Blog
Strain Beoordeling: Bubba's Gift
2 min

Strain Beoordeling: Bubba's Gift

2 min

De cannabis strain Bubba's Gift van Humboldt Seeds combineert twee indica's van wereldklasse in een instant klassieker.

EEN STUKJE GESCHIEDENIS

Hoewel Bubba’s Gift heel snel heel bekend werd binnen de cannabis gemeenschap (zeker bij diegenen in de VS), was ze eigenlijk het resultaat van een gelukkig ongeluk; haar creatie was namelijk niet de bedoeling. Ze is een mix van pre-'98 Bubba Kush x God's Gift en Humboldt Seeds geeft aan dat ze is ontstaan toen een mannelijke Bubba Kush op de een of andere manier in de kweekruimte, voor de ene helft gevuld met vrouwelijke Bubba Kush planten en voor de andere helft gevuld met vrouwelijke God's Gift planten, terecht kwam. Hoewel ze bij Humboldt Seeds in eerste instantie geschrokken waren toen ze ontdekten wat er gebeurd was, resulteerden de geproduceerde zaadjes in een zeer veelbelovende strain, waardoor de kwekers bij Humboldt de volgende generaties besteedden aan het stabiliseren, bijslijpen en perfectioneren. Ze bleef een goed bewaard geheim tot haar release onder de naam Bubba's Gift, de goed afgeronde indica krachtpatser die we nu kennen!

KWEEKEIGENSCHAPPEN

Dus, hoe presteert ze? Nou, wij vonden dat ze wat langzaam op gang kwam, maar na een paar weken vegetatieve groei, voerde ze de snelheid op. Omdat ze indica dominant is, ontwikkelt ze een compact postuur, maar met genoeg ruimte om voldoende licht door de bladeren te laten. Tijdens de bloei (die ongeveer 7 weken duurt), produceert ze zeer dichte, harde toppen over de gehele plant, maar ook wat glorieus uitziende, met hars bedekte, hoofd cola's. Ze levert niet de grootste opbrengst, maar de kwaliteit van haar marihuana (waar we zo dieper op ingaan) maakt dit meer dan goed. Daarom is Bubba's Gift zonder twijfel een strain voor connaisseurs, die de voorkeur geven aan marihuana van topkwaliteit in plaats van kwantiteit. Omdat Bubba's Gift snel bloeit, kan het lastig zijn haar buiten te kweken. Ze heeft een late start nodig, zo aan het eind van mei of begin juli, om te verzekeren dat ze niet te vroeg piekt.

SMAAK

We gaan door naar de marihuana zelf. Wat als eerste moet worden vermeld over Bubba's Gift, is dat haar smaak prikkelend is. Ze zal zonder twijfel elke kweekruimte laten stinken zodra ze gaat bloeien. De smaak zelf is vochtig en kruidig, met wat sterke, exotische en fruitige overtonen, gemengd met een klein beetje diesel/brandstofachtige zaligheid. Dit is absoluut een strain voor diegenen die de smaakpapillen willen verwennen.

EFFECT

Een krachtige, maar extreem functionele high gaat hand in hand met die geweldige smaak. Bubba's Gift voorziet de geest van motivatie, stimuleert de geest en verlaagt sociale remmingen om een zeer plezierige, enthousiaste ervaring te creëren. Dit maakt haar ideaal als je zaken gedaan wil krijgen, zoekt naar inspiratie of tijd doorbrengt met vrienden.

CONCLUSIE

Bubba's Gift is pure verwenning voor de zintuigen. Hoewel ze wat langzaam op gang komt en een gemiddeld grote oogst levert, maakt ze dit meer dan goed met haar snelle bloeiperiode, bizar krachtige smaak en sterke, mentale high. Er zullen er maar weinig zijn die door Bubba's Gift worden teleurgesteld; ze is een ware sensatie!

Luke Sholl
Luke Sholl
Luke Sholl schrijft al meer dan tien jaar over cannabis, het gezondheidspotentieel van cannabinoïden en de positieve invloed van de natuur. Hij werkt voor diverse op cannabinoïden gerichte websites en publiceert gevarieerde digitale content, ondersteund door gedegen technische kennis en grondig onderzoek.
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken