Blog
Bubba Kush (Dinafem) feminized
2 min

Beoordeling: Bubba Kush

2 min

Bubba Kush is een wonderbaarlijke soort en een fantastisch voorbeeld van een goede Indica. Indica liefhebbers komen terug voor meer, vanwege de geweldige opbrengsten en ontspannende highs.

Bubba Kush is een wonderbaarlijke soort en een fantastisch voorbeeld van een goede Indica. Indica liefhebbers komen terug voor meer, vanwege de geweldige opbrengsten en ontspannende highs.

Bubba Kush is een kind uit de jaren negentig en gekweekt door een beroemde kweker, bekend als Bubba. Tijdens zijn jaren als student experimenteerde hij met het kweken van diverse soorten, waaronder Bubba en Kush, toen nog twee aparte soorten. Kush stond bekend als een lastige soort, maar Bubba beschreef het als een van de beste soorten verkrijgbaar, waardoor het de moeite waard was. Pas toen hij naar Los Angeles verhuisde, werden de Kush en Bubba soorten per ongeluk gekruist en dit resulteerde in een wonderkind, nu bekend als Bubba Kush.

Bubba Kush is een Indica dominante soort die alle typische Indica karaktereigenschappen laat zien. Ze blijft kort, met meerdere takken en afgeladen, zware toppen. In de bloei raakt ze bedekt met levendige rode haren en krachtige THC kristallen. Een gewas onder leiding van ervaren handen kan een opbrengst leveren van maar liefst 700-800 g/m2 en wanneer je overweegt dat ze een bloeiperiode heeft van 7-9 weken, is het niet moeilijk te begrijpen waarom ze zo populair is.

Bubba Kush heeft een reputatie van wereldklasse en dit komt niet alleen vanwege haar karaktereigenschappen, maar de meeste roem heeft zij verkregen omdat zij zo lekker soepel rookt en een kenmerkende high levert, een ervaring die veel liefhebbers heeft overtuigd.

BUBBA KUSH (GREENHOUSE SEEDS) FEMINIZEDbekijk product

 

Bubba Kush heeft, wanneer gerookt, een voornamelijk zoete boventoon, met vleugen van aarde- en dennensmaken. Zoals kan worden verwacht van een hoogwaardige Indica soort, wekt Bubba Kush een vrolijke en ontspannen toestand op, waarbij pijntjes verdwijnen.

De aard van de high kan problematisch zijn overdag, als je plande om iets gedaan te krijgen; maar als je een soort wil om mee te ontspannen aan het einde van de dag, of voor je naar bed gaat, is Bubba Kush echt wat voor jou. Haar ontspannende eigenschappen maken haar ideaal als je lijdt aan slaapstoornissen, die snel zullen verdwijnen bij Bubba Kush. Wees echter gewaarschuwd: Dit is een zeer krachtige soort en overmatigheid kan leiden tot een couch-lock en een serieuze aanval van de munchies.

Over het algemeen, heeft Bubba Kush alles wat een Indica liefhebber zich maar kan wensen. De hoge opbrengst, de snelle bloeiperiode en geweldige ervaring zijn perfecte voorbeelden waarom deze soort zo populair is. Het is echter lastig Kush perfect te krijgen in kweeksituaties en, hoewel deze eigenschappen niet volledig zijn doorgegeven aan Bubba Kush, vereist ze nog wel gemiddelde kennis en ervaring om het beste eruit te halen. Het is zeker mogelijk dat beginners goede resultaten behalen, maar om het maximale eruit te halen heeft ze net dat beetje extra nodig. Hierom geven wij Bubba Kush 4 van de 5 sterren.

Bubba Kush (Barney's Farm) Feminized

(7)
Ouders: Afghan Kush Landrace x OG Kush
Genetica: 70% Indica / 30% Sativa
Bloeitijd: 8-9 weken
THC: 20%
CBD: Laag

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken