Blog
Top 10 Festival Accessoires
3 min

Top 10 Festival Accessoires

3 min

Het is voor velen het leukste wat er is: samen met vrienden een festival bezoeken om de tijd van je leven te hebben. Maar wat neem je allemaal mee, naast alle basisbenodigdheden? Haal het maximale uit je festivalervaring met onze outfit accessoires en essentials. Nu beschikbaar!

De zomer staat voor velen gelijk aan één ding: het festivalseizoen. Want wat is er nu beter dan met je vrienden in de zon genieten van een koud biertje, terwijl je op een kunst- of muziekfestival de tijd van je leven beleeft? Wel moet je je eerst voorbereiden door de juiste kleding en bijbehorende accessoires te kiezen. Daarom hebben wij een lijstje samengesteld met festivalbenodigdheden die je echt niet kunt missen!

Top 10 festival outfit accessoires

Top 10 Festival Outfit Accessoires

Ongeacht je stijl, budget en het soort festival dat je bezoekt, weten we zeker dat deze tien accessoires je festivalervaring enorm zullen verrijken. De vraag is alleen: wat kies je?

1. Vissershoed

Vissershoed

De vissershoed, ook wel 'bucket hat' genoemd, bestaat ongeveer al sinds 1900. De laatste tijd is het echter weer een zeer populair modeaccessoire onder festivalgangers geworden. En geef ze eens ongelijk. Want een vissershoedje is niet alleen uitstekend om de zon uit je gezicht te houden, maar ziet er ook nog eens fraai uit. Koop deze variant met het Zamnesia-logo als je echt op wilt vallen!

2. Grappige zonnebril

Grappige Zonnebril

Deze grappige zonnebril slaat twee vliegen in één klap: het is een geweldige toevoeging aan je festival look en hij beschermt je ogen tegen zonlicht. Laat je van je leukste kant zien door je persoonlijke stijl helemaal af te maken met deze bril, waar je ook naartoe gaat. Bovendien kom je met de opklapbare buitenste glazen direct in de festivalstemming. Koop er een aantal voor je vrienden en jezelf, zodat iedereen kan lachen.

3. Heuptasje

Heuptasje

Berg al je benodigdheden op in dit handige heuptasje. Dit accessoire kun je makkelijk om je middel of over je schouder dragen en biedt genoeg ruimte voor al je festival essentials: of het nu geld, zonnebrandcrème, of wat wiet is (zolang dat wenselijk is, natuurlijk!). Bovendien is dit heuptasje voorzien van het Zamnesia-logo om je liefde voor je favoriete webshop op elk festival te laten zien.

4. Glowsticks

Glowsticks

Wanneer de zon onder is, verlaat iedereen het festival en is het tijd om weer huiswaarts te gaan, toch? Nee, natuurlijk niet! Iedereen weet dat het feest pas echt losbarst zodra de nacht valt. Wat licht in de duisternis brengen, kan dan zeker geen kwaad. Bevestig deze glowsticks om je pols en feest de hele nacht door!

5. Waaier

Waaier

Het is geen geheim dat het op zomerse festivals erg warm en benauwd kan worden. Natuurlijk willen we dan allemaal wel bij een airco staan of genieten van een heerlijk briesje, maar soms heb je die luxe gewoon niet. Dan komt deze waaier perfect van pas. Dit tijdloze accessoire lijkt op het eerste gezicht misschien wat primitief, maar werkt uitstekend. En wanneer je weer afgekoeld bent, vouw je hem gewoon op en stop je hem in je tas, zodat je hem de volgende keer weer kunt gebruiken.

6. Caleidoscoop bril

Caleidoscoop Bril

Bekijk de wereld op een geheel andere manier met deze caleidoscoop bril. Draag hem tijdens een festival of rave om je trippy kant extra te benadrukken. Met deze bril krijgt elk feest een andere dimensie, zodat je nog intenser geniet! Zodra je genoeg hebt van deze ongelooflijke bril (of weer nuchter geworden bent), kun je hem inklappen en in je zak steken.

7. Partydop

Partydop

De bescheiden Partydop is een ongekend populair festival accessoire. Hij ziet er misschien niet bijzonder indrukwekkend uit, maar is soms echt een redder in nood. Hoe vaak gebeurt het wel niet dat je op een festival een flesje drinken koopt waar vervolgens het dopje van verwijderd is? Met dank aan de Partydop is dat probleem gelukkig nu verleden tijd. Gebruik deze universele dop zodat je je flesje kunt navullen en voorkom dat je knoeit of dat er ongewenste dingen in je drinken worden gestopt. Bovendien heeft de Partydop een speciale sleutelring, waarmee je hem altijd bij je kunt houden!

8. Poncho

Poncho

Hoe graag we het ook zouden willen, niemand kan goed weer beloven. Soms wordt de festivalsfeer behoorlijk verpest wanneer het weer omslaat en de regen plotseling met bakken uit de lucht komt vallen. Natuurlijk kun je een lompe regenjas meenemen, maar als het dan weer droog is, loop je er ongemakkelijk mee te sjouwen. Kies in plaats daarvan een poncho om jezelf droog te houden, terwijl anderen rennen om te schuilen. Laat je festivalstemming niet bederven door een beetje regen!

9. Oordopjes

Het is bekend dat muziekfestivals behoorlijk luidruchtig kunnen zijn. Hoewel je er op het moment zelf misschien niet bij stilstaat, dien je de risico's van gehoorschade en tinnitus niet te onderschatten. Natuurlijk willen we je niet de les lezen, maar een setje oordoppen kan op een festival geen kwaad. Ben je weer eens op een feest waar het volume tamelijk hoog staat? Doe dan gewoon deze oordoppen in om potentiële gehoorschade te voorkomen.

10. Stash scrunchie

Stash Scrunchie

Tot slot op onze lijst met essentiële festival accessoires deze stash scrunchie. Drie keer raden waar je hem voor kunt gebruiken! Dankzij dit handige item houd je je stash tijdens het hele festival binnen handbereik (mits je haar dat toelaat, uiteraard!). De scrunchie heeft een discrete rits en genoeg ruimte om je favoriete kruid in op te bergen. Of je hem nu in je haar of om je arm draagt, hiermee is je stash altijd veilig.

Maak je nu klaar voor het festivalseizoen!

Ben je na deze lijst met outfit accessoires helemaal voorbereid om naar het festival te gaan? Zo niet, maak je dan geen zorgen! Wij staan je graag te hulp. Bezoek gewoon de Zamnesia webshop voor alle festivalbenodigdheden van deze lijst en nog veel meer! Maak je keuze uit talloze artikelen en ga helemaal in stijl naar je favoriete festival of rave. Op festivals maak je herinneringen voor het leven, dus zorg dat je goed voorbereid bent en geniet volop!

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Headshop Producten
Zoeken in categorieën
of
Zoeken