Blog
Frisian Duck (Dutch Passion) feminized
2 min

Frisian Duck: Een Nieuwe En Revolutionaire Strain Van Dutch Passion

2 min

De meesterbreinen bij Dutch Passion hebben net een nieuwe en ongewone cannabis soort uitgebracht en hier word je zeker enthousiast van!

Een van de grootste zorgen van elke cannabis kweker is discretie. Zelfs de meest onwetende buurman weet hoe een cannabis plant eruitziet en je groene schoonheden verborgen houden heeft altijd de hoogste prioriteit. Nou, Dutch Passion heeft net een soort uitgebracht die veel kan doen om jou hiermee te helpen. Ze heet Frisian Duck, kijk eens naar haar bladeren.

Dit is echt geen grapje, het is een heuse nieuwe soort! Dutch Passion heeft een cannabis variant gekweekt met unieke verweven bladeren, waardoor ze bijna onherkenbaar is als cannabis plant, tot het moment waarop ze bloeit, maar zelfs dan zullen mensen twee keer moeten kijken!

Het is een ware revolutie in het kweken en de genetica van cannabis en het zal een krachtig wapen zijn in de handen van elke kweker, maar vooral guerrilla kwekers. Ze kan comfortabel rondhangen in een hoekje van elke tuin, veld of bos, zonder dat ze teveel aandacht trekt.

Frisian Duck (Dutch Passion) feminized

(25)
Ouders: Frisian Dew x DucksFoot
Genetica: Indica-dominant
Bloeitijd: 8-9 weken
THC: 7%
CBD: Onbekend
Bloei soort: Fotoperiode

Je vraagt je wellicht af hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen? Nou, dankzij slim telen en een behoorlijk unieke ouder. Frisian Duck is verkregen uit een combinatie van Frisian Dew en Ducksfoot. Met name de Ducksfoot is hier interessant, omdat dat de soort is die verantwoordelijk is voor deze unieke uitstraling. Je hebt misschien al eerder van Ducksfoot gehoord, want deze soort is reeds een aantal jaren verkrijgbaar. De reden dat je haar niet vaak ziet is echter dat ze enorm moeilijk te stabiliseren is, waardoor ze niet rendabel was voor de commerciële markt. Tot nu dan. Door het kruisen van Frisian Dew met Ducksfoot, is het Dutch Passion gelukt haar te stabiliseren en op te kweken tot hun nieuwe all-star, super discrete soort: Frisian Duck.

Naast het feit dat deze strain erg onopvallend is, is Frisian Duck ook een makkelijke en sterke strain, waardoor het een goede keuze is voor beginners om de kneepjes van het vak te leren kennen. Ze komt in een gefeminiseerde variant welke meestal rond oktober klaar is om te oogsten, of na 8 weken van bloei wanneer deze binnen gekweekt wordt. Ze kan groeien tot een hoogte van circa 2,5 meter outoor en 1,5 meter indoor. Ook al is ze vrij groot, dankzij haar bladeren, zal ze niet uitsteken en/of opvallen.

Wanneer ze gerookt wordt, produceert Frisian Duck een pittige, maar toch een fris citrusachtige aroma en smaak. De high zelf is een cerebrale high, die zorgt voor een onstuimig en bruisend gelukzalig gevoel – wat ideaal is voor algemene rust en een ontspanningssessie, met of zonder vrienden.

We zijn erg enthousiast over deze strain, en we hopen dat jij dat ook zal zijn. Stel je alleen al de potentie van deze nieuwe schoonheid voor. Nu dat Ducksfoot is gestabiliseerd in de vorm van Frisian Duck, kon het inluiden van een geheel nieuwe reeks van onopvallende strains niet uitblijven. Het feit dat Frisian Duck een royale opbrengst produceert van topkwaliteit is gewoon een bonus!

Frisian Duck is nu online beschikbaar in onze Zamnesia webshop, maar 'get them while they're hot!' Want deze strain gaat zeker een hardloper worden.

Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Ordoñez bezit een AB Mass Media and Communications-diploma. Deze ervaren schrijver draait al 13 jaar mee en voorziet de lezer sinds 2017 van cannabisgerelateerde content. Hij heeft zijn diepgaande kennis over het onderwerp opgebouwd door persoonlijke ervaringen en nauwgezet onderzoek.
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken