Blog
Dutch Passion
4 min

Alles Over Dutch Passion: Een Blik Op Hun Meest Populaire Cannabis Soorten

4 min

Als een van de grote jongens onder de Nederlandse cannabis kwekers, ligt de lat altijd hoog voor Dutch Passion. Van hun soorten wordt wereldwijd genoten. Hier zijn een aantal van hun meest populaire.

Dutch Passion heeft een rijke geschiedenis in het kweken van cannabis en is een van de oudste, Nederlandse zadenbanken. Door de jaren heen hebben ze gewerkt met wat van de beste genen op de markt en ze gebruikt om meesterlijke cannabis soorten samen te stellen. Dus we dachten dat het verstandig was om wat dieper in te gaan op een aantal van hun populaire soorten, waarin we aangeven wat ze zo speciaal maakt.

Je kunt al je Dutch Passion zaden aanschaffen in deze wonderbaarlijke verpakkingen. De blikjes hebben een scharnierend deksel en een doorzichtig raampje. De naam Dutch Passion is gekerfd in het deksel en de blikjes hebben een metalen afsluiting, wat ze vrij uniek en onderscheidend maakt, waardoor ze bijna onmogelijk te vervalsen zijn.

De blikjes kunnen worden hergebruikt om je joints, extracten, hasj, wiet, vloei, etcetera, in te bewaren. Ze houden ook goed vocht tegen en zijn een goed bewaarmiddel voor je zaden op de langere termijn. Een werkelijk ideale oplossing die als Dutch Passion collector's item zijn sentimentele waarde blijft behouden.

AutoMazar

AutoMazar (Dutch Passion)

De originele Mazar stond voorheen bekend als Afghan/Skunk en was het resultaat van een kruising tussen twee extreem populaire Indica soorten. Ze werd daarna enorm berucht en won meerdere prijzen. Met de stijging in populariteit van autoflowering soorten, was het voor Dutch Passion alleen maar logisch de schoonheid van Mazar te vangen in een autoflowering soort, toepasselijk AutoMazar genoemd. Deze autoflowering variant ontstond uit een rechtstreekse mix van Mazar en Ruderalis genen, waaruit een eenvoudig te kweken, hoogproductieve en krachtige soort is ontstaan. AutoMazar ontwikkelt zich van zaad tot oogst in 11 weken en produceert een overvloed aan superkleverige toppen die een mellow en ontspannende Indica high opwekken. Ze wordt slechts 80cm hoog en dit maakt haar een ideale keuze voor kwekers met ruimtegebrek. Als het om auto's gaat, is ze een klassieker.

bekijk product

Hollands Hope

Hollands Hope (Dutch Passion)

Hollands Hope is een feminized, pure Indica met een extreme weerstand. Zoals de naam al suggereert, is ze ideaal om buiten te worden gekweekt in de koudere regionen van Europa, zoals Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Buiten kan ze wel 2m hoog worden en extreme hoeveelheden toppen produceren; tot wel 1000g/plant onder ideale omstandigheden. Omdat ze een pure Indica is, wekt Hollands Hope een diep ontspannende, lichamelijke stone op, terwijl aardse aroma's tijdens het roken worden geproduceerd. Een geweldige keuze voor iedereen die zijn kweekvaardigheden wil testen in de wijde natuur.

bekijk product

Frisian Dew

Frisian Dew (Dutch Passion)

Wederom een soort die bedoeld is om buiten te kweken in de koudere regionen van Europa. Frisian Dew is een 50/50 hybride met goed afgeronde eigenschappen. Ze zal buiten floreren en is zeer veerkrachtig, heeft een hoge weerstand tegen schimmel en is vergevingsgezind als het gaat om beginnersfouten. Dit maakt haar een geweldige keuze voor beginnende buitenkwekers. Dankzij de hybride genen in Frisian Dew, begint de opgewekte high als een vrolijke, opwekkende, cerebrale rush die opgevolgd wordt door een lichamelijke, ontspannende stone, zodat gebruikers kunnen genieten van het beste van beide werelden.

bekijk product

Frisian Duck

Frisian Duck (Dutch Passion)

Frisian Duck bevat wat Frisian Dew genen en ze is een van de meest ongewone cannabis soorten die we ooit hebben gezien. Ze is de ultieme keuze voor mensen die zoeken naar subtiele en discrete planten. Wat deze soort zo bijzonder maakt, is haar verschijning. Tot ze bloeit, ziet ze er totaal niet uit als een cannabis plant en zelfs daarna is het niet helemaal duidelijk. Ze produceert verweven bladeren, die eerder lijken op esdoorn bladeren dan de typische cannabis waaierbladeren. Dit betekent dat buitenkwekers Frisian Duck kunnen kweken en er veel meer op kunnen vertrouwen dat ze hun onderneming voor zichzelf kunnen houden. De toppen van Frisian Duck hebben een licht citrusachtig aroma en wekken een plezierige en vrolijke, cerebrale high op. Ze is een waar wonder!

bekijk product

Think Different

Think Different (Dutch Passion)

Think Different is een bekroonde, Sativa dominante autoflowering soort met een behoorlijk indrukwekkende opbrengst. Ze heeft een genetische achtergrond in de beruchte AK-47 soort, die bijgeslepen en gevormd is in samenhang met een Ruderalis om deze titaan van de auto wereld te produceren. Verwacht opbrengsten tot 500g/m², eenvoudige groei, een doorlooptijd van 10 weken van zaad tot oogst en een krachtige, Sativa-dominante, cerebrale high. Absoluut een eersteklas keuze voor auto kwekers!

Dit is slechts een greep uit het aanbod van geweldige soorten van Dutch Passion. Deze zadenbank blijft maar innoveren en zoekt continu naar nieuwe en interessante manieren om cannabis genen toe te passen en de cannabis gemeenschap ten goede te veranderen. We kunnen niet wachten om te ontdekken wat ze in de toekomst nog zullen produceren!

bekijk product

AUTO DUCK FEMINIZED

Auto Duck (Dutch Passion)

Een zeer speciale variant, Auto Duck, is populair omdat deze plant niet op cannabis lijkt. Dit komt door haar rafelige bladstructuur in de vorm van een eendenpootje. Ze bestaat van boven tot onder uit gelijkmatige, stevige takken. De takken groeien vol met toppen, waardoor ze goed bestand is tegen schimmels. Auto Duck wordt niet meer dan 70cm hoog en is een geweldige buiten plant met opbrengsten van maximaal 70 gram per plant. Auto Duck is ideaal voor in de stad, voor kleinere tuinen en balkons, en voor verborgen plantages.

Als kruising tussen de enorm populaire Frisian Duck en Auto White Widow, is Auto Duck een krachtige soort met langdurige effecten, nu feminized verkrijgbaar. Ze groeit in de meeste omstandigheden goed, heeft een maximale levenscyclus van ongeveer 90 dagen als je haar buiten kweekt, maar binnen kan ze nog sneller groeien. Ze is een geweldige autoflowering variant voor beginnende kwekers en voor iedereen die resultaten wil zien terwijl die verborgen blijven voor anderen!

bekijk product

AUTO GLUEBERRY OG FEMINIZED

Auto Glueberry OG Feminized (Dutch Passion)

Net als haar grotere fotoperiode zus, is Glueberry OG Auto een kruising tussen Gorilla Glue en een OG, die is gekruist met een Auto Blueberry voor autoflowering versies. Het resultaat: een spectaculaire en goede autoflower die voor iedereen super gemakkelijk is om te kweken. Met dezelfde smaakkwaliteit als die van haar ouders, is de nu feminized versie van de Auto Glueberry OG zeer populair dankzij haar sterke sativa-dominante kracht.

Als wonderbaarlijke kruising is Auto Glueberry OG Feminized zeer geschikt voor SOG- of ScrOG-methoden om het maximale uit haar al meer dan royale opbrengsten te halen. Alles wat ze nodig heeft, zijn de basisvoedingsstoffen, licht en water, en ze is in ongeveer 11 weken klaar om te worden geoogst. Deze krachtige sativa-kruising is geschikt voor kwekers van alle niveaus.

Met haar Aziatische en Amerikaanse smaak mix produceert Auto Glueberry OG Dieselrook die perfect samengaat met de fruitige zoete geur van Blueberry. Een uitstekende combinatie van krachtige smaken en grandioos kweekgemak!

bekijk product

PASSION FRUIT FEMINIZED

Passion Fruit (Dutch Passion)

Passion Fruit van Dutch Passion komt, voor zover mogelijk, dicht in de buurt van een rookbare vrucht. Ze is misschien wel de fruitigste soort die je tegenwoordig kunt krijgen. Haar geweldige aroma en spectaculaire kracht zorgen ervoor dat je van haar gaat houden.

De kwekers van Dutch Passion hebben haar vanuit een geweldige kloon van een speciaal geselecteerde Sweet Pink Grapefruit-moeder verder ontwikkeld. Dutch Passion gaat een stapje verder met deze soort en heeft de kracht en genetica van een oorspronkelijke Orange Bud toegevoegd, wat niet alleen de fruitige smaak heeft versterkt, maar ook de opbrengsten van deze plant naar een hoger niveau heeft getild. Daarnaast is ze nu verkrijgbaar in feminized zaden!

Ze is een geweldige binnen en buiten plant, en doet het ook goed in een kas. Ze staat erom bekend bijna overal te kunnen floreren. Met een fijne korte bloeitijd van slechts 8 weken, is ze geen veeleisende plant en produceert ze mooie toppen, heerlijk voor zelfs de meest ervaren liefhebbers. Ze voorziet iedere kweker van magnifieke toppen.

Voor buitengewone buiten resultaten, is een zonnig klimaat zoals dat in Zuid-Europa optimaal. Bij sommige planten is het THC-gehalte zelfs getest op 20%. Ze is niet alleen fantastisch fruitig en smaakvol, maar zorgt ook voor een langdurige en krachtige high. Een van de fruitigste soorten die er maar zijn! Met haar spectaculaire kracht en geweldige opbrengsten, is dit een eersteklas feminized kruising die op het lijstje van iedere cannabis liefhebber zou moeten staan!

bekijk product

Luke Sumpter
Luke Sumpter
Luke Sumpter heeft een diploma in de Klinische Gezondheidswetenschappen en een passie voor het kweken van planten. Inmiddels werkt hij al zeven jaar als professioneel journalist en schrijver op het gebied van cannabis en de wetenschap.
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken