Blog
Soort Beoordeling: Liberty Haze
1 min

Soort Beoordeling: Liberty Haze

1 min

Liberty Haze van Barney's Farm, de winnaar van de High Times Cannabis Cup, heeft een reputatie die haar vooruit gaat. Haar erfgoed legt de lat hoog, dus we kijken even hoe goed ze daarmee omgaat.

Liberty Haze is een cannabis soort die zeer bekend is onder cannabis connaisseurs. Ze is de mix van een mannelijke G13 en een snelbloeiende ChemDawg 91, die beiden op hun eigen manier kampioenen en beroemde soorten zijn. Door wat rigoureus kweekwerk, is Liberty Haze gestabiliseerd in een cannabis soort die al het potentieel van haar ouders grijpt en dit haar eigen maakt.

KWEEKEIGENSCHAPPEN

Liberty Haze is een cannabis hybride die zowel indica als sativa kweekeigenschappen benut. Het resultaat is een gemiddeld hoge plant, die binnen grofweg 1-1,4 meter hoog wordt en zeer elegante en sierlijk uitziende cola's produceert. Haar genen zorgen ook voor een relatief snelle bloeiperiode, die bij ons na 66 dagen werd voltooid. Je eindigt met wat ontzettend prachtige, dichte toppen, bedekt met ijzige trichomen. Dit werkt door in een gigantische oogst, die onder een vaardige hand mogelijk tot 600g/m² kan bedragen.

Liberty Haze (Barney's Farm) feminized

(63)
Ouders: G13 x Chem Dawg 91
Genetica: 40% Indica / 60% Sativa
Bloeitijd: 9-10 weken
THC: 25%
CBD: 2%
Bloei soort: Fotoperiode

SMAAK

Ik vond Liberty Haze een zeer verfrissende smaak hebben, die tonen van dennen en citrus mix mengt, begeleid door overkoepelende skunky tonen, waar absoluut rekening mee moet worden gehouden wanneer discretie van belang is.

DE HIGH

Het vermogen van Liberty Haze om een extreem krachtige high te produceren, is een van haar belangrijkste eigenschappen. Laboratorium tests tonen aan dat ze een THC gehalte van 25% kan produceren, waardoor ze gigantische krachtig is, zeker voor beginners. Hoewel ze een 50/50 hybride is, was de opgewekte high absoluut sativa dominant, waarmee ze haar Haze naam waarmaakt. Ik voelde een onmiddellijke rush in mijn hoofd die insloeg met een golf van euforie. Deze begon in eerste instantie als vrij alert en helder, maar toen ik meer gebruikte, raakte ik al snel verloren in de muziek waar ik naar luisterde. Een uur of twee ging voorbij zonder dat ik daar erg in had, waarna ik weer fijn op aarde belandde. Een echte traktatie voor de Sativa liefhebber die graag verdwaalt in de "Haze."

CONCLUSIE

Het is logisch dat Liberty Haze zo populair was op de 2011 High Times Cannabis Cup; ze is absoluut van topkwaliteit. Als je niet geniet van een sativa high, heeft Liberty Haze jou weinig te bieden. Als je echter dol bent op de sativa ervaring, maar dit wil bereiken met een snelle bloeiperiode, kan je geen betere keuze maken. Liberty Haze is een van de ultieme leden van de Haze familie, ondanks haar 50/50 genen.

Luke Sholl
Luke Sholl
Luke Sholl schrijft al meer dan tien jaar over cannabis, het gezondheidspotentieel van cannabinoïden en de positieve invloed van de natuur. Hij werkt voor diverse op cannabinoïden gerichte websites en publiceert gevarieerde digitale content, ondersteund door gedegen technische kennis en grondig onderzoek.
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken