Blog
Soort beoordeling: Moby Dick
2 min

Soort beoordeling: Moby Dick

2 min
Products Seedshop
Moby Dick is het handelsmerk van Dinafem en een kracht om rekening mee te houden. Deze dame heeft het allemaal: Uitmuntende productie, verwoestende kracht en een uniek aroma.

Net zoals het mythische beest, die de inspiratie was voor het boek van Hermann Melville, is de cannabis soort Moby Dick ook inspirerend en krachtig. Moby Dick vindt haar oorsprong in een onbekende Haze en een roemruchte White Widow en ze heeft al snel zelf een reputatie opgebouwd als een hoogwaardige, krachtige en genetisch superieure soort.

Moby Dick werd gekweekt met als doel een enorm hoge hoeveelheid THC (21%) te behalen, gemengd met een gematigde hoeveelheid CBD en TCHV. Dit resulteerde in een soort die zowel de psychoactieve effecten versterkt, maar ook behoorlijk pijnstillend werkt. Het is nogal logisch dat deze brute kracht al snel werd gewaardeerd door gebruikers over de hele wereld, waarna ze direct een favoriet werd.

Wij zijn van mening dat Moby Dick voedingsstoffen slurpt als geen ander. Ze is een Sativa dominante hybride die opgroeit tot een reusachtige plant, waarbij ze zich opdringt in de kweekruimte en een epische oogst produceert. Natuurlijk hangt er een prijskaartje aan een epische oogst: Moby Dick vereist veel licht, verzorging en een zorgvuldig gebalanceerde voeding om werkelijk te floreren. Maar als je de ruimte, het geduld en de expertise hebt, zal je tienvoudig worden beloond voor je moeite. In de binnenteelt zal Moby Dick meestal ongeveer 1,4 meter hoog worden, 9-10 weken nodig hebben om te bloeien en een oogst opleveren van ongeveer 500+ gram/m2.

Moby Dick

Moby Dick zal echt goed gedijen onder een ervaren hand, maar dat betekent niet dat beginners geen goede resultaten kunnen behalen. Hoewel je wellicht niet dezelfde resultaten bereikt als een ervaren kweker, biedt Moby Dick een goed leerproces aan personen die graag hun tanden zetten in een soort met veel potentie. De resultaten zullen verbeteren naarmate je het vaker probeert.

Als je het geluk hebt in een warmer gedeelte van de wereld te wonen, kan Moby Dick werkelijk tot het uiterste worden gedreven. Buiten, in optimale condities, kan ze wel 3 meter hoog worden. Ze zal eind oktober klaar zijn voor de oogst, die wel 1500 gram hoogwaardige toppen per plant kan bevatten!

Het is niet alleen de kracht van Moby Dick die tot haar populariteit heeft geleid. Gerookt produceert zij een zeer uitgesproken mix van citrus- en aardse smaken. De high, zoals al vermeld, is enorm sterk. Het is een niet te stoppen kracht, die gelijke effecten heeft op zowel lichaam als geest. Dit maakt haar geweldig voor het einde van de dag, wanneer je wil ontspannen na een lange dag hard werken, of een uitmuntende keuze voor die luie weekenden waarin je niets anders wil doen dan achterover hangen en ontspannen.

Over het algemeen, verdient Moby Dick haar respectvolle plekje in de cannabis gemeenschap. Als je deze kolos nog niet eerder hebt geprobeerd, raden we je sterk aan dit wel te doen. Hoewel ze in de kweekruimte behoorlijk veeleisend kan zijn, zal de beloning die je krijgt voor je moeite, elke seconde, die je besteedde aan haar verzorging, waard zijn. Dit geldt zeker voor de privé kweker, de hobbykweker en de liefhebber. Zorg alleen dat je genoeg ruimte voor haar hebt!

Verkrijgbaar via:

Moby Dick (Dinafem) Fem.


Read more about
Products Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken