Papaver (Papaver somniferum) Zaden

(74)

Papaver (Papaver somniferum) is de plant waarvan opium, morfine en heroïne gemaakt worden. De Papaver zaden bevatten zelf geen alkaloïden. Met de Zamnesia Papaver Zaden kweek je met gemak thuis je eigen opiumpapaver planten!

4,95
3,46 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (74)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Zamnesia - Papaver Zaden: Kweek Thuis Papaver

Papaver somniferum, beter bekend als opiumpapaver, is de bloeiende plant waaruit opium en maanzaad worden verkregen. Gedacht wordt dat ze aanvankelijk geteeld werd in het oostelijke Middellandse Zeegebied. De precieze herkomst is echter in nevelen gehuld.

De bloeiende papaverplant is afkomstig uit West-Azië en Zuidoost-Europa. In deze delen van de wereld wordt de plant vaak gekweekt, maar kan ze ook groeiend in het wild worden aangetroffen. Papaver is de bron voor de productie van opiaten. Ze wordt echter ook gekweekt voor haar zaden. Die kun je op diverse gebakken producten vinden.

OPIUMPAPAVER - KARAKTERISTIEKEN

De bolpapaver is een winterharde plant die zo’n 1 meter hoog kan worden. Ze bloeit in de zomer en verspreidt haar zaden een paar maanden later in de herfst. De bloem van de plant kan verschillende kleuren aannemen, waaronder rood, paars, roze en wit. Ze is dan ook een prachtig aangezicht, dat in elke tuin mooi staat.

HOE KWEEK JE OPIUMPAPAVER VANUIT ZAAD?

Papaver somniferum is een winterharde plant die geen speciale behoeften heeft. Hierdoor is ze zeer gemakkelijk te kweken. Je kunt de zaden binnen in potten planten, of rechtstreeks in de grond buiten. Zorg daarbij dat de planten genoeg ruimte krijgen. Zo kunnen de wortels namelijk goed groeien. Ook kan het water op die manier voldoende wegvloeien.

De beste tijd om je zaden te zaaien, is tussen september en april. Woon je in een klimaat met een koude winter? Dan wordt het aangeraden te wachten tot de vroege lente, om vorst te vermijden. Voor het ontkiemen van je zaden, kun je ze eenvoudigweg over bemeste aarde verspreiden. Bedek ze daarbij licht. Houd de aarde vochtig en goed bewaterd, totdat je scheutvorming ziet. Dit duurt gewoonlijk een week. Zorg dat je niet te veel water geeft, om schimmelgroei en verrotting te voorkomen.

Papaver (Papaver somniferum) Zaden Product Informatie
Hoeveelheid 5 gram
Reviews (74)
  (74)
  23/May/2023

  Opium poppy
  Lovely plant with beautiful flowers

  20/May/2023

  100% GERMINAZIONE
  Semi perfetti, busta comoda richiudibile, sono germinati tutti in pochi giorni.

  19/May/2023

  Fertili
  Spedizione arrivata in pochi giorni e semi fertili

  19/May/2023

  No problems with germination.
  The seeds germinated readily. They are in the seedling stage now. Can't wait to see them grow up and mature into healthy beautiful flowers.

  14/May/2023

  Parfait
  J'ai reçu ma commande sans faute. Première pousse fond leur apparition après semis vers mi-Avril, nous somme le 14 mai ( pouce de 5 cm ). Zamnezia continuer comme ça, au top

  13/May/2023

  easy to grow
  seeds germinated easily and grow without problems

  02/Apr/2023

  Awesome
  grows great

  10/Mar/2023

  Semillas
  Perfect

  08/Mar/2023

  Super gekeimt
  Die Pflänzchen machen sich wirklich gut und wachsen stetig bin auf das Ergebnis gespannt

  28/Feb/2023

  Papaver Somniferum
  They look healthy and i hope Zamnesia sold me quality seeds. Watching em grow for 50 days now and like a gardener im still wondering ... why the hell havent i sarted growing them earlier? So stoked!

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Papaver (Papaver somniferum) Zaden
Papaver (Papaver somniferum) Zaden