Recept: Pindakaas-Kokos Koekjes met Cannabis

Gepubliceerd op:
Categorieën : BlogCannabisRecepten
Laatst bewerkt :

Recept: Pindakaas-Kokos Koekjes met Cannabis


Hier is iets speciaal voor jou - lichte en luchtige koekjes met een extra kick. Ze zijn perfect met een kopje koffie en zullen je het gevoel geven alsof je in de wolken zweeft.

Onze pindakaas-kokosnoot koekjes met cannabis zijn de perfecte manier om jezelf te bedwelmen met eetwaren. De pindakaas vult de smaak van de marihuana perfect aan, en de toevoeging van geraspte kokos maakt ze knapperig, licht en luchtig.

Ze zijn zo makkelijk te maken, het is geen probleem om snel een portie te maken voor gasten - en ze zijn zowel veganistisch als gluten-vrij, zodat iedereen ervan kan genieten (tenzij je geen noten mag eten!).

Let op: dit recept vereist cannabis-toegediende kokosolie. Je kunt hier leren hoe je die zelf kunt maken!

Je zult eerst een paar dingen moeten halen.

BENODIGDHEDEN

Grote mengkom

Garde

Pollepel

Keukenweegschaal

Bakplaat

Vetvrij papier

Rolstok

Koekjessnijder

NATTE INGREDIËNTEN

75g Zuivel-vrije zonnebloemmargarine

75g Knapperige pindakaas

50g Cannabis-toegediende kokosolie

DROGE INGREDIËNTEN

100g Zachte verpakte Demerara suiker (of witte rietsuiker)

250g Glutenvrij witte bloem

75g Geraspte kokos

1 theelepel Bakpoeder

2 eetlepels Amandelmelk

Amandel-helften, poedersuiker (voor decoratie)

1. Ten eerste, verwarm de oven voor op 150°C. Smeer de bakplaat in of plaats het bakpapier er op.

2. Klop de zonnebloemmargarine, pindakaas en cannabis-toegediende kokosolie samen in de mengkom. Door de kom eerst in de warme oven te plaatsen, zullen de natte ingrediënten een beetje smelten. Meng ze samen tot je een gladde pasta hebt.

3. Meng de droge ingrediënten in een aparte kom, combineer deze dan met de pasta en kneed met een pollepel om een zachte deeg te vormen.

4. Rol de deeg uit en gebruik de koekjessnijder om vormen te maken op de bakplaat. Plaats ze in het midden van de oven op 150°C voor slechts 15 minuten.

5. Je koekjes moeten nog een beetje zacht zijn wanneer je ze eruit haalt. Plaats een halve amandel bovenop ter decoratie en bestrooi met poedersuiker om te preserveren. Als ze afgekoeld zijn, zullen ze hard worden en kunnen ze van de bakplaat worden verwijderd.

Het zal moeilijk zijn om te weerstaan om ze niet allemaal in één keer op te eten - maar de sterkte kan variëren, afhankelijk van hoe krachtig je olie is, dus vergeet niet om met weinig te beginnen en langzaam te eten; cannabis eetwaren kunnen tot twee uur duren voordat ze beginnen te werken! Succes en veel plezier in de keuken!

 

         
  Guest Writer  

Gastschrijver
Zo af en toe dragen gastschrijvers bij aan ons blog op Zamnesia. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en verschillende ervaringen, waardoor hun kennis van onschatbare waarde is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers