Moby Dick (Barney's Farm) Feminized

(2)

De zoektocht naar een productieve, THC-rijke soort is vaak een hele uitdaging. Moby Dick is echter een soort die in alle opzichten goed presteert. Dankzij het team van Barney's Farm is de jacht naar een goed presterende plant voorbij. Het beste van alles is dat deze strain voor de meesten heel toegankelijk is.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Barney's Farm - Moby Dick: kolossale opbrengsten en een heftige high

Moby Dick is een goed presterende sativa-dominante, feminized soort die niet in je kweekruimte mag ontbreken. Het team van Barney's Farm kruiste de krachtige en hoogproductieve White Widow en Haze. Het resultaat is werkelijk reusachtig, in elk opzicht. Dankzij haar rijke erfgoed is Moby Dick een zeldzame traktatie die iedereen echt moet proeven om te geloven.

Het kweken van Moby Dick is eigenlijk helemaal niet moeilijk. Ondanks haar reputatie als een opvallende soort is ze prima geschikt voor de gemiddelde en ervaren kweker. Ze groeit uit tot een behoorlijk grote dame, maar je kunt haar nog steeds binnen kweken. Met een beetje onderhoud tijdens haar groei kom je een heel eind.

Als je meer controle wilt over haar formaat en prestaties, kun je LST en lollipopping toepassen. Na een bloeiperiode van 63-70 dagen is ze binnen oogstrijp. En nu wordt het interessant. Als je haar onder ideale omstandigheden kweekt, behaal je met gemak een oogstgewicht van wel 700g/m². Ook buiten gedijt ze goed in warme, zonnige omgevingen. Ze is klaar voor de oogst in oktober en trakteert op een uitzonderlijk grote oogst van wel 1,5-2kg/plant.

Na het oogsten, drogen en curen van de toppen is het genieten geblazen. Nadat je talloze voorraadpotten hebt gevuld, is het tijd om te proeven van wat ze te bieden heeft. Moby Dick pronkt met heerlijke tonen van citrus, dennen en vanille die feilloos overgaan in haar smaak. De smaken zijn overduidelijk aanwezig bij het roken of vapen, wat garant staat voor een verrukkelijke ervaring.

Heeft Moby Dick je nog niet overtuigd met haar opbrengst en smaak? Dan trekt haar high je vast wel over de streep. Met een THC-gehalte van ongeveer 27% weet je dat je uitzonderlijke wiet in handen hebt. Na een paar trekken voel je razendsnel een euforische golf. De opgewekte high werkt je echter niet tegen de bank, verre van! Ze houdt je urenlang energiek, betrokken en creatief, vooral als je haar blijft roken.

Moby Dick (Barney's Farm) Feminized Product Informatie
Merk Barney's Farm
Ouders G13 Haze x White Widow
Genetica 25% Indica / 75% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 27%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 130cm
Hoogte (Outdoor) 240cm
Opbrengst Indoor 650-700 gr/m²
Opbrengst Outdoor 1000+ gr/plant
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  21/May/2021

  3/3 germinate
  Fatte germogliare direttamente nel terreno definitivo outdoor sono spuntate 2 dopo 5 giorni e una dopo 7, ma poi le piantine sono risultate deboli e 2 sono morte e la terza stenta...

  G. C.
  18/May/2021

  Fiabilité
  Dommage. Je n'ai eu que 3 germinations sur 5 de mobidick. C'est mieux que rien mais vu le prix j'aurais aimé un peu plus de fiabilité. Encore une fois déçu dommage.

  A. M.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Moby Dick (Barney's Farm) Feminized
Moby Dick (Barney's Farm) Feminized