Blog
Alles over Dutch Passion: Een blik op hun meest populaire cannabis soorten
2 min

Alles over Dutch Passion: Een blik op hun meest populaire cannabis soorten

2 min
Products Seedshop

Als een van de grote jongens onder de Nederlandse cannabis kwekers, ligt de lat altijd hoog voor Dutch Passion. Van hun soorten wordt wereldwijd genoten. Hier zijn een aantal van hun meest populaire.

Dutch Passion heeft een rijke geschiedenis in het kweken van cannabis en is een van de oudste, Nederlandse zadenbanken. Door de jaren heen hebben ze gewerkt met wat van de beste genen op de markt en ze gebruikt om meesterlijke cannabis soorten samen te stellen. Dus we dachten dat het verstandig was om wat dieper in te gaan op een aantal van hun populaire soorten, waarin we aangeven wat ze zo speciaal maakt.

AutoMazar

AutoMazar

De originele Mazar stond voorheen bekend als Afghan/Skunk en was het resultaat van een kruising tussen twee extreem populaire Indica soorten. Ze werd daarna enorm berucht en won meerdere prijzen. Met de stijging in populariteit van autoflowering soorten, was het voor Dutch Passion alleen maar logisch de schoonheid van Mazar te vangen in een autoflowering soort, toepasselijk AutoMazar genoemd. Deze autoflowering variant ontstond uit een rechtstreekse mix van Mazar en Ruderalis genen, waaruit een eenvoudig te kweken, hoogproductieve en krachtige soort is ontstaan. AutoMazar ontwikkelt zich van zaad tot oogst in 11 weken en produceert een overvloed aan superkleverige toppen die een mellow en ontspannende Indica high opwekken. Ze wordt slechts 80cm hoog en dit maakt haar een ideale keuze voor kwekers met ruimtegebrek. Als het om auto's gaat, is ze een klassieker.

Hollands Hope

Hollands Hope

Hollands Hope is een feminized, pure Indica met een extreme weerstand. Zoals de naam al suggereert, is ze ideaal om buiten te worden gekweekt in de koudere regionen van Europa, zoals Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Buiten kan ze wel 2m hoog worden en extreme hoeveelheden toppen produceren; tot wel 1000g/plant onder ideale omstandigheden. Omdat ze een pure Indica is, wekt Hollands Hope een diep ontspannende, lichamelijke stone op, terwijl aardse aroma's tijdens het roken worden geproduceerd. Een geweldige keuze voor iedereen die zijn kweekvaardigheden wil testen in de wijde natuur.

Frisian Dew

Frisian Dew

Wederom een soort die bedoeld is om buiten te kweken in de koudere regionen van Europa. Frisian Dew is een 50/50 hybride met goed afgeronde eigenschappen. Ze zal buiten floreren en is zeer veerkrachtig, heeft een hoge weerstand tegen schimmel en is vergevingsgezind als het gaat om beginnersfouten. Dit maakt haar een geweldige keuze voor beginnende buitenkwekers. Dankzij de hybride genen in Frisian Dew, begint de opgewekte high als een vrolijke, opwekkende, cerebrale rush die opgevolgd wordt door een lichamelijke, ontspannende stone, zodat gebruikers kunnen genieten van het beste van beide werelden.

Frisian Duck

Frisian Duck

Frisian Duck bevat wat Frisian Dew genen en ze is een van de meest ongewone cannabis soorten die we ooit hebben gezien. Ze is de ultieme keuze voor mensen die zoeken naar subtiele en discrete planten. Wat deze soort zo bijzonder maakt, is haar verschijning. Tot ze bloeit, ziet ze er totaal niet uit als een cannabis plant en zelfs daarna is het niet helemaal duidelijk. Ze produceert verweven bladeren, die eerder lijken op esdoorn bladeren dan de typische cannabis waaierbladeren. Dit betekent dat buitenkwekers Frisian Duck kunnen kweken en er veel meer op kunnen vertrouwen dat ze hun onderneming voor zichzelf kunnen houden. De toppen van Frisian Duck hebben een licht citrusachtig aroma en wekken een plezierige en vrolijke, cerebrale high op. Ze is een waar wonder!

Think Different

Think Different

Think Different is een bekroonde, Sativa dominante autoflowering soort met een behoorlijk indrukwekkende opbrengst. Ze heeft een genetische achtergrond in de beruchte AK-47 soort, die bijgeslepen en gevormd is in samenhang met een Ruderalis om deze titaan van de auto wereld te produceren. Verwacht opbrengsten tot 500g/m², eenvoudige groei, een doorlooptijd van 10 weken van zaad tot oogst en een krachtige, Sativa-dominante, cerebrale high. Absoluut een eersteklas keuze voor auto kwekers!

Dit is slechts een greep uit het aanbod van geweldige soorten van Dutch Passion. Deze zadenbank blijft maar innoveren en zoekt continu naar nieuwe en interessante manieren om cannabis genen toe te passen en de cannabis gemeenschap ten goede te veranderen. We kunnen niet wachten om te ontdekken wat ze in de toekomst nog zullen produceren!


Read more about
Products Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken