Blog
Soort Beoordeling: Royal Dwarf
1 min

Soort Beoordeling: Royal Dwarf

1 min

Royal Dwarf van Royal Queen Seeds is een buitengewoon kleine, autoflowering cananbis soort die prima geschikt is voor beginners en personen op zoek naar de makkelijke weg.

Als het gaat om autoflowering cannabis, zal Royal Dwarf aan alle verwachtingen, die je zou kunnen hebben van dit soort cannabis zaden, voldoen. Royal Dwarf, ontstaan uit de mix van Early Bud x Skunk, lijkt een eenvoudig te kweken, snelbloeiende auto Skunk zonder fratsen te zijn en ze heeft ook nog een prijs in de wacht gesleept.

KWEEKEIGENSCHAPPEN

Zoals de naam al suggereert, ontwikkelt Royal Dwarf een kort, compact en gedrongen postuur. Met de juiste training was het zelfs mogelijk haar als een bonsai soort te kweken, wat haar ideaal maakt voor kwekers die graag met een micro-kweek spelen, of kampen met ruimtegebrek. Over het algemeen wordt ze slechts 60cm hoog, ook zonder training, maar het is eenvoudig haar kleiner te houden.

Laat je echter niet foppen door haar kleine formaat, want voor zo'n kleine plant is Royal Dwarf een verrassend uitbundige soort, die een fatsoenlijke oogst levert. Afhankelijk van je vaardigheden, behoort een oogst van 60g per plant tot de mogelijkheden. Hoewel dit niet wereldschokkend is, was dit kleine opdondertje buitengewoon eenvoudig te kweken en ontwikkelde zich in ongeveer 8 weken van zaadje tot oogst. Hierdoor hadden we het gevoel dat de opgebrachte hoeveelheid redelijk goed was, zeker als je rekening houdt met het feit dat autoflowering cannabis het hele jaar door kan worden gekweekt en dus meerdere malen per jaar kan worden geoogst.

Royal Dwarf (Royal Queen Seeds) feminized

(222)
Ouders: Skunk x Ruderalis
Genetica: Ruderalis/Indica/Sativa
Bloeitijd: 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC: 15%
CBD: Laag
Bloei soort: Autoflowering

SMAAK

Haar Skunk genen voorzien Royal Dwarf van een prikkelende geur, die de ruimte gemakkelijk vult. Hoewel de kweker dit wellicht waardeert, kunnen buren en voorbijgangers daar anders over denken. Daarom is ze waarschijnlijk niet geschikt voor drukke gebieden, tenzij je de juiste voorzorgsmaatregelen treft. De prikkelende, skunky aard werkt door in haar rook, die ook vleugen diesel bevat en aardse, dennen ondertonen.

DE EFFECTEN

Royal Dwarf wekte een plezierig, ontspannen stoned effect op, die wel sterk is maar niet overweldigend. Dit maakt haar een geweldige keuze om te ontspannen met vrienden, waarbij lekker gekletst wordt en een relaxte stemming heerst.

CONCLUSIE

Over het algemeen was Royal Dwarf van Royal Queen Seeds een indrukwekkende soort om mee te werken. Ze is zeker niet de beste soort die je ooit in handen zal krijgen, maar de combinatie van haar kweekgemak, korte doorlooptijd en comfortabele rook maakt haar een goede keuze voor kwekers die graag een soort voor dagelijks gebruik willen toevoegen aan hun voorraad. Ze is een betrouwbare autoflowering soort waar iedereen van kan genieten, wat haar, als je het ons vraagt, een winnaar maakt.

Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Ordoñez bezit een AB Mass Media and Communications-diploma. Deze ervaren schrijver draait al 13 jaar mee en voorziet de lezer sinds 2017 van cannabisgerelateerde content. Hij heeft zijn diepgaande kennis over het onderwerp opgebouwd door persoonlijke ervaringen en nauwgezet onderzoek.
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken