Blog
Soort beoordeling: Super Critical
1 min

Soort beoordeling: Super Critical

1 min

Super Critical van Green House Seeds is een soort die kennis en moeite zal belonen met een super oogst van narcotisch sterke, indica cannabis.

Super Critical van Green House Seeds heeft het op papier allemaal: Ze is de combinatie van zeer krachtige genen (Skunk x Big Bud x White Widow), wat resulteert in een indica dominante titaan met een knock-out effect. Ze reageert ook goed op gevorderde kweektechnieken en kan er behoorlijk wat wiet uit stampen. Maar hoe doet ze het in de kweekruimte?

KWEEKEIGENSCHAPPEN

Super Critical is een cannabis soort die veel te bieden heeft voor de kweker die haar goed behandelt. We hebben ontdekt dat ze goed omgaat met stress, maar tegelijkertijd ook maar weer zoveel kon hebben voordat ze haar ongenoegen uitte. Daarom is ze waarschijnlijk niet geschikt voor beginnende kwekers, maar ze zal iedereen met een beetje kweekervaring wel rijkelijk belonen. Haar vermogen om een gemiddelde hoeveelheid stress te behappen, maakt haar ook meegaand als het gaat om meer gevorderde kweektechnieken, zoals SoG en ScrOG.

Als het gaat om de oogst, kan Super Critical tot wel 800g/m² produceren, afhankelijk van hoe ze wordt gekweekt. Bij ons bloeide ze in 51 dagen, hoewel Green House Seeds zelf beweert dat ze wel 56 dagen nodig kan hebben om in volle bloei te komen.

Buitenkwekers hebben ook wat vaardigheid nodig om het meeste uit haar te halen. Maar er wordt beweerd dat het de moeite absoluut waard is, met mogelijke oogsten van tot wel 1200 gram per plant, die aan het einde van oktober kan worden binnengehaald. Ze vraagt echter wel om een warm klimaat.

Super Critical (Greenhouse Seeds) feminized

(37)
Ouders: Big Bud x Skunk x White Widow
Genetica: 70% Indica / 30% Sativa
Bloeitijd: 8-9 weken
THC: 19%
CBD: 0-1%
Bloei soort: Fotoperiode

SMAAK

De smaak en het aroma van Super Critical neigen naar de aardse kant van het smaakspectrum, waarbij prikkelende, houtachtige en pittige tonen worden gecombineerd in een plezierige rook die hard inslaat.

EFFECTEN

Zoals vermeld, heeft Super Critical een zeer zwaar indica effect die hard inslaat. De narcotische ontspanning komt bijna direct op en hoe meer je rookt, hoe dieper je zinkt. Deze lockdown is wellicht niet geschikt voor beginnende rokers die niet bekend zijn met de ondoorgrondelijke diepten van de indica stone, maar diegenen die graag hun lichaam dompelen in volledige en volslagen lichamelijke en mentale ontspanning, zullen Super Critical absoluut waarderen. Daarom is het een fantastische soort voor aan het einde van de dag, wanneer alles gedaan is en het tijd is voor ontspanning, of zelfs slaap.

CONCLUSIE

Over het algemeen zijn we zeer tevreden over Super Critical. Ze is niet goed afgerond genoeg om geschikt te zijn voor beginnende kwekers, en kan ook niet als all-star worden beschouwd, maar als je een beetje kweekervaring hebt, zou je in staat moeten zijn buitengewone oogsten van zeer krachtige, indica dominante wiet binnen te halen. Er liggen hier heel wat mogelijkheden, als je er maar voor zorgt dat je haar juist behandelt.

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken