Blog
Soort beoordeling: ICE
2 min

Soort beoordeling: ICE

2 min

ICE van Royal Queen Seeds is een fantastisch voorbeeld van een goed gelukte kweek met een overvloed aan hars en ijzige toppen. Dit is er zeker een voor de hasj liefhebber!

Zoals de naam al suggereert, draait ICE van Royal Queen Seeds helemaal om hars en de bubble hasj, wax en Buddha die ervan kan worden gemaakt! ICE werd verkregen door het kweken van een pure Afghan met de legendarische Northern Lights en vervolgens een Skunk. De resulterende hybride zal geen gigantische oogst leveren, maar wel een aantal van de meest ijzige, kristallen toppen die we ooit hebben gezien.

DE ICE ERVARING

ICE slaat hard in. De soepele rook verspreidt zich onmiddellijk door het lichaam, waarmee ICE je met haar ijzige tentakels verdooft. Het is een klassieke couch-lock variant en dat is precies wat je zou verwachten van een Indica dominante hybride. Als een gevolg hiervan, raden we aan haar te gebruiken als een beloning aan het einde van de dag, wanneer je niet meer actief hoeft te zijn. Zolang dit het geval is, zal ICE een geweldige keuze zijn, ongeacht of je alleen of met anderen gebruikt.

Als het gaat om medische toepassingen, bezit ICE een relatief laag CBD gehalte, gecombineerd met een hoog THC gehalte. Dus hoewel het zeker patiënten, met diverse aandoeningen, kan helpen hun last te verlichten, zijn er meer geschikte medische soorten verkrijgbaar.

Ice (Royal Queen Seeds) feminized

(10)
Ouders: Afghan x Northern Light x Skunk
Genetica: Indica-dominant
Bloeitijd: 9-10 weken
THC: 18%
CBD: Gemiddeld
Bloei soort: Fotoperiode

ICE IN DE KWEEKRUIMTE

We ontdekten dat ICE zich ontwikkelt zoals je zou verwachten van een klassieke Indica: Ze blijft vrij klein van postuur met grote, weelderige, waaiervormige bladeren. Haar solide bouw maakt haar prettig om mee te werken en ze kan worden getopt, gesnoeid en getraind om extra groei aan te moedigen. In onze ogen is ze een ideale kandidaat voor iedereen die wil experimenteren of hun gevorderde kweektechnieken wil toepassen.

ICE heeft een bloeiperiode van grofweg 8 weken, maar als je haar wat langer geeft, zal ze tijd genoeg hebben veel hars te ontwikkelen, wat weer ideaal is als je van plan bent hasj te maken. ICE is een ware lust voor het oog als ze in de volle bloei komt. Zoals we reeds hebben vermeld, is ICE een van de meest ijzige varianten die we ooit hebben gezien. En als je er een paar hebt staan, waan je je in winter wonderland!

Als het om oogsten gaat, kan je je verheugen op ongeveer 55-60 gram per plant, wanneer je kweekt met een ervaren hand. Het is niet de meest overvloedige oogst ooit, maar rekening houdend met de daadwerkelijk tijd die ze nodig heeft en de kwaliteit van het eindproduct, denken we dat ze de moeite waard is, zeker voor de hobby kweker.

Ondanks haar naam, geeft ICE de voorkeur aan een warmer klimaat in de buitenteelt, zoals bijvoorbeeld Spanje en Italië.

Het uiteindelijke eindproduct is ideaal voor ICE bubble hasj productie (vandaar de naam) en ze zal zeker een favoriet zijn onder hasj- en concentraat liefhebbers.

CONCLUSIE

Ondanks haar gemiddelde opbrengst, is ICE een goed gekweekte, genetische krachtpatser en de ideale variant voor recreatieve Indica liefhebbers en personen die een hoogwaardige hasj aanbidden. Haar solide kweekeigenschappen en buigzaamheid maken haar een plezier om mee te werken in de kweekruimte en bieden behoorlijk wat veelzijdigheid voor zowel beginners als veteranen kwekers die hun kweektechnieken aan willen scherpen.

Luke Sholl
Luke Sholl
Luke Sholl schrijft al meer dan tien jaar over cannabis, het gezondheidspotentieel van cannabinoïden en de positieve invloed van de natuur. Hij werkt voor diverse op cannabinoïden gerichte websites en publiceert gevarieerde digitale content, ondersteund door gedegen technische kennis en grondig onderzoek.
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken