Blog
Ben & Jerry's met cannabis binnenkort verkrijgbaar?
1 min

Ben & Jerry's met cannabis binnenkort verkrijgbaar?

1 min
Lifestyle Nieuws
Zijn de meeste mensen niet dol op ijs? Bij Ben & Jerry's wordt er nagedacht over het maken van een marihuana smaak, waarbij twee van onze lievelingsdingen worden gecombineerd in een geweldige traktatie...

... Je kunt je wellicht voorstellen dat we behoorlijk opgewonden zijn!

 

Je leest het goed! Ben Cohen en Jerry Greenfield, de meesterbreinen achter het meest geliefde ijs ter wereld, hebben voor een camera beweerd dat ijs met marihuana smaak niet ondenkbaar is.

Ben en Jerry verschenen op HuffPost Live en vertelden dat zij beiden eerder ervaring hadden met cannabis en dat ze de legalisatie een geweldige ontwikkeling vonden. Over het concept van ijs met marihuana smaak zei Ben: "Klinkt logisch. Je zou je pleziertjes kunnen combineren." En de man heeft gelijk!

Volgens Cannabrand, een op marihuana gebaseerd promotiebedrijf, zou het zeker passen bij de visie van het bedrijf, omdat ze reeds namen hebben als "half-baked" en "Satisfy My Bowl".

HOE WAARSCHIJNLIJK IS HET?

Zullen we dit al snel gaan meemaken? Nee. Helaas is het niet waarschijnlijk dat dit gebeurt, tenzij volledige landen het recreatieve gebruik van cannabis gaan legaliseren. Het merk Ben & Jerry's is te groot om aan de behoeften van individuele staten te voldoen en de beperkingen, waar ze mee te maken zullen krijgen, zullen de moeite niet waard zijn. Elke lading ijs bijvoorbeeld, moet worden gemaakt in het geografische gebied waar het voor bedoeld is en dan kan het uitsluitend worden verkocht in gecertificeerde dispensaria. Zelfs al zou het in Amerika worden gemaakt, zal het nog lang duren voor we het hier zien.

Raak echter niet ontmoedigd. Er is zeker een markt voor en alleen al 24 miljoen Amerikanen hebben toegegeven regelmatig wiet te gebruiken. Nu marihuana meer algemeen en geaccepteerd wordt, zullen zaken als deze meer praktisch worden, waardoor grotere bedrijven ook betrokken kunnen raken.

Toen het bedrijf werd gevraagd naar een officiële reactie op de zaak, zei de woordvoerder: "Ben & Jerry's heeft niet echt serieus nagedacht over de mogelijkheid van ijs met cannabis," maar hij voegde met een knipoog toe: "Misschien is het HIGH time!" Laten we hopen dat het op een dag realiteit wordt!


Read more about
Lifestyle Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken