Papaver (Papaver somniferum) Zaden

(54)

Papaver (Papaver somniferum) is de plant waarvan opium, morfine en heroïne gemaakt worden. De Papaver zaden bevatten zelf geen alkaloïden. Met de Zamnesia Papaver Zaden kweek je met gemak thuis je eigen opiumpapaver planten!

4,50 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (54)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Zamnesia - Papaver Zaden: Kweek Thuis Papaver

Papaver somniferum, beter bekend als opiumpapaver, is de bloeiende plant waaruit opium en maanzaad worden verkregen. Gedacht wordt dat ze aanvankelijk geteeld werd in het oostelijke Middellandse Zeegebied. De precieze herkomst is echter in nevelen gehuld.

De bloeiende papaverplant is afkomstig uit West-Azië en Zuidoost-Europa. In deze delen van de wereld wordt de plant vaak gekweekt, maar kan ze ook groeiend in het wild worden aangetroffen. Papaver is de bron voor de productie van opiaten. Ze wordt echter ook gekweekt voor haar zaden. Die kun je op diverse gebakken producten vinden.

OPIUMPAPAVER - KARAKTERISTIEKEN

De bolpapaver is een winterharde plant die zo’n 1 meter hoog kan worden. Ze bloeit in de zomer en verspreidt haar zaden een paar maanden later in de herfst. De bloem van de plant kan verschillende kleuren aannemen, waaronder rood, paars, roze en wit. Ze is dan ook een prachtig aangezicht, dat in elke tuin mooi staat.

HOE KWEEK JE OPIUMPAPAVER VANUIT ZAAD?

Papaver somniferum is een winterharde plant die geen speciale behoeften heeft. Hierdoor is ze zeer gemakkelijk te kweken. Je kunt de zaden binnen in potten planten, of rechtstreeks in de grond buiten. Zorg daarbij dat de planten genoeg ruimte krijgen. Zo kunnen de wortels namelijk goed groeien. Ook kan het water op die manier voldoende wegvloeien.

De beste tijd om je zaden te zaaien, is tussen september en april. Woon je in een klimaat met een koude winter? Dan wordt het aangeraden te wachten tot de vroege lente, om vorst te vermijden. Voor het ontkiemen van je zaden, kun je ze eenvoudigweg over bemeste aarde verspreiden. Bedek ze daarbij licht. Houd de aarde vochtig en goed bewaterd, totdat je scheutvorming ziet. Dit duurt gewoonlijk een week. Zorg dat je niet te veel water geeft, om schimmelgroei en verrotting te voorkomen.

Papaver (Papaver somniferum) Zaden Product Informatie
Hoeveelheid 5 gram
Reviews (54)
  (54)
  14/Nov/2022

  TOP
  TOP

  02/Nov/2022

  Genial !!
  Puse una bolsa en cada tiesto y salieron todas, absolutamente abarrotado de plantas, gran germinación, muy recomendable, solo tierra y agua.

  28/Sep/2022

  Muy contento
  Más semillas de las que esperaba.

  21/Aug/2022

  Perfect
  Beautiful plants

  22/Jul/2022

  Encantado
  Las semillas han empezado a germinar desde el 3 día, es verdad que han salido solo la mitad, pero la cantidad de semillas que vienen en cada paquete es grande como para que no importe demasiado.

  06/Jul/2022

  sa pousse
  très content de zamnesia. livraison rapide.site internet très complets et tout simcplement génial.j adore..semence de très bonne qualité. car presque toute les graines sont sorties. p.m

  17/Jun/2022

  Awesome plants!
  I planted the seeds in mid march in my backyard. I didn’t use commercial soil or fertilizer at all and they grow really fast. First 2 flowers showed up today and I‘m very happy. Unfortunately slugs ate most of my seedlings..

  21/May/2022

  Florian
  plantées il y a 2 semaines, et toujours rien.on verra

  06/May/2022

  Au top!
  Livraison rapide, suivi du colis parfait. Toutes les graines ont germées. Merci à l’équipe Zamnesia vous êtes au top !

  25/Apr/2022

  Poppys!
  Seeds are growing well & i look forward to seeing what happens as they grow! Another great product, thanks again to the good people of Zamnesia!

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Papaver (Papaver somniferum) Zaden
Papaver (Papaver somniferum) Zaden