Blog
Ontmoet Dobby, De Trippende Hond
0 min

Ontmoet Dobby, De Trippende Hond

0 min

Dobby is een hond uit Australië die ontdekt heeft dat hij ongekende avonturen beleeft wanneer hij aan de reuzenpad likt. En het lijkt erop dat hij niet de enige hond is die hiervan geniet.

De reuzenpad is letterlijk Australië binnengevallen en wordt vaak aangehaald als voorbeeld van een invasieve soort. En inderdaad, de padden hebben een schadelijk effect op de omgeving, maar hey - ze bevatten wel DMT. Je zou ze als een onaangeboorde bron kunnen beschouwen, en de Australiërs zijn experts geworden in het ontwikkelen van nieuwe manieren om de padden te doden. Maar het feit dat ze de wandelende DMT-fabrieken gewoon in hun tuin hebben, wordt grotendeels genegeerd. We hoeven niet te zeggen dat je er ook goed gebruik van kunt maken. Ten minste, dat is wat de hond schijnt te denken - terwijl mensen bezig zijn om de padden uit te roeien, genieten de honden in stilte van hun geschenk. Een zo'n hond is Dobby, en hier kun je zijn avonturen bekijken:

Luke Sumpter
Luke Sumpter
Luke Sumpter heeft een diploma in de Klinische Gezondheidswetenschappen en een passie voor het kweken van planten. Inmiddels werkt hij al zeven jaar als professioneel journalist en schrijver op het gebied van cannabis en de wetenschap.
Celebrities Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken