Blog
Het Maken Van Marihuana Muesli
1 min

Het Maken Van Marihuana Muesli

1 min

Cannabis is niet alleen voor recreatief gebruik. Voor veel mensen is het een onmisbare levenslijn en medicijn. Marihuana toevoegen aan je ontbijt kan ervoor zorgen dat je op een smakelijke, handige en gezonde manier aan een nieuwe dag begint.

Wanneer we het hebben over het dagelijks gebruik van medische marihuana, zullen veel patiënten ook interesse hebben in eetbare producten. Het eten van cannabis, hoewel het inwerken langer duurt, is krachtiger en houdt langer aan dan wanneer cannabis wordt gerookt of gevaporiseerd.

Hier volgt een recept om je eigen smakelijke, gezonde en voedzame Marihuana Muesli te maken. Dit recept is geweldig om je dag mee te beginnen of als een gezond tussendoortje!

Je hebt nodig:

 • Cannabisolie (2 keer je gewone dosering)
 • 40 gram geweekte amandelen
 • 25 gram geweekte walnoten
 • 35 gram zonnebloempitten
 • 4 verse dadels
 • 0,25 tl kaneel
 • een snufje zout

Bereiding:

 1. Met behulp van een keukenmachine, maal je de noten en zaden grof.
 2. Voeg de dadels toe en maal verder tot het de dikte van een pasta heeft.
 3. Doe de mix in een grote kom en voeg de cannabisolie, kaneel en zout toe. Mix alles goed door.
 4. Bekleed een bakplaat/ovenschaal met vetvrij papier.
 5. Schep het muesli mengsel op de plaat/schaal en spreid het dun uit.
 6. Nu moet de mix in de oven om uit te drogen. Voor de beste resultaten, stel je de oven in op 45 graden Celsius en laat je de mix gedurende 10-12 uur drogen. Als je haast hebt, stel je de oven in op 120 graden Celsius en laat je de muesli 20 minuten bakken. Je mengsel is klaar als het goudbruin is.
 7. Haal de muesli uit de oven en laat het afkoelen.

Dat is alles! Je hebt nu een met cannabis doordrenkte snack, klaar om te eten bij je ontbijt of met een beetje yoghurt. Veel plezier met bakken!

Luke Sholl
Luke Sholl
Luke Sholl schrijft al meer dan tien jaar over cannabis, het gezondheidspotentieel van cannabinoïden en de positieve invloed van de natuur. Hij werkt voor diverse op cannabinoïden gerichte websites en publiceert gevarieerde digitale content, ondersteund door gedegen technische kennis en grondig onderzoek.
Headshop Recepten
Zoeken in categorieën
of
Zoeken