Kush-n-Cheese (Dinafem) feminized

(2)

Kush’N’Cheese van Dinafem is afkomstig van twee smaakkoninginnen: Exodus Cheese en OG Kush — twee sterke soorten uit het VK en de VS. Deze variëteit levert prachtige wiet op die een unieke, complexe en sterke smaak met krachtige effecten combineert. Kush'N'Cheese is sterker dan de pure Cheese en produceert een geweldige hoeveelheid hars.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Dinafem – Kush’N’Cheese: complexe smaken en ongeëvenaarde sterkte

Er gebeurt echt iets magisch wanneer je twee voortreffelijke soorten met uitgesproken smaken samenvoegt. Dinafem produceerde zo'n cannabis-grootheid in wording — Kush’N’Cheese — een soort met de genen van Emerald OG Kush en UK Cheese. Het resultaat is een pikante en sterke variëteit; een 60% sativa die niet voor softies is.

Kush'N'Cheese heeft de sativa-achtige groei van UK Cheese geërfd en produceert dikke, stevige toppen die bedekt zijn met veel hars. Ze bloeit in een oogwenk en heeft binnen 55-60 dagen nodig om zo'n 500g/m² aan toppen te produceren. Zorg er wel voor dat je binnenshuis anti-reukfilters gebruikt, want deze soort verspreidt een super intense geur. Buiten wordt het een hoge en sterke plant (tot wel 3m) en levert ze 700-900g per plant op.

De gecurede toppen van Kush'N'Cheese hebben een intense en complexe smaak van sterke kaas met citroenschil en een vleugje knoflook. Ook merk je tonen op van diesel, en de citroenachtige retro-smaak van OG Kush. Het effect is sterker dan die van de pure Cheese en tevens verkwikkender. Dit komt doordat ze overwegend uit sativagenen bestaat. Incidentele blowers en beginners zijn gewaarschuwd — dit is een sterke soort, dus neem één trek per keer.

Je moet deze soort gewoon proeven om de complexiteit van de smaken te leren waarderen. Kush'N'Cheese verwent je smaakpapillen en geest met een uniek en krachtig terpeenprofiel en sterke effecten. Maak snel ruimte in je kweekruimte vrij voor deze buitengewone soort en bestel de zaadjes vandaag nog bij Zamnesia!

Kush-n-Cheese (Dinafem) feminized Product Informatie
Merk Dinafem
Ouders Emerald OG Kush x Old School UK Cheese
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 16%
CBD Laag
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 850-900 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  Bekijk alle reviews
  29/Dec/2014

  Kush-n-Cheese
  nice plant with good flavour

  R. S.
  11/Jul/2013

  Saveur et puissance combinaison parfaite
  Super croissance avec une super floraison (7 semaine !) de splendide couleur et un rendement optimal

  P. D.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Kush-n-Cheese (Dinafem) feminized
Kush-n-Cheese (Dinafem) feminized