Hoe Kan Je Met Bitcoins Betalen?

Zamnesia Hoe kan je met Bitcoins betalen?

Wat is Bitcoin?

Betalen met Bitcoins is een gemakkelijke, veilige en private manier om een betaling aan ons te versturen, zonder tussenpersonen of banken. Bitcoin is een internet valuta die gebruik maakt van beveiligde codes om te garanderen dat ze niet kunnen worden gemanipuleerd zoals banken harde valuta manipuleren. Het heeft geleid tot een vrije en gedecentraliseerde valuta die voor iedereen, met toegang tot internet, beschikbaar is.

Er kleven vele voordelen aan het gebruik van Bitcoin over traditionele betalingsmethoden. Het gebruik van Bitcoin maakt het bijvoorbeeld gemakkelijker en veiliger om geld te versturen over het internet, omdat er geen derden bij betrokken zijn die hun eigen kosten doorberekenen.

Ten tweede, maakt de code, of "block chain", die aan de betaling verbonden is, het zowel veilig als anoniem. Hierdoor is het extreem moeilijk voor overheden en derden om hun neus te steken in zaken die hen niet aangaan.

Hoe Bitcoin werkt, wordt ook uitgelegd in deze geweldige video:

Een betaling doen aan Zamnesia met Bitcoin

Om Zamnesia in Bitcoins te betalen heb je een Bitcoin Wallet nodig met inhoud.

Een Bitcoin Wallet is een manier om je Bitcoins eenvoudig te beheren en biedt je een gebruiksvriendelijke interface om je Bitcoins te kopen, versturen en ontvangen.

Om je een voorbeeld te geven, laten we je zien hoe je een Wallet opzet en betalingen verstuurt met Electrum, een internationale Bitcoin Wallet.

Het opzetten van een Wallet

1. Ga eerst naar https://electrum.org/#download. Je kunt hier Electrum downloaden. Dit is een makkelijk programma waarmee je snel Bitcoins kunt overmaken.

Bitcoin%20Wallet_1

2. Je kunt nu een nieuwe wallet aanmaken.Bitcoin%20Wallet_2

3. Zorg ervoor dat je je 'Generation seed' noteert. Op deze manier kun je je wallet altijd herstellen zelfs als je computer crasht. Deel dit nooit met anderen!

Bitcoin%20Wallet_3

Het versturen van jouw betaling aan Zamnesia

Je hebt nu een Bitcoin Wallet en we zullen je laten zien hoe je een betaling aan ons kunt overmaken.

1. Op het kassa scherm van jouw bestelling bij Zamnesia zal je alle betalingsopties te zien krijgen. Selecteer "Bitcoin" om door te gaan met een Bitcoin betaling.

Screenshot 3_1

2. Je gaat nu naar het scherm met betalingsinformatie. Het laat alle informatie zien die je nodig hebt om je betaling aan ons te kunnen doen! (Let op: Klik niet op de "Betaal met Bitcoin" knop als je een online wallet hebt.)

De informatie die je nodig hebt:

A. Het Bitcoin adres van Zamnesia
B. Het totaalbedrag
C. Het bestelnummer

Bitcoin%20screen%201

3. Open je Bitcoin Wallet

4. Let op: Ga verder met BTC en niet mBTC (Tools - Preferences - Appearance: Base unit: BTC)

5. Klik op de "Send Money" knop. Nu moet je een scherm zien die er zo uitziet:

Bitcoin%20screen%202

Op dit scherm, kopieer en plak je het Bitcoin adres van Zamnesia in het "To" gedeelte. Het te betalen bedrag vul je in het "Amount" gedeelte in en het bestelnummer in het "Message" gedeelte. (Let op: het Bitcoin adres in deze afbeelding is een voorbeeld, gebruik deze niet).

Nu klik je op "Send Money" om je betaling aan ons te versturen. We zullen je bestelling verwerken zoals je van ons gewend bent en je artikelen zo snel mogelijk versturen.

Bitcoin%20screen%203

Bitcoin%20screen%204

Bitcoins kopen

Als je Bitcoins pas net ontdekt hebt, is de kans groot dat je ze nog niet hebt! Als dit het geval is, kan je echt geld gebruiken om Bitcoins te kopen. Als je bijvoorbeeld een Wallet hebt opgezet bij de online Wallet die we je hebben laten zien (Electrum), kan je via hen ook direct Bitcoins kopen en in je Wallet laten storten.

 

 

Koop je Bitcoins hier:

Bitkassa

 

 

Andere verkopers van Bitcoins zijn onder meer:

www.bitonic.nl/ - Een Nederlandse Bitcoin Verkoper
www.getcoincafe.com/ - Een internationale Bitcoin Verkoper
www.localbitcoins.com/ - Een internationaal Bitcoin Wisselkantoor
www.bitbargain.co.uk/ - Een Brits Bitcoin Wisselkantoor
www.bitcoinnordic.com/index_en.html - Een Scandinavische Bitcoin Verkoper

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Op het internet zijn er nog vele andere plaatsen om Bitcoins te kopen, als je ze nog niet hebt!

Het gebruiken van Bitcoins is super eenvoudig! Als je eenmaal de basis onder de knie hebt, zijn alle volgende transacties een eitje en de betalingen blijven veilig en anoniem!

  


Zamnesia


>

Je bezoekt onze Nederlandse website.