Blog
Strain Review: Casey Jones
1 min

Strain Review: Casey Jones

1 min
Producten Seedshop

Casy Jones is vernoemd naar een Amerikaanse spoorwerker die in een treinongeluk om het leven kwam, en ze maakt haar naam echt waar: Deze Sativa krachtpatser komt als een trein aan.

Jonathan Luther ‘Casy’ Jones’ poging om deze trein te stoppen maakte een held van hem – eerst in een ballade die gezongen werd door zijn vriend Wallace Saunders en later met een cannabisvariëteit die aan hem werd opgedragen. Het is zeker dat Casy Jones gekweekt werd met behulp van de Trainwreck soort, samen met een Thaise Sativa en East Coast Sour Diesel. Ook werd een vrouwelijke kruising van Trainwreck (ook bekend als Billy Goat Seed’s Oriental Express) bestoven door een uitstekende mannelijke plant uit de lijn van Rezdog’s Sour Diesel v3.

Casey Jones is een zeer harsige en plekkerige variëteit – na het drogen en uitharden zitten de toppen in je pot als één grote klomp wiet aan elkaar vast. Maar dit betekent ook dat ze een goede kandidaat is voor BHO en andere concentraten. De groene tot donkergroene, wollige bloemclusters met hun heldere oranje tot roze haren hebben een zoete en bloemige geur, en laten in afwachting van de rook het water in je mond lopen.

Casey Jones

De rook heeft een zeer zoete smaak, vermengd met de zure citrussmaak van Diesel, en veroorzaakt een zeer cognitieve, transcendente high. Je hebt maar één of twee hijsen nodig om mee te worden genomen in een vlaag van creativiteit – maar wees wel voorzichtig, als je niet gewend bent aan haar kracht, kun je wellicht wat angstig worden wanneer je je bewustzijn rond ziet dwarrelen in een witte schuimkop van ongetemde Sativakracht. Maar als je eenmaal gewend bent geraakt aan de mentale boost, ben je helemaal klaar voor creatieve activiteiten en mentale reizen. Casey Jones koopt een ticket voor je reis – in een ontspoorde gedachtentrein!

Casey Jones is niet erg kieskeurig als het op kweekvaardigheden aankomt, zowel de beginnende als de zoetekauw connaisseur van alle ins en outs zal beloond worden met een goede opbrengst. Deze 80% Sativa reageert goed op LST en nauwgezet trimmen, en dit maakt haar perfect voor de SOG- en ScrOG-methode. De Sativadominantie vraagt wel om wat snoeiwerk, want ze rekt behoorlijk uit tijdens de bloeiperiode. Stuur haar de bloei in wanneer ze een hoogte van 30-40 cm bereikt heeft en je eindigt na 56-63 bloeidagen met een uiteindelijke hoogte van ongeveer 100 cm opbrengsten van zo’n 100 g/plant.

Verkrijgbaar via:

Casey Jones (Devil's Harvest) Fem.


Read more about
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken