Blog
Sappanabis 2015: Een Groot Succes!
1 min

Sappanabis 2015: Een Groot Succes!

1 min

We zijn terug van een heftig weekendje Spannabis 2015 in Barcelona en weer klaar voor actie! Iedereen die onze stand bezocht heeft weer hartelijk bedankt, het was weer ouderwets gezellig!

Het weekend zit erop, dus ook ons weekend op Spannabis en we kunnen niet anders zeggen dan dat het wellicht de beste editie tot nu toe was! Het goede gevoel dat de internationale cannabis community op deze beurs weet los te maken blijft ons verbazen. Dat en de liefde en positieve energie die onze vrienden en fans ons bij de Zamnesia stand ons brachten, heeft ons hart wederom met een voldaan en gelukkig gevoel naar huis laten gaan. We willen dan ook graag van deze gelegenheid gebruiken om iedereen te bedanken voor het delen van hun kennis en ervaringen met Zamnesia. We hebben natuurlijk weer een hoop nieuwe vrienden gemaakt en hopen dat het voor jullie net zo geweldig was!

Wees niet al te teleurgesteld als je niet kon komen, want we hebben een hoop leuke beelden en opnames van onze trip naar Spannabis. We zullen deze dan ook zeer binnenkort met jullie delen zodat je vanuit je luie stoel mee kan genieten!

En vergeet niet dat er volgend jaar natuurlijk gewoon weer een Spannabis is. Met de huidige ontwikkelingen in het wereldwijde softdrugs beleid zou dat nog wel eens de grootste Spannabis aller tijden kunnen worden! Hopelijk tot dan dus. Peace!

Hieronder alvast een aantal indrukken van Spannabis 2015:

Interview met Franco van Greenhouse/Strainhunters

Interview met Franco van Greenhouse Seeds/Strain Hunters

Ongelooflijke goede wiet, hash en cannabis olie overal!

Ongelooflijke goede wiet, hash en cannabis olie overal!

Een rondje op de beurs

Een rondje op de beurs

Lekker dansen op de fijne reggae beats

Lekker dansen op de fijne reggae beats

Luke Sumpter
Luke Sumpter
Luke Sumpter heeft een diploma in de Klinische Gezondheidswetenschappen en een passie voor het kweken van planten. Inmiddels werkt hij al zeven jaar als professioneel journalist en schrijver op het gebied van cannabis en de wetenschap.
Nieuws Zamnesia
Zoeken in categorieën
of
Zoeken