Auto White Widow (Dutch Passion) feminized

De feminized Auto White Widow van Dutch Passion is de langverwachte autoflowering versie van hun originele White Widow, die ontelbare prijzen heeft gewonnen. Enkele jaren selectief kweken waren nodig om deze automatisch bloeiende versie van een legende te creëren. De planten worden zelden groter dan 100 cm en zijn 70-75 dagen na ontkieming al klaar voor de oogst. Gegarandeerd een krachtige high.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Foto's van klanten (6)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dutch Passion - Auto White Widow: De automatisch bloeiende versie van een ware legende

De feminized Auto White Widow van Dutch Passion is de langverwachte automatisch bloeiende versie van hun originele White Widow, een variëteit die ontelbare prijzen heeft gewonnen en tegenwoordig een van de best verkopende soorten ter wereld is. Om deze hoogrenderende schoonheid te creëren, heeft Dutch Passion gebruik gemaakt van hun legendarische originele White Widow moederplant en vele jaren besteed aan het selectief kweken.

Auto White Widow is makkelijk te kweken en past zich aan iedere kweekmethode aan en levert consistente opbrengsten op, maar de beste resultaten worden bereikt met een diep water opstelling. De struikachtige planten hebben een levendige groei en bereiken een hoogte van 60-100 cm. Tijdens de bloeiperiode scheiden de planten een sterke geur af, dus je kunt beter je koolstoffilters controleren (en misschien ook hoe nieuwsgierig je buren zijn). Auto White Widow is de perfecte plant voor de ongeduldige kwekers, want ze heeft slechts 70-75 dagen nodig van zaadje naar oogst.

Auto White Widow produceert dichte, harde en langgerekte toppen met een mooie, glanzende harslaag en veel witte, zeer lichtgroene en oranje stampers. Buiten kun je 50-150 g/plant verwachten en binnen kan één enkele plant in ervaren handen wel 200+ gram opleveren. De rook van de wiet heeft een frisse, behoorlijk zoete, citrusachtige smaak met een vleugje dennenappel en veroorzaakt een hard aankomende directe high. De krachtige high is mooi gebalanceerd en combineert een aangenaam ontspannend fysiek effect met een intense cerebrale high.

Auto White Widow (Dutch Passion) feminized Product Informatie
Merk Dutch Passion
Ouders White Widow x AutoFem
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC 18%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 100cm
Opbrengst Indoor Tot 250g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 150g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Foto’s van klanten (6)
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto White Widow (Dutch Passion) feminized
Auto White Widow (Dutch Passion) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.