Frisian Duck (Dutch Passion) feminized

(23)

De naam Frisian Duck refereert aan de vorm van haar zwemvliesbladeren, die op de pootafdruk van een eend lijken. Dit geeft Frisian Duck een zeer ongebruikelijk uiterlijk; met name tijdens de groeiperiode zullen de meeste mensen haar niet als een cannabisplant herkennen! De perfecte soort voor de bezorgde guerrillakweker! Frisian Duck heeft een bloeitijd van 8 weken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (23)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Dutch Passion - Frisian Duck: Haar zwemvliesbladeren maken van haar een perfecte guerillaplant

Frisian Duck is absoluut geen lelijk eendje, haar naam verwijst naar de vorm van haar bladeren, die voor een cannabisplant nogal ongebruikelijk en exceptioneel is. Tijdens de groeifase lijken de zwemvliesbladeren op die van een esdoorn of de pootafdruk van een eend. Dit is precies de eigenschap waar guerrillakwekers naar op zoek zijn, want zelfs bij een hoogte van 2,5 meter valt ze vaak niet eens op. Pas tijdens de bloei beginnen sommige van de bovenste bladeren een gelijkenis met gewone wietbladeren te vertonen. Als je haar in een hoek van je tuin plant (of ergens in de natuur) waar ze alleen vanuit de verte gezien kan worden, zal ze met moeite als een wietplant herkend worden. Zoals altijd is het dus erg belangrijk om de juiste plek uit te zoeken als je discreet wilt kweken. Als je haar binnen kweekt, bereikt deze absoluut unieke plant een hoogte van 1,5 meter.

Het resultaat van de kruising van Frisian Dew met DucksFoot is een robuuste en makkelijk te weken plant die de vorm van een typische kerstboom heeft. Haar kleuren kunnen enorm variëren tijdens de bloei. In de binnenkweek kun je een bloeitijd van 8 weken verwachten. Kweek je haar buiten, dan zal ze begin oktober (april in het zuidelijke halfrond) de rijpheid bereiken. De oogst van Frisian Duck geeft een pittige geur van dennen, citrus en frisse bossen af. De smaak van de rook is net zo pittig en fris en geeft een verfrissende en cerebrale stimulatie.

In de online cannabisgemeenschap wordt al enige tijd over DucksFoot en haar zwemvliesbladeren gesproken; de eerste (kweek)verslagen dateren uit 2007. Verschillende zaadbedrijven hebben geprobeerd om deze soort te stabiliseren om de resultaten te verbeteren, zodat ze geschikt zou worden voor de commerciële markt. Al die pogingen zijn helaas mislukt, tot nu toe dan! Geef Frisian Duck van Dutch Passion een kans en laat je verbazen!

Frisian Duck (Dutch Passion) feminized Product Informatie
Merk Dutch Passion
Ouders Frisian Dew x DucksFoot
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 7%
Hoogte (Indoor) 150cm
Hoogte (Outdoor) 250cm
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (23)
  (23)
  View all reviews
  08/Jun/2022

  Frisian duck
  Prima zaden,allemaal uitgekomen

  J. S.
  26/Oct/2021

  5 étoiles, superbe variété !!!
  Un violet envoûtant et de la discrétion ! Plant plutot petit mais bien fourni. L'herbe à un goût et une odeur incroyable. Elle ne ressemble à rien d'autre. Le goût est très florale et agréable en bouche. Je recommande cette variété qui est également très résistante au moisissure.

  C. B.
  22/Mar/2021

  Carton plein !!!
  Paquet de 3 graines, les 3 ont germé nickel.. DUTCH PASSION semencier très sérieux !! Je recommande vivement.

  T. M.
  23/Nov/2020

  Wow
  Wow

  A. D.
  22/Sep/2020

  Frisian duck
  Topzaad

  G. V.
  11/Jun/2020

  Nice job
  8 days for delivery (to italy) 30/30 seeds born! Excellent.

  F. C.
  01/Jul/2019

  Zeer discrete en sterke planten lijkt mij
  Momenteel is er een camping feestje aan de gang in de tuin, de tenten staan net naast de Frisian Ducks, geen kat die wat in het oog heeft. De plantjes doen het erg goed. 3 op 3 is uitgekomen en stevig beginnen groeien van de meet af. Het jonge plantje heeft ook een bijzondere harde regen en hagelstorm zonder probleem overleeft. Ben heel erg benieuwd naar de oogst.

  S. B.
  06/May/2019

  Frisian Duck (Dutch Passion) feminized
  Met deze strain heb ik een heel goeie ervaring gehad.Alle zaadjes probleemloos uitgekomen en hele mooie dikke toppen kunnen snoeien van deze Frisian Duck (buitenkweek) ,Natuurlijk veel geluk gehad met de mooie zomer van 2018. De bladeren van deze plant geeft je een gerust gevoel,vooral tegenover buurmannen die nogal eens graag in je tuin kijken.De smaak is gewoonweg heerlijk en de cerebrale high van deze weed laat je lekker ontspannen na een harde werkdag. Ik heb er terug besteld voor dit jaar! Thx Zamnesia!

  W. B.
  03/Apr/2019

  Outdoor
  OK

  M. M.
  27/Aug/2018

  Geweldig
  Twee planten opgekomen van de drie en die staan nu vol lekkere paarse toppen in de tuin af te bloeien. 3 stekken genomen en in het bos gezet tussen de lage struiken. Zijn toch nog 1.5 meter geworden en je ziet ze echt niet .

  E. O.
  17/Jul/2018

  Strong genetic and very stealth
  Those beauties grows very well, and are very stealthy with this shape of leaves. Low but nice smell. 3/3 germinated, would buy again !

  P. F.
  07/Jun/2018

  Bladeren
  Ongeloofelijk discreet

  L. V.
  06/Nov/2017

  prachtige planten
  mooie planten, een goeie opbrenger van mooie buitenwiet!

  I. N.
  27/Jun/2017

  5 stars… for now
  The seed germinated incredibly fast and looks like it's in great health conditions. I think and I hope it will give a great yield.

  F. R.
  05/May/2017

  Astrein
  Wächst was langsamer aber dafüf stabiel und gleichmässig die pflanze ist nich erkennbar;)

  B. A.
  14/Jun/2016

  Prima
  Snelle levering. Zorgvuldig verpakt. Leuk om een gratis zaadje bij te krijgen en goede ontkieming van de zaadjes. Fryslân duck is een leuke plant die er echt niet uit ziet als een wietplant maar er zeer zeker eentje is aan de geur te ruiken.

  H. V.
  22/Mar/2016

  Pas mal ;)
  Discrète et élégante. Planté dans pot de 41L en extérieur dans le sud. Mon proprio est commissaire et ne se doute de rien pour l'instant. Entre les tomates et les piments parfait ;) On verra en octobre pour la récolte ;)

  C. C.
  22/Sep/2015

  snel
  De zaden zijn snel geleverd 3van de 3zaden zijn uitgekomen de plant groeit zeer snel vooral in volle grond!!!

  B. C.
  15/May/2015

  sterk
  Zeer snelle discrete verzending. 3 van de 3 zaadjes uitgekomen, staan nu in P9 potjes hun eerste blaadjes te ontwikkelen. Zeer sterke planten. Nu maar hopen op een mooie opbrengst...

  R. D.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Frisian Duck (Dutch Passion) feminized
Frisian Duck (Dutch Passion) feminized
Frisian Duck (Dutch Passion) feminized
Frisian Duck (Dutch Passion) feminized
Frisian Duck (Dutch Passion) feminized
Frisian Duck (Dutch Passion) feminized
Frisian Duck (Dutch Passion) feminized
Frisian Duck (Dutch Passion) feminized