Blog
De Beste Coffeeshops Van Venlo
2 min

De Beste Coffeeshops Van Venlo

2 min

Ontdek de unieke wietcultuur van Venlo met deze handige gids, waarin we de beste coffeeshops van de Noord-Limburgse stad bespreken. Elke plek biedt een unieke ervaring. Of je nu een local bent of een dagje eropuit gaat, deze coffeeshops hebben de beste wiet, vriendelijk personeel en bezorgen je een onvergetelijke tijd. Lees snel verder!

De relatief kleine stad Venlo, gelegen in het zuidoosten van Nederland, ligt op steenworp afstand van de Duitse grens. Het is een populaire gemeente die met haar markten, musea en andere hotspots vele bezoekers trekt. Met een pittoreske binnenstad is er genoeg te ontdekken. Velen trekken er echter ook naartoe vanwege de coffeeshops. Woon je in Venlo en weet je niet waar je goede wiet kunt krijgen? Of ben je van plan om de stad binnenkort eens te bezoeken? Wat het ook mag zijn, Zamnesia neemt je bij de hand en geeft je een overzicht van de beste coffeeshops die je er kunt vinden.

Nobody's Place

Nobody's Place

Nobody's Place is de eerste coffeeshop op onze lijst. Deze legendarische shop ligt vlak bij het treinstation, dus voor dagjesmensen is dit een goede plek om mee te beginnen! Laat je echter niet misleiden door de naam, want Nobody's Place is een populaire en gastvrije wietshop waar iedereen met open armen ontvangen wordt. Een kleine kanttekening: je moet eerst lid worden voordat je iets kunt kopen. De kosten hiervoor bedragen € 5,-, waarna je direct toegang krijgt tot het assortiment. Verwacht wiet en hasj van topkwaliteit. Je kunt er ter plekke van genieten of het lekker meenemen. Met comfortabele zitplaatsen en een lekkere drankkaart, is het er in ieder geval goed toeven!

Rookruimte Ja
Betaalmogelijkheden PIN, contant
Parkeren Betaald
Toeristen welkom Ja
Menu Wiet, hasj
Overige producten -
Faciliteiten Drankjes
Openingstijden dagelijks van 11.00 tot 22.45 uur
Open op feestdagen Ja
ID vereist Ja
Adres Rodestraat 2, 5912 CN Venlo
Bijzonderheden Lidmaatschap vereist

Klein Maar Fijn

Klein Maar Fijn

De volgende coffeeshop is Klein Maar Fijn. De reggae-invloeden spatten ervanaf bij deze authentieke shop. Het begint al met het onmiskenbare uithangbord met een prachtige leeuw. Binnen vind je comfortabele banken, stoelen en kunstwerken in reggae thema. Maar we dwalen af, want Klein Maar Fijn heeft vooral ook geweldige wiet, hasj en allerlei handige accessoires te bieden. Ontmoet het supervriendelijke en behulpzame personeel en scoor wietproducten die echt een glimlach op je gezicht zullen toveren. Ideaal voor toeristen: verken het centrum en ontspan later op de dag bij Klein Maar Fijn!

Rookruimte Ja
Betaalmogelijkheden PIN, contant
Parkeren Betaald
Toeristen welkom Ja
Menu Wiet, hasj, rookaccessoires
Overige producten Vloeitjes
Faciliteiten -
Openingstijden dagelijks van 12.30 tot 22.00 uur
Open op feestdagen -
ID vereist Ja
Adres Noord Buitensingel 3, 5911 EL Venlo
Bijzonderheden Ligt vlak bij het Wilhelminapark

Huzur 33

Huzur 33

De laatste op onze lijst met Venlose coffeeshops is Huzur 33. Deze kleine, karakteristieke shop heeft veel charme en is een perfecte optie voor bezoekers aan de stad, aangezien ie vlak bij het treinstation ligt. Net als bij Nobody's Place is wel een lidmaatschap vereist. Leden mogen tot 5 gram per persoon kopen. Vind je Venlo een leuke stad en zie je jezelf er vaker terugkomen? Dan is de investering in een lidmaatschap zeker de moeite waard. Proef de fijne selectie wiet, steek een joint op en kijk wat tv. Huzur 33 is de ideale plek om even tot rust te komen terwijl je in Venlo bent.

Rookruimte Ja
Betaalmogelijkheden PIN, contant
Parkeren Betaald
Toeristen welkom Ja
Menu Wiet, hasj, rookaccessoires
Overige producten Vloeitjes, filters
Faciliteiten Drankjes, TV
Openingstijden Dagelijks van 9.00 tot 21.00 uur
Open op feestdagen -
ID vereist Ja
Adres Sloterbeekstraat 33, 5912 GT Venlo
Bijzonderheden Lidmaatschap vereist; maximaal 5 gram per persoon; je mag niet langer dan 45 minuten binnen zitten

Klaar voor een bezoekje aan Venlo?

Klaar Voor Een Bezoekje Aan Venlo?

Je ziet het, dit zijn de beste coffeeshops van Venlo. Elk van deze plekken biedt een unieke kijk op de coffeeshop-formule. Dus als je wel eens wat anders wilt dan je vaste coffeeshop, dan zal Venlo je misschien verrassen. Zorg er wel voor dat je je identiteitsbewijs meeneemt, aangezien al deze shops je leeftijd willen verifiëren voordat ze je laten proeven van hun feestelijke wietassortiment!

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Nieuws Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken