gelukkig

Magic mushrooms presteren uitsluitend als je ze goed verzorgt en onderhoudt. Een van de belangrijkste factoren is het bieden van voldoende warmte zodat ze goed kunnen gedijen. Dan komt de Infrarood Mushroom Warmtemat goed van pas. Deze mat meet 274 × 130mm en is ideaal om een constante temperatuur onder je magic mushrooms te behouden. Het gebruik van een warmtemat dient om de kolonisatie en de vorming van vruchtlichamen te versnellen. Loop niet het risico dat je paddo's in een te frisse omgeving staan.

De Mushroom Warmtemat bereikt een temperatuur van 24°C en wordt geleverd met een Europese stekker met een ingangsvermogen van 230V, 50hz en 5W. Zoek dus maar een geschikt plekje voor je psilocybine paddenstoelen en ze zullen in razend tempo vruchten vormen.

Hoe gebruik je de Mushroom Warmtemat?

De installatie en het gebruik van de Mushroom Warmtemat is ongelooflijk eenvoudig, of dit nu je eerste warmtemat is of een vervanging van een oude.

 1. Zorg er eerst voor dat je kweekset veilig in de daarvoor bestemde kweekzak zit.
 2. Plaats je kweekset niet direct op de mat. Je moet namelijk een beetje ruimte creëren voor de luchtstroom. Het gebruik van een Grow Kit Heat Guard zorgt voor de juiste afstand tussen je kweekset en mat.
 3. Sluit nu je Mushroom Warmtemat aan en kijk toe hoe de optimale temperatuur voor je magic mushrooms wordt bereikt.

Zo eenvoudig is het echt. Drie stappen en je bent klaar. Zorg er wel voor dat je warmtemat niet nat wordt. Houd er ook rekening mee dat de mat veel warmte genereert, maar niet compenseert voor een te lage kamertemperatuur (onder de 18°C). Je kunt het gebruik van de Mushroom Warmtemat overigens achterwege laten als de temperatuur in de ruimte standaard boven de 22°C is.

Paddo Verwarmingsmat (Infrarood)

Paddo Verwarmingsmat (Infrarood)

Paddo Verwarmingsmat (Infrarood) Product Informatie
Grootte 274x130mm

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1094)
  (1094)
  Bekijk alle reviews
  25/Feb/2024

  Tapis chauffant impeccable
  Je l'ai mis sous mon substrat et il fait le job, je pense personnellement que c'est un objet qu'il faut avoir pour rester à 23°

  A. M.
  24/Feb/2024


  Très utile en hiver, parfait pour un grow kit

  M. P.
  23/Feb/2024

  Perfect
  Perfect for every kind of indoor cultivation , small and functional.

  C. F.
  23/Feb/2024

  Super
  Fait son boulot.

  D. P.
  22/Feb/2024

  Heat mat
  Perfect little mat. Wish lead was longer

  B. V.
  22/Feb/2024

  Now all 3 boxes are pinning!
  I live somewhere relatively warm so I didn’t think I needed a heat mat and a thermometer but the difference is night and day. Should have bought one ages ago, now all 3 boxes are pinning!

  N. W.
  20/Feb/2024

  A great product.
  I used this in conjunction with a Golden Teacher grow kit and was rewarded with two bumper crops! It's well made, appears safe, and is completely laminated. Happy days.

  A. M.
  20/Feb/2024

  A must-have
  Combined with its "sidekick" the silicone mat, this infrared heating mat is indispensable for controlled cultivation, and therefore for success. As a beginner, I was able to complete my Psilocybin cultivation with a view to a liberating Inner Journey (not yet scheduled). Don't leave anything to chance: equip yourself at low cost. Thank you Zammi.

  S. H.
  19/Feb/2024

  Great!
  All good, I'm very happy with the product.

  Z. C.
  16/Feb/2024

  Works great.
  Heated up our monotube to optimal temperatures in Winter.

  J. F.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (2)
django 2023-11-26 12:34:16

how long is the extension cable ?

administrator

Hi Django, Thanks for your question. The cable has a length of 140cm

Pedro 2016-01-10 11:09:07

Bonjour J'aimerais savoir combien de "W" le Tapis chauffant consomme. Merci

administrator

Our Mushroom Heat Mats use 230V, 50hz, 5W.

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (1)
 • Video: De Paddo verwarmingsmat van Zamnesia
  De Paddo verwarmingsmat van Zamnesia

  Deze elektronische mat is ontworpen om je paddo kweeksets op de optimale temperatuur te houden en helpt bij een succesvol kweekproject. Hier ontdek je hoe je de mat gebruikt en wat de voordelen zijn ten opzichte van het kweken van paddo's waar geen hittemat wordt gebruikt.

Paddo Verwarmingsmat (Infrarood)
Paddo Verwarmingsmat (Infrarood)
Paddo Verwarmingsmat (Infrarood)
Paddo Verwarmingsmat (Infrarood)
Paddo Verwarmingsmat (Infrarood)
Paddo Verwarmingsmat (Infrarood)
Je bezoekt onze Nederlandse website.