Top 10 Autoflowering Cannabis Soorten

Gepubliceerd op:
Categorieën : Beoordelingen van soortenBlogTop lijsjtes
Laatst bewerkt :

Top 10 Autoflowering Cannabis Soorten


Geweldige, zware Indica ervaring in combinatie met wat wordt beschouwd als de beste smaak van een autoflowering soort in Pineapple Punch. Het is een snel groeiende plant die weinig onderhoud vraagt en

Top 10 Autoflowering Cannabis Soorten

Gefeminiseerde Pineapple Punch – Auto Seeds

Geweldige, zware Indica ervaring in combinatie met wat wordt beschouwd als de beste smaak van een autoflowering soort in Pineapple Punch. Het is een snel groeiende plant die weinig onderhoud vraagt en ze is betrouwbaar. Gefeminiseerde Pineapple Punch zaden worden ontwikkeld door Auto Seeds, een zaadbank gespecialiseerd in gefeminiseerde autoflowering cannabis.

Gefeminiseerde Amnesia Haze Auto – Royal Queen Seeds

Veel verschillende soorten en telers hebben door de jaren heen genen gekruist om te komen tot Amnesia Haze Automatic wiet (waaronder Ruderalis, waardoor de ervaring zeer cerebraal en Sativa zwaar is, terwijl de bloeitijd minder lang is). Haar uitzonderlijke CBD niveau voegt toe aan de geestverruimende ervaring. Amnesia Haze planten staan erom bekend dat ze groot groeien en lange, onregelmatige toppen ontwikkelen en ze produceren ongeveer 140 gram (5 oz) per zaadje.

Gefeminiseerde 60 Day Wonder – DNA Genetics

De 60 Day Wonder is een andere snelle soort en ze produceert een grote opbrengst. Ze is klaar voor de oogst in, zoals de naam al doet vermoeden, ongeveer 60 dagen. Deze soort van DNA Genetics is een interessante kruising van de soort William Wonder en Ruderalis en is zeer gelukkig in zowel de binnen- als de buitenteelt.

Gefeminiseerde Auto Blueberry – Dutch Passion

Een volledig verzadigende rook ervaring en een sterke, rustgevende geur.  Groeit zeer snel in slechts 70 dagen. Deze verbazingwekkende soort werd verkregen door Dutch Passion door het kruisen van de favoriete Blueberry soort met Ruderalis, wat de plant 100% autoflowering maakte. Groeit ook goed op oneven lichtschema’s.

Gefeminiseerde Critical Jack Auto – Dinafem

Dinafem wilde een betere Critical Jack, omdat ze deze zo geweldig vonden. Dus ze kruisten de soort met Roadrunner en Critical Jack Auto werd geboren. Met een opbrengst die hoger is dan haar voorganger en nog steeds een supersnelle bloeitijd, heeft deze soort een sterke aanhang onder de telers.

Gefeminiseerde White Russian Auto – Serious Seeds

Serious Seeds bemoeit zich serieus met een aantal innovatieve kruisingen en experimenteerden met het mixen van de twee giganten AK-47 en White Widow. Hoewel White Russian Auto planten nog steeds sterk kunnen variëren en soms wat inconsistent zijn, werd de soort al snel vrijgegeven, omdat de klanten haar hoge THC gehalte en prachtige uiterlijk vereisten.

Gefeminiseerde Jack Herer Auto – Zambeza

Jack Herer is geliefd bij iedereen (de soort, niet de activist, al weten we zeker dat veel mensen ook van hem houden). De Jack Herer Auto is nu toegevoegd aan de gelederen van Zambeza, die naar verluidt dezelfde eigenschappen heeft als de goede oude Jack Herer. De plant ontwikkelt zicht met een constant THC-gehalte en de soort is relatief eenvoudig te kweken, zelfs voor onervaren telers.

Gefeminiseerde Turbo Jack – AC Genetics

Tijd tussen ontkieming en de eerste lading Turbo Jack: 70 tot 75 dagen. Turbo Jack groeit relatief groot en dicht, met indrukwekkend grote, krachtige toppen. AC Genetics maakte Turbo Jack door het kruisen van Quick Bud met de eerder genoemde Jack Herer.

Gefeminiseerde Auto Skunk Mass – Advanced Seeds

Deze dame wordt geleverd met een sterke muffige smaak en extraatjes van zowel het Sativa als het Indica gevoel. De opbrengst valt niet tegen voor een auto soort. Advanced Seeds maakte Auto Skunk Mass door het kruisen van Critical Mass en Skunk #1, waaraan de soort haar naam te danken heeft; daarna werd Ruderalis toegevoegd (waar je bijna niet fout mee kan gaan).

Gefeminiseerde Sweet Skunk Auto – Sweet Seeds

Sweet Skunk Auto is gekweekt uit zeer krachtige ouders en de enorme hoeveelheid kristallen spreekt voor zich. Sweet Seeds streefde ernaar om een autoflowering soort te kweken die kan rivaliseren qua kracht en kwaliteit met standaard soorten. En met de Sweet Skunk Auto, naderen zij hun doel. De plant blijft kort maar dicht, met een bevredigende opbrengst en verbazingwekkende toppen. Sweet Seeds kruiste Critical Mass Auto en Early Skunk om deze soort te produceren.

Gerelateerde Producten