Original Auto White Widow (FastBuds) Feminized

(4)

FastBuds presenteert een verbeterde versie van een ware old-school legende. Deze autoflowering Original Auto White Widow levert haar harsrijke toppen af na slechts 9 weken. Ze is zo eenvoudig te kweken, dat zelfs beginners met succes dit old-school pareltje kunnen telen. Zowel binnen als buiten zijn daarbij goede resultaten haalbaar.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

FastBuds – Original Auto White Widow: Old-school Smaak In Recordtijd

De breeders van FastBuds gaven de prijswinnende White Widow, een van de eerste wietsensaties van de jaren ’80, autoflowering eigenschappen. Het resultaat: Original Auto White Widow. Een genot voor iedereen; van beginnende kwekers tot old-school wietfans, die zo snel mogelijk uitstekende wiet willen.

Original Auto White Widow maakt een grote centrale top aan, met meerdere zijtakken en dunne, lange bladeren. De planten bereiken daarbij een handige hoogte van maximaal 1,1m. Daardoor past deze plant moeiteloos in de meeste ruimtes, of dat nu in de tuin of op je balkon is. Ze racet naar de oogst in een razendsnelle 9 weken vanaf het ontkiemen. In latere bloeistadia kunnen kwekers zich vergapen aan prachtige roze en roodachtige kleuren en glinsterende trichomen. Onder optimale omstandigheden levert Original Auto White Widow maar liefst 500g/m² op. Ze biedt dus een uitstekende productie. Ook genereert ze enorme hoeveelheden hars. Mocht je dus hasj of concentraten willen maken, dan is dit een fantastische keuze!

Original Auto White Widow heeft 20% THC en geeft je positieve en opbeurende gevoelens, maar houdt je helder van geest. Ze biedt daarbij een fijne, motiverende cerebrale roes. Ze is een topkeuze als je lichte bedwelming wenst, maar nog steeds dingen gedaan wilt krijgen. Ook is ze geweldig voor werk of leuke activiteiten. Daarbij geeft ze je levenskracht en nieuwe inzichten en bevordert ze creativiteit.

De soort combineert pittige, aardachtige en muskusachtige tonen met zoete noten voor een complex, overheerlijk aroma. Rook een joint en je ervaart een krachtige combinatie van pikante smaken en fruitige, aardachtige aroma’s. Deze smaak is bijzonder geliefd onder fans van old-school cannabis strains.

Wil je een wietlegende kweken en geweldige resultaten behalen, zonder lang te hoeven wachten? Kijk dan niet verder dan Original Auto White Widow van FastBuds!

Original Auto White Widow (FastBuds) Feminized Product Informatie
Merk Fastbuds
Ouders White Widow Autoflowering
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 20%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 110cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 150-200 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (4)
  (4)
  View all reviews
  02/Jan/2021

  Good Strain
  3/3 germinated, Growing really quick,got a good yield, looking forward to test it. fast and decent delivery.

  V. B.
  09/Jun/2020

  fast, beautiful, and potent
  damn i love this strain it grows so quickly and looks so pretty, also i just got high on this strain for the first time and it's so potent didnt need much to feel hella good

  S. S.
  09/Jun/2020

  Top
  Gerät!

  M. D.
  24/Apr/2020

  Super fast, let's see!
  This one's growing super fast, whitout a lot of effort. It's not ready yet but looks promising.

  J. B.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Original Auto White Widow (FastBuds) Feminized
Original Auto White Widow (FastBuds) Feminized