Blog
Cannabis Soorten Waar Je Niet De Munchies Van Krijgt?
1 min

Cannabis Soorten Waar Je Niet De Munchies Van Krijgt?

1 min

De snel opkomende cannabis industrie, die altijd op zoek is naar nieuwe manieren om te innoveren, probeert een cannabis te ontwikkelen waar je niet de munchies van krijgt.

De cannabis markt, zeker op plaatsen waar cannabis nu legaal is, is een bloeiende industrie waarin zeker geld te verdienen valt, als je nu instapt. Stel je voor dat je dit kan combineren met de dieet industrie, die ook nog eens goed is voor miljoenen. Nou, dat is precies wat een ondernemer van plan is.

Volgens onderzoek van GW Pharmaceuticals, lijkt de cannabinoïde THCV de eetlust te onderdrukken. Hoewel deze cannabinoïden niet meer in alle soorten voorkomt, zijn er nog steeds een aantal die het wel bevatten. Bethenny Frankel, oprichter en meesterbrein van het merk 'Skinnygirl', een merk dat alcoholische, caloriearme drankjes produceert, wil dit benutten en haar eigen variant muchies vernietigende, eetlustonderdrukkende cannabis ontwikkelen in gebieden waar het nu legaal is.

Haar ondernemersgeest verdient zeker een applaus en ook haar vermogen in te springen in een mogelijk gat in de markt, maar is dit echt haalbaar? Natuurlijk kan THCV op zich in staat zijn de eetlust te onderdrukken, maar dit gebeurt wanneer het geïsoleerd is. Cannabis is een extreem complexe plant en de honderden bestanddelen werken allemaal op een bepaalde manier samen. Hoewel THCV de eetlust kan onderdrukken, kan het in combinatie met de gouwe ouwe THC een compleet ander effect hebben!

Hoe dan ook, lijkt het erop dat eetlust onderdrukkende cannabis een onderdeel is in de industrie die er zeker gaat komen, of het nu werkt of niet. Dus houd je ogen open en een korreltje zout bij de hand!

Als je interesse hebt zelf een beetje "onderzoek" te doen naar de zaak, zoek dan daar soorten met een hoog THCV gehalte. Cannabis varianten, waarvan bekend is dat ze een aanzienlijke hoeveelheid THCV bevatten zijn Blue DreamDurban Poison, XJ-13 en Doug's Varin. Of ze genoeg bevatten om selectief te worden gekweekt voor een krachtigere hoeveelheid is onbekend, maar het kan een goede start zijn!

Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Ordoñez bezit een AB Mass Media and Communications-diploma. Deze ervaren schrijver draait al 13 jaar mee en voorziet de lezer sinds 2017 van cannabisgerelateerde content. Hij heeft zijn diepgaande kennis over het onderwerp opgebouwd door persoonlijke ervaringen en nauwgezet onderzoek.
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken